Бродник,похоже что вы не действительно ничего не знаете о том времени, а утверждения ваши где-то почерпнуты в писанных источниках.Да, сложности,трудности и перекосы были всегда,но человек не ощущал себя непотребным и обделенным,как сейчас.Это было ВЕЛИКОЕ ДОСТИЖЕНИЕ.Доступное образование школьное и ЛУЧШЕЕ ВЫСШЕЕ-это как раз атрибуты того времени,которое ты не знаешь,но пытаешься замарать.Плюс все продукты питания исключительно в соответствии с ГОСТОМ.Медицина...Ты не знал всего этого,но пытаешься доказать,что это было плохо и неправильно.

Я не перший раз все це вже чую. Та не перший раз дивуюся - якого ж біса все легко так розвалилося? У тому то і проблема що ви, радянські люди, як виявилося не заслужили все це. Я не кажу про те що зараз краще, але зараз більше шансів у людей навчитися самим збудувати міцне, процвітаюче суспільство, але для цього треба припинити жити у руїнах СРСР і почати жити у Україні.

И жили мы бок- о- бок с русскими отлично

Угу, і тому вони обрали шлях Єльцина і відьєдналися... .Може боялися що Кубань ще хтось віддасть УРСР? 

,никто никому не мешал и хлеб изо рта не вырывал.

а ви жили у 1933 році? Я не кажу що це саме росіяни робили Голодомор, вони також постраждали, але щодо "ніхто ні у кого хліб не забирав" це вже неправда. Якщо ж ви кажете про період коли ви були у свідомому віці, то якщо для вас було бездоганним те що українцям у Москві казали "ненавиджу ****ів" то у вас дещо 
Меня этоспотворене уявлення про бездоганність. 

устраивало тогда и устраивает сейчас.

Я і не здивований. Якщо вас влаштовувало що будь-хто міг на вулицях вашого рідного міста підійти і образити людину за те що вона розмовляє українською мовою, що вже не може свідчити про нормальність таких "советских граждан". Для мене те що ви кажете у дусі "люди були добріші, чесні, трудящі" викликає, вже вибачте, призирство. Бо ці люди без "правлячої партії" надто швидко перетворилися на аморалів, антисоціалів.

А как настоящего этнического украинца меня НЕ УСТРАИВАЕТ обилие осевших здесь кавказцев,вьетнамцев ,*****ийцев,

Хм, цікаво, якби хтось сказав те саме про євреїв та росіян (нічого проти ніх не маю, просто приклад) його б назвали ******ом. Для вас що, таке значення має колір шкіри?

приезжих Шустеров и Познеров, которые выросли и прожили большую часть жизни за границей и приперлись сюда учить нас жить.

Ну так те саме і про росіян багатьох можна сказати...

В этом контексте я- ярый националист.Потому что им всем плевать на наши обычаи и культуру и не будут они ее хранить и развивать.

Як мені знайоме це відчуття. 

Вот это есть настоящий национализм.А то что проповедуешь ты -фашизм. И считаю,что с этим уже необходимо бороться физически, ибо вы сеете рознь, раздор и злобу в еще неокрепшие умы и  души наших детей!

Цікаво, а що це мається на увазі? Бити пику чи розстрілювати? Так дітей не захистиш, треба спочатку із себе починати, бути для них авторитетом, не пити, займатися спортом, не лаятися, поважати закон і проблем із дітьми не буде. Вже так як ви кажете раніше робили, і до чого це призвело? 
 Не знаю як ви особисто, але багато ваших однодумців кажуть що СРСР розвалили зрадники і націоналісти. Добре, відродите ви наприклад СРСР, усіх націоналістів у Галичину, даєте їм незалежність. Що далі? А я вам скажу що далі - СРСР у рамках політики, яку завжди проводили московські/петроградські керманичи - будуть робити все щоб нео-ЗУНР була лояльною до них, потім поставлять там лояльний до них режим, знов відкриється кодон і почнеться все спочатку.. Якщо ж ні, то всеодно ви не запропонували чогось нового, що унеможливіть повторення розпаду СРСР. 
 До чого я це все - ви не пропонуєте нічого нового. Те що ви пропонуєте - це як Цар-пушка: величезне, потужне але своїх функцій виконувати не може.