Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
И ? Т.е. не в госпитале - а ночевать где до в понедельник на анализы ????
Что-то я ничего не поняла, что там у вас происходит вообще :незнаю: :(
Как я понимаю, если ТС позаштатом, то он не то 800 грн. получит, не то 900., в месяц. Полностью сняли все.
Может, родня на выходные приедет заберет....капец...

уверен шо забор крови был не на тощак, а абы как - поэтому и такие цифры
Та ні, аналіз брали на наступний ранок після прибуття, 100% натщесерце!
Т.е. не в госпитале - а ночевать где до в понедельник на анализы ?
Сьогодні ночую у брата, завтра рано вранці на Донбас залізницею, забираю машину з речами і майном - і післязавтра назад.
ТС написал про цифры в анализе мочи
Так точно!

Останнє редагування:
20240920_112346.webp

Насолоджуйтеся, хто шарить!
Одразу попереджаю: під час лікування лікарі мені доводили лише проблему бешихи, підозру на нарив м'язів, поліпи у жовчному та трохи піску у нирках. Звідки там взялися решта діагнозів, крім приглухуватості, я хз - сам тільки зараз сів і спокійно прочитав.
Аналізи крові і сечі у мене до цього брали 26 серпня, на ВЛК, потім терапевт дуже ретельно їх роздивлялася і запевнила, що всі показники в нормі, немає причин для хвилювань.

Температура по вечерам - явно недолечено в организме.
Вас может брат сопроводить и потом за руль сесть?

• Це лайк!
Реакції: Ah
Температура по вечерам - явно недолечено в организме.
Вас может брат сопроводить и потом за руль сесть?
Мені сьогодні військові інфекціоністки те саме сказали: схоже, Вас трохи зарано виписали.
Зараз 38.1, до речі, але воно й не дивно - день був насичений.
У шпиталі зробили нові призначення. Там же, в аптеці безкоштовно отримав таблетки Амоксил-К, Авеню, Спіронолактон, Ремесулід, Омепразол.

А за кермом доведеться їхати самому. Виїду в неділю раніше, потихеньку постараюся добратися. Тиснути на газ правою ногою я можу - в ту сторону вона рухається.

Останнє редагування:
А від правця хоч укол зробили?
Судоми не хватають ногу?

Насолоджуйтеся, хто шарить!
всё, ИМХО:
- глюкоза повышена и это не есть норма;
- не могу понять референсы АЛТ и АСТ, вообще числа без пояснений в каких единицах, там могут быть несколько вариаций измерений, если это "ед/л", то эт пздц как завышено и печенке тяжко
- лейкоциты, тромбоциты повышены, оно и понятно организм с чем-то борется
- в конце п.7 - "ходить без опори" - настаивай нехай дадут костыли, хуже не будет
зы: результаты УЗИ и рентгена без понятия, то нужны комменты спецов

Там педаль електронна , а ось гальма ні , на них краще і пробувати
Не знав про електронну педаль газу в Шарані(
В принципі, я в перші дні захворювання їздив за кермом, кілометрів по 100. Тоді був лютий біль, ледь помітний набряк, і рухливість приблизно та сама.
Взагалі, у мене просто немає інших варіантів, крім як вести самому. Просто немає!

Не знав про електронну педаль газу в Шарані(
Я б на вашому місці за результатами аналізів купив би Гептрал. Я ним лікував токсичне ураження печінки внаслідок прийому антибіотиків, дуже добра штука. У мене лишилася упаковка, можу відправити.
І непогано було б прокапати Реосорбілакт днів так 5, але це треба, щоб лікарю було не ***** :(

Назад
Зверху Знизу