Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Поспішати не варто. Раптом завтра знайдеться фахівець, який лікував аналогічні випадки.

радить Oxford medical, але я поки що вагаюся
Оооой, я канєш хз про якій іменно мова, но я б не шла. У в одному була у дерматолога с свойой вавкой - викинуті копійчата🤦‍♀️ почвякав - ***кав , толком не посмотрів, ніц з аналізов не зробив ...шопопало канєш

Аналогічно!

Братова дружина наполегливо радить, якщо дійсно хочу вилікуватися, звернутися до комерсів, радить Oxford medical, але я поки що вагаюся
У когось ще хуже,..
Тримайся

Оооой, я канєш хз про якій іменно мова, но я б не шла. У в одному була у дерматолога с свойой вавкой - викинуті копійчата🤦‍♀️ почвякав - ***кав , толком не посмотрів, ніц з аналізов не зробив ...шопопало канєш
валить сразу от таких.
в том же КВД при любом обращении с кожными болячками первым наперво отправляют на анализ крови

валить сразу от таких.
в том же КВД при любом обращении с кожными болячками первым наперво отправляют на анализ крови
Меня не отправляли, ведь болячки разные бывают, правда, я к нормальным спецам записывался по рекомендации.

• Я в шоці!
Реакції: Ah
Моя терапія сьогодні:
1000019670.webp

Добрий вечір вашій хаті.
Хто зі мною поряд? В фортеці Покровськ?
фпв літають вжє над всім містом :D
сьогодні я зустрілась з ним там де не очікувала.
не можу сказати шо зустріч була приємною.
але вечір перестав бути томним. :браво:

де ви всі, борозди не портящіє? :D
ау :хелп:
хелп!
надіюсь хоч ви готові до Великої битви за агломерацію Покровськ-Краматорськ :піфпаф:
я есси шо ссу.
ну как есть :ги:

я думаю що це буде The Thin Red Line. на чому все і закінчиться. бо лягут дві армії :незнаю:

шо думають поважні хфчане?

хелп!
надіюсь хоч ви готові до Великої битви за агломерацію Покровськ-Краматорськ :піфпаф:
я есси шо ссу.

я думаю що це буде The Thin Red Line. на чому все і закінчиться. бо лягут дві армії :незнаю:

шо думають поважні хфчане?
Тут і на Куп'янському срака вимальовується неілюзорна. Так що... хто де.

Тут і на Куп'янському срака вимальовується неілюзорна. Так що... хто де.
ні ні. срака всюди. по всій лінії лбз.
я про пекельне адіще яке назріває і незворотнє :D
а далі....або срака на Купянск, Харків, Велика Новосілка, Запорізький напрямок... або на Донбасі ****** і сгинуть вовіки, Амінь.

Останнє редагування:
хелп!
я есси шо ссу.
Ні!
За будь-яку Україну я не готовий помирати. Особливо, за ту, яка стає все більше схожою на *****ію. Доблєстні командири своїми останніми діями та бездіяльністю вбили у мене залишки мотивації. А патріотизм давно вигорів. Вигоріло все ((

З цікавістю спостерігаю зараз за шуміхою навколо СЗЧ-демаршу медійного Сергія Гнєзділова. Цікаво, чим це все закінчиться? Возгоріцца лі пламя із іскри??

Назад
Зверху Знизу