Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

🟡 06:37 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 06:37 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 06:37 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
В детстве занимался велоспортом.Они назывались тупо велотрусы

Спробувати підібрати взуття.
Може бігове, типу Hoka
Так, треба щоб підошва не була зовсім пласка, а щоб був підборчик, або підвищення см на три від носової частини. Попробуйте туфлі з підбором, а не кросівки. Тоді не будуть так боліти. При відриві п"ятки від землі сильно натягуються за"язки. І, взагалі, дуже різко почав ходити на такі дистанції. Думаю, що треба дня три не йти, полежати, зробити перерву.

плюсую, только свободные шорты и намного меньше натираешь :клас:
Не знаю як воно так виходить, але я і в самих лише шортах примудряюся натирати ноги. До того ж, ще і мошонку, об поперечний шов:(
велосипедки без памперса (читай обрезанные лосины) - могут и помочь.
Десь кілограм через мінус 10, можливо! Бо поки що жирне одоробло в ліцє мєня буде виглядати в тих вєлосіпєдках вєсьма, так би мовити, єкстравагантно :D

Не знаю як воно так виходить, але я і в самих лише шортах примудряюся натирати ноги. До того ж, ще і мошонку, об поперечний шов:(

Десь кілограм через мінус 10, можливо! Бо поки що жирне одоробло в ліцє мєня буде виглядати в тих вєлосіпєдках вєсьма, так би мовити, єкстравагантно :D
То Ви не вірно зрозуміли, мабуть. Велосипедки можна піддіти під штани/шорти - тоді не буде натирати ото, що натирається

Не стесняйся, одевай джинсы сверху! Правда можешь запариться по харьковской погоде....
Просто в велосипедках по Харькову шляться могут только 90-60-90. Остальные будут 3.14дорасами либо в хорошем, либо в плохом смысле. :)

Не стесняйся, одевай джинсы сверху! Правда можешь запариться по харьковской погоде....
Просто в велосипедках по Харькову шляться могут только 90-60-90. Остальные будут 3.14дорасами либо в хорошем, либо в плохом смысле. :)
На велосипедки можна надіти тонкі, просторі шорти.

Коли я почав, 29 травня, на вагах було 109.8, сьогодні 106.6
Мінус 3 кг за 6 днів - це мені подобається, і дуже мотивує продовжувати! Ясно що не варто і надалі очікувати такого стрімкого зниження ваги, але буду так само рухатися у цьому напрямку.
Канєшно, є і неприємні моменти:
- постійно і відчутно болять п'яти;
- трохи менше болять коліна і поясниця;
- найнеприємніше: ноги в області паху розтерті до сукровиці, і ці натертості не встигають загоюватися (це моя давня проблема при тривалій ходьбі, і пох зручність одягу та білизни)
Купіть мазь "Судокрем". На ніч мазати і прокладати тканиною, щоб не торкалися ноги. Ну, і велосипедки..вдень..

Останнє редагування:
Ну, є простий шлях позбутись цих неприємностей - замість багато ходити, почни багато плавати...Басейни працюють, навантаження більш різноманітне, для хребта корисно, бо витягуєшся...

замість багато ходити, почни багато плавати...Басейни працюють, навантаження більш різноманітне, для хребта корисно, бо витягуєшся...
Нащо басейни, коли літо надворі, і до Безлюдівки недалеко? :D

якщо системні навантаження - краще басейн
Я не шарю в плаванні, взагалі. Як і скільки треба правильно - хз. Та й недешеве це задоволення...

Ходити - тут все максимально просто, зрозуміло, і навіть більш-менш приємно.

Бігати - теж зрозуміло, але ну його нахуй! Я з дитинства не бігун, дихалки ніколи не було. В школі бігав стабільно на 2 і 3, ще й ригав нерідко, на довгих дистанціях. Зараз це буде взагалі пздць...

Я не шарю в плаванні, взагалі. Як і скільки треба правильно - хз. Та й недешеве це задоволення...
Це так здається. В Акварені, наприклад, є соціальний пакет. 1000 грн за 8 занять, у будні, з 10 до 15. Тобто місяць , два рази на тиждень, ще й, практично, безлім. Багато хлопців після поранень...

Ісключітєльно в плохом! :увага:

Та й недешеве це задоволення...
відкриваеш в дії картку "Дія-ветеранський спорт", щокварталу тобі накидують 1500 грн, добавляєш свої півтори - і, наприклад в Спорт Лайфі в тебе цілий квартал абонемент. Ходиш коли хочеш, без обмежень по часу:yahoo:

Вкладення

• IMG_20250605_093408.jpg
    IMG_20250605_093408.jpg
    492 КБ · Перегляди: 6
IMG_20250605_192239.jpg

На велосипедки можна надіти тонкі, просторі шорти.
Називається "шорти для бігу", там вже велосипедки "інтегровані". Ось, наприклад
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Саме для цих таки треба скинути 10кг, але можна пошукати інші.

відкриваеш в дії картку "Дія-ветеранський спорт", щокварталу тобі накидують 1500 грн, добавляєш свої півтори - і, наприклад в Спорт Лайфі в тебе цілий квартал абонемент. Ходиш коли хочеш, без обмежень по часу:yahoo:
Знаю цю тему, канєшно!
Отримував у 1 кварталі, але не встиг використати - забрали назад. В поточному - прольот. На третій аж в липні можна буде подаватися

Сьогодні нарешті відкрив мотосезон! Приїхав до батьків на Шарані і пересів на двоколісного. Трохи катнув по мєстному - ахуїтєльно!
Заскочив в ТЦК, написав заяву на перерахунок пенсії. Все як завжди: приймали тепло, посміхалися, носилися як з писаною торбою. Золоті люди! Дай бог їм здоров'я!

Калорії рахував, в прєдєлах норми трохи ухопив черешень і клубніки. Ввечері прогулявся грунтовками в сусіднє село. Степ пахне літом, травами, біля дворів починає стигнути шовковиця, за парканами черешні спокушають. Сільську ідилію порушують наші літаки низько над землею, пізніше ППО відпрацювало, мабуть, по якомусь підардрону..
В селі всьо стабільно: замість клубу тепер центр дозвілля, але поруч пацики на моциках. Наркомани кучкуються біля сільради (ну ок, якісь стрьомні малолєтки, і сільрада покинута). Тьотки плюхають сємєчки і зиркають з-під лоба, гуси гелготять, молодий бичок хоче боднути..

Майже релакс, після сьогоднішніх нічних прильотів у двори поруч з нашим.

Назад
Зверху Знизу