Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Український націоналізм.

• Автор теми Автор теми Бродник
  • Дата створення Дата створення
rXUw-QrVM7E.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

fgwv4QaEKyU

Останнє редагування:
"Coolplay-master". Я розумію з якою метою і намірами введена тобою тема "Український паріотизм". Бо патриотизму служить тільки національна ідея. Але кожна ідея, то це вже духовна сфера, яка залежить від віри в Бога. І коли мається тема "Український націоналізм", який і повинен пояснювати тему "Український патріотизм".

. Український народ в сучасній Україні зробив мудрий вибір на користь західноєвропейської цивілізації в ЄС ! І Європа об"днається в Євроатлантичному напрямку з більшостю країн передусім з Амеріканським контінентом. І незабувайте, що мова йде не про відродження імперії, а тільки про відродження однієї і єдиної сувереної держави, одного і єдиного народу: Русічів, Українців і Біларусів, на прикладі єдиного Китаю. Але тільки не в сучасному політичному розвитку Китаю під комуністичним керівницьтвом.

"Murom". Не хотів тебе турбувати, але хто пояснить твої фотки? Бо моє нове повідомлення просто автоматично додапи до попереднього.

Цитата:
Сообщение от Дальновид
"Украинский национализм взращивался спецслужбами США с
целью срача между украинцами и русскими, сваливания
всех бед украинцев на русских и захвата Украины и России
по отдельности"
Это началось гораздо раньше, общими усилиями некоторой части польской и российской интеллегенции в 18-19веке.

Кому потрібна ця безглуздість?

Чому тримаєте і мене на задвірках сцени шановні модуратори???

Останнє редагування:
[QUOTE

"
За 20 лет независимости выросло поколение Украинцев родившихся в независимой от России державе. Они могут разговаривать хоть на языке Буркина Фасо. Но родной язык от слова Родина, и родной язык в национальном государстве язык той нации которая образовала это государство. Поэтому и национальная идея Украины проста до банальности. Одно государство, один язык, одна территория.
"
Родной язык-это язык "впитанный с молоком матери"язык через который человек понял мир(что это дерево это трава,небо,дом, папа,мама и т.д) а не тот который признан официальным в государстве.[/QUOTE]

Все це нам утворюють "росіяни" не слав"янської Християнської віри! Щоб відвернути нас, розділити нас, посіяти ворожнечу між нами, щоб володіти і властвувати над нами! Над нами: одним і єдиним сучасним народом Русічами, Українцями і Біларусами потом-ками Християнської Київської Русі! Я вже пояснював цю думку, але мало хто зрозумів її Висотну Суть.
Зрозумійте хоч слово КРАЇНА, що це означає, хіба не страну, державу і государство в цілому!? І коли люди кажуть у країні, т.т. в державі, яке слилось в сучасну назву держави Україна. Зверніть увагу на логічну послідовність розвитку думки, особливо на те, про що висловлю далі. Передусім все почалось з ворожнечі між князями за Київський престол в Русі. Перемогу отримало Московське князівство саме з допомогою татаро-монгольсьго іга "Золотої орди"! Кульмінаціоним моментом стало переіменування Русі на Росію! Це стало саме в часи царя Петра1, після проголошення Росії імперією!
Такому розвитку подій протистояв мудрий і далекозорий тодішньої ще Русі гетьман Ма-зепа!!! Я дивуюсь його Висотній прозорливості! Бо після цього почалась неімовірна фальсіфікація історія Русі! Яку ми переживаємо і перебуваємо і переборюємо в сучасні часи. У мене не виникає сумніву, що правда в Істині переможе бо так нас вчить Господь Ісус Христос!!!
Я міг би більш детально пояснювати написане мною, але бажаю щоб люди самі навчались розмірковувати безпомилково.

Останнє редагування:
Над нами: одним і єдиним сучасним народом Русічами, Українцями і Біларусами
кто такие русичи?
але мало хто зрозумів її Висотну Суть.
ты на каком языке пишешь? Высотный бывает дом..

кто такие русичи?

ты на каком языке пишешь? Высотный бывает дом..

Потому что "русский" - прилагательное, а Русич имя существительное. Думаю понятно вам к чему это сказано!
И мой ответ на 2 вопрос. Когда я начал изучать Библию в 1989 году, я пришел к выводу, так как многие пользовались понятием в основном только как "глубиная суть", и я спросил у себя, а почему мы люди не пользуемся понятием "высотняя суть"? И пришел к заключению, потому что это Духовная сфера как понятие: религия, мораль, совесть, честь, правда, справедливость, истина. Одним словом, это разумение и принятие в себе Бога!!!

Потому что "русский" - прилагательное, а Русич имя существительное. Думаю понятно вам к чему это сказано!
истинка, попробуй отвечать на заданные вопросы, а не на собственные.
Еще раз: кто такие русичи, где можно почитать об этой нации, как ты собираешься соединить русичей и украинцев!в какой реальности? Может украинцев и древлян? тебе же все равно.
И мой ответ на 2 вопрос. Когда я начал изучать Библию в 1989 году
так где же ответ на второй вопрос? твои воспоминания о 89 годе мне малоинтересны.

истинка, попробуй отвечать на заданные вопросы, а не на собственные.
Еще раз: кто такие русичи, где можно почитать об этой нации, как ты собираешься соединить русичей и украинцев!в какой реальности? Может украинцев и древлян? тебе же все равно.

так где же ответ на второй вопрос? твои воспоминания о 89 годе мне малоинтересны.

Для мене важливіше щоб мене зрозуміли мої співвітчизники. "Коли ж хтось не розуміє, - нехай не розуміє." (1 Корінфян: 14; 38). Я спеціально для вас написав, як виключення на руській мові, але ви не зрозуміли. Треба було б вам читати мої повідомлення, а окремо для вас повторювати не буду, бо це стане не цікавим для інших. Бо тільки в цій темі моїх віповідій приблизно 70. І повірте на слово, ви отримаєте на ці питання вілповідь. І якщо буде у вас нове питання і воно буде цікаве і для інших, я дам відповідь.

Зустрілись якось
Фараон і Фаріон.
- Як звуть тебе, - питає Фаріон.
- Тутанхамон.
- Виходить, не тутешній…
- А хто ж тобі, сердешний,
Таке не українське дав ім’я?
Судила б я отих дуреп!
В дитинстві звався як?
- Аменхотеп.
Тут зовсім Фаріон скривило,
Неначе сир вона російський з’їла.
І каже: «Милий,
З таким ім’ям пливи до Нілу!
У справжніх фараонів, любий пан,
Імен є тільки два: Роман або Степан.
Закінчу байку без моралі –
Якби ту кралю
Занести до якоїсь піраміди,
Поставити почесну варту, гіда,
Нехай її вартують чи лікують,
Як скарб національний демонструють,
А потім хай гарненько замурують
Усі щилинки виходи та входи,
Щоб «львівська мумія»
Не вийшла на «Свободу».

Для мене важливіше щоб мене зрозуміли мої співвітчизники.
кто твои спиввитчизники, не русские русичи? как ты вы определяешь, что они тебя поняли?
І якщо буде у вас нове питання і воно буде цікаве і для інших, я дам відповідь.
когда вернетесь з Марсу Іловайську, сразу и ответите? Вам уже говорили, что вы пишите название своего места проживания с ошибкой? нет, жаль
ps и еще очень жаль, что псевдо Истинка не смог пояснить почему он придумывает слова типа : Высотна Суть. Лавры Хлебникова покоя не дают?

Золотой понос-2012 Лучшие перлы бандеровцев за прошедший год!

Вот некоторые образцы бреда, орфография и пунктуация сохранены в оригинале:

"1. Читайте историю! Дивизия СС Галичина воевала против немцев. 100%!
Автор: Ігор Александров Ігор Александров

- Історію читай! Вони проти них воювали!!!Тільки не читай історію СРСР,або *****ські видавництва!!!

Яков Алексеенко: - Ігор, против кого? дивизия СС Галичина против немцев по твоему воевала?
- 100%

4. Благодаря знакомству с директором банка, Сталин забрал всё золото... Ивана Мазепы которое он завещал незалежной Украине.
Автор: Оля Курис Оля Курис

що стосується золота, то, наскільки я знаю, була знайдена розписка Івана Мазепи. . За якою він заповідав віддати золото тоді, коли Україна стане незалежною державою. . Що правда до 1991 року золото не дочекалось. . Там існує багато версій куди воно зникло. . Найдостовірнішою являється версія, що Сталін в роки ВВВ забрав золото, оскільки він був добре знайомим із директером банка. . На отримане золото Сталін забезпечив армію військовим знаряддям:-)безпечив армію військовим знаряддям:-)

5. В каждой западноукраинской семье есть автомат чтобы расстреливать ******** а у друга даже пушка в сене запрятана!
Автор: Віталік Галішевський Віталік Галішевський

Якшо якась москальня, така як ти, прийдете до нас на Західну Україну, ****єц вам. Шоб ви знали тут у кожній сім'ї є автомат шоб мочити таких як ви...а в мого дружбана навіть пушка в сіні схована...

6. Бандеровцы мочили... Наполеона и отвоёвывали западноукраинские земли
Автор: Олег Колодій Олег Колодій

Евген Медведь: - Олег, а Наполеона бандеровцы не "мочили"?

- мочили але за діло

вони відвойовували захід а ******* за 2місяці до москви втікали аш Хрещатик підірвали і поля с пшеницею палили.

вони (Красная Армия - ред.) перемогли на плчах Білорусії і України і америка допомогу давала"

И далее в том же духе: Свидомый бред. Перлы!

Останнє редагування:

- Історію читай! Вони проти них воювали!!!Тільки не читай історію СРСР,або *****ські видавництва!!!

Яков Алексеенко: - Ігор, против кого? дивизия СС Галичина против немцев по твоему воевала?
- 100%

4. Благодаря знакомству с директором банка, Сталин забрал всё золото... Ивана Мазепы которое он завещал незалежной Украине.

що стосується золота, то, наскільки я знаю, була знайдена розписка Івана Мазепи. . За якою він заповідав віддати золото тоді, коли Україна стане незалежною державою. . Що правда до 1991 року золото не дочекалось. . Там існує багато версій куди воно зникло. . Найдостовірнішою являється версія, що Сталін в роки ВВВ забрав золото, оскільки він був добре знайомим із директером банка. . На отримане золото Сталін забезпечив армію військовим знаряддям:-)безпечив армію військовим знаряддям:-)

5. В каждой западноукраинской семье есть автомат чтобы расстреливать ******** а у друга даже пушка в сене запрятана!

Якшо якась москальня, така як ти, прийдете до нас на Західну Україну, ****єц вам. Шоб ви знали тут у кожній сім'ї є автомат шоб мочити таких як ви...а в мого дружбана навіть пушка в сіні схована...

- мочили але за діло

вони відвойовували захід а ******* за 2місяці до москви втікали аш Хрещатик підірвали і поля с пшеницею палили.

вони (Красная Армия - ред.) перемогли на плчах Білорусії і України і америка допомогу давала"

Мда... Приводить ссылку, требующую пароля... Убедительно, нечего сказать.

- 100%

- мочили але за діло

хорошая группа!в прошлом году интересный персонаж победил,на безлюдовке живет кстати:D

Звиняйте, шановний, я виправив помилку, додав ще одну адресу. Мабуть у вас немає доступу до "Вконтакте"...
Убедили. Теперь осталось создать подобную группу где от имени русских будут выдаваться такие пэрлы как "Кутузов-зять Чингизхана". :D:D:D

Убедили. Теперь осталось создать подобную группу где от имени русских будут выдаваться такие пэрлы как "Кутузов-зять Чингизхана".
канешна, сурковская пропаганда, галицаи такого не могли написать априори

"орбитс". "Сообщение от орбитс

Вот некоторые образцы бреда, орфография и пунктуация сохранены в оригинале:"

Я розумію вас. Вам копатись в поносі зручніше і довподоби, бо на інше розуму не вистачає. Саме такі всі комунофашмстські антинаціолістичні дармоїди.

канешна, сурковская пропаганда, галицаи такого не могли написать априори
Насчет галицаев не знаю, а националисты, разбирающиеся в истории и политике точно не написали бы. Это прерогатива людей, верящих в договор Гитлера с дьяволом, хранившийся в доме на чердаке в обгорелом сундуке.

Назад
Зверху Знизу