Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Сьогодні потрапив до травматолога. Той оглянув мою стопу і видав: щоб так вона не рухалася, це тобі треба було сухожилля нахєр перерізати - ****уй до невролога, і зроби МРТ правої гомілки та голєностопа.

Невролог: о, та ти, схоже, наш клієнт! МРТ поки не треба, але треба електронейроміографію (ЕНМГ стимулятивну). 1000 грн в приватній, завтра в другій половині дня. Потім знову до невролога.

Ну а по аналізах, начебто, позитивна динаміка.

стафілококов в аналізах не було случайно?

З цікавістю спостерігаю зараз за шуміхою навколо СЗЧ-демаршу медійного Сергія Гнєзділова. Цікаво, чим це все закінчиться? Возгоріцца лі пламя із іскри??
Як і в чому це допоможе у вашій ситуації?

Ні!
За будь-яку Україну я не готовий помирати. Особливо, за ту, яка стає все більше схожою на *****ію. Доблєстні командири своїми останніми діями та бездіяльністю вбили у мене залишки мотивації. А патріотизм давно вигорів. Вигоріло все ((

З цікавістю спостерігаю зараз за шуміхою навколо СЗЧ-демаршу медійного Сергія Гнєзділова. Цікаво, чим це все закінчиться? Возгоріцца лі пламя із іскри??
оу
я давно казала шо за наш нарід я єбала шось робити
в ****у його
просто діватись нема куди. сволота не відєбеться. її ціль знищити все і всіх.
але то таке.

зи. що в тебе зі здоровьям? побачила шо в лікарні

Як і в чому це допоможе у вашій ситуації?
Ніяк.
Просто з'явилося більше вільного часу - можна срачі в соцмережах почитати

що в тебе зі здоровьям? побачила шо в лікарні
Хароше питання! Підчепив заразу на нозі, і ступня частково втратила рухливість. Причини ще з'ясовують, але якось на от'єбісь..

IMG_20240925_112835.webp

В цих шкарпетках нога зразу вилікується !))))

Нарешті мені поставили діагноз: нейропатія якогось там нерва на правій нозі. Обстежував професор, висновок однозначний. Радив з лікуванням не затягувати, бо вже сплило немало часу - нерв може просто відмерти.
Невропатолог у шпиталі дав свою рекомендацію щодо лікування в стаціонарі, але тепер треба брати нове направлення в частині. Тому я зараз вирушатиму на ППД і сичуватиму там мінімум декілька днів, поки його зроблять, а потім знову на больнічку(

Взагалі, сказали що це надовго. Стаціонар, потім, швидше за все, відпустка на реабілітацію. Місяця півтора..

А причина заболевания - укус , царапина, или как вообще? Отчего и что ждать дальше от организма?

А причина заболевания - укус , царапина, или как вообще? Отчего и что ждать дальше от организма?
Та пес його знає...
Невропатолог і сам не впевнений був, чи то інфекція спричинила пошкодження нерва, чи на травму додатково наклалась..
Але ж травма, якщо і мала місце, то неочевидна, спонтанна.

1000019915.webp

Вам раньше писали, типа при походе на 20 км механическое повреждение колючкой , гвоздём или что то такое ( я своими словами , может и не совсем так) и потом началась рожа. Я все время как то думала, это мог быть не какой-то гвоздь, прости господи, а укус змеи, клеща. Я их боюсь и их много лазило в бурьянах, в этом году. Глупость , наверно, но ....Не кидайте тапком, я сама их боюсь...

Вам раньше писали, типа при походе на 20 км механическое повреждение колючкой , гвоздём или что то такое ( я своими словами , может и не совсем так) и потом началась рожа. Я все время как то думала, это мог быть не какой-то гвоздь, прости господи, а укус змеи, клеща. Я их боюсь и их много лазило в бурьянах, в этом году. Глупость , наверно, но ....Не кидайте тапком, я сама их боюсь...
Боїтеся тапков чи кліщів? Тримайтеся!
Професор Дунаєв(ветеринар, мікробіолог) свого часу зачепив цвях. Оппа - правець! Це легенда у МД))
Ніч яка зоряна...
Тихої ночі!!!!
Треба жити і вижити!!!

Десь перенапружив ногу, і, скоріш за все, або перегрів, або, навпаки, переохолодження. Тому таке складне ушкодження і незвичайний перебіг захворювання.

Я с 24.02.22 не доверяю ни ночи , ни звёздам, ни вообще природе. Ей пофигу, что под небом и в небе происходит....
Так, але нам треба жити!!
Заваріть кофе. До мене сьогодні кум заїхав. У нього на Богомольця в дім прилетіло.... А ми під кохве згадували як пугачі та взривпакети у дитинстві робили.
Видохніть, чи навпаки - вдихніть.
Ну реально - треба жити!!!
У нас у дворі люди стали дуже ввічливі. Вітаємось, як ваші справи? Двері у під'їзді притримуємо... Біля дому бур'яни вибрали.
Вибачте за **** в темі, все це для ИринаИра. Людині треба допомогти це пережити.

Серіал "Пороблено в Україні" продовжується, нажаль((
Машина, яка дорогою на Дніпро час від часу видавала підозрілі вібрації на великій швидкості, щойно я вирушив на ППД, загуркотіла на повну...
На 1-2 передачах і невеликій швидкості ок, а вже на 3 спереду справа з'являється дуже сильна вібрація і гуркіт, при натисканні на педаль газу, неприємні звуки при поворотах керма. Накатом їде спокійно. Так я потихеньку і докотився. Завтра буду телефонувати до хлопців, у яких ремонтувався влітку, знову проситися. Тоді теж з'являлася вібрація, але на швидкості за 60, і не така сильна. Після 80 майже зникала. Причина була в правому шрусі - вилетів один з підшипників трьохшипу. Хлопці нічого не замінювали - обточили шліферкою, вставили на місце, зібрали - і знову вперед, в донбасянське бездоріжжя.

Дуже сподіваюся, що це знову ця хрінь розсипалася, вже остаточно. Бо якщо там щось серйозніше, пздць - я збанкрутію остаточно.

Добре що хоч не десь в глухомані це сталося, і відбуксовувати не довелося.

Брат вже на повному серйозі радить сходити в церкву бо щось реально неприємність за неприємністю, наче наврочено чи пороблено((

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу