Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Терміново! Відмінити субсидії!

• Автор теми Автор теми Mr. Vision
  • Дата створення Дата створення

Чи потрібно ліквідувати субсидії для працездатних людей?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    38
Какая-то голосовалка безальтернативная. От жеж ТС хитрожопый.

Так.
На сьогодні по $1.2 за пост про Пороха та $0.9 за пост про Україну в позитивному ключі.

ahjgb9.gif

Тут питання в іншій площині.

Щойно ми підемо наступом, одразу ми порушимо Мінські домовленості і фактично одразу ж знімемо світові санкції з ***лостану!
З цим там суворо :(

Мінських угод не існує, і Україна немає їх виконувати всупереч всьому своєму законодавству.
- легітимних підписантів там немає. Половина з тих, хто підписував - мертві
- мінськи угоди ворогом порушувалися багато разів, що автоматично їх невілює з кожним порушенням
- те, що оон там щось задекларувала - це не є ніяким юридичним папірцем, особливо без механізму його виконання до примусу.

Але я згоден з тим, що брати великі міста немає сенсу, як і повертати все одразу на будь-яких умовах. Треба берегти людей, та брати лише те, що потрібно. А все інше - жорстко блокувати.

Пропоную відмінити субсидії всім окрім:
- пенсіонери
- люди з інвалідністю
- матері одиночки з малюками
Матерей одиночек тоже можно к ***м вычеркнуть, они на мамбе срезаются и ****ся за бабки.

...а не та фікція, як зробили зараз, відокремлюючи виробника і постачальника.

******, распределение и поставка разделяются дверцей между двумя зданиями на третьем этаже:рл:

Ватна консерва. А ти як вважаєш

Крим чий?
путін хто?
Україна в НАТО 2024?

Людям уже тошно от этих ****утых вопросов.

Россию не поддерживаю категорически (это такая же дыра, как и наша страна). К шоколадному *****асу отношусь также крайне негативно. Он лживая ****ь и гнида. Даже не хочу себя утруждать ответами почему.

А за чий рахунок прокладати нові електро та газо магистрали по містам?
Коли я зрозумів що моя поточна автівка недостатньо потужна та крута я продав її та придбав потужну та круту.
Не чекав коли Гройсман підніме потужність мого двигуна, зверни на це увагу.
не бачиш тут взаємозв'язку у своїх висловлюваннях?

Ці мережі, які вже не є державними навіть, а навіть якщо і є - це бізнес. І все. Хто може і хоче поставити, то й буде поставляти. Це дасть поштовх децентралізації постачальників та радикальному оновленню системи постачання. Це дасть поштовх металугрії, та виробництвам накшталт Южкабелю.
А казати про те, що треба і далі нічого не робити, лише доїти людей сидячи на трансформаторах 60х років - це навіть не совок, це дикуньскій пограбунок

я ж кажу, питань немає більше.

я не у слідчого, ти тут не єдина людина та читач

Те, що ти пропонуєш- продовження та посилення дикунського антиконституційного пограбунку держави та громадян олігархічними кланами.

Те що пропоную я - справедливість та справжні ринкові відносини. Щоб кожен мав змогу платити лише за потрібну йому послугу, о об'ємі спожитого, та дати поштовх бізнесу порушивши монополії, які були зроблені за рахунок викрадення великої частки питомних потужностей та мережі.

Я не пропоную халяву ні для кого. Ти пропогандуєш видозмінення халяви для олігархів

Назад
Зверху Знизу