Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Український націоналізм.

• Автор теми Автор теми Бродник
  • Дата створення Дата створення
То що мої повідомлення відповідають істинні, правді і справедливисті, підтвержую і цим повідомленням. Ленін і Сталін - це вороги людини! Ви тут по суті керуїтесь марксистсько - ленінським вченям. Тому у мене мова дійсно йде про 5 принципів ідентичності фашизму і комунізму опублікованого листа робітника з м. Пітербурга в журналі "Невский Курьер" № 5 (23) 1991 р. з такими признаками: 1) Диктатура, 2) Толіторизм. 3) Однопартійна сістема. 4) Одно державна партійна ідеологія. 5) Розбукший репресивний державний апарат. Як самі розумієте демократієй тут і не пахло.

Давайте по царскому периоду пройдемся.
Вишневецкие, Потоцкие, прочие Радзивилы были светочами демократии и демократичненько так население своих земель на кол сажали?
Если Ленин и Сталин враги, в чем я не сомневаюсь, как назвать династию Ягеллонов, как назвать всех укромагнатов, и почему произошла Волынская ***** между украинцами уже на оккупированых территорях в СССР и поляками? Как Кривонос умудрисла от Днепра до Львова добежатб и Верхний замок взять? И, главное не как, а зачем. Ведь все было европейски цивилизованно.

Назад
Зверху Знизу