Mr. Vision
M
Примера *****ьней и не придумаешь. Ты из тех кому платят за пост подобного высера?
Так.
На сьогодні по $1.2 за пост про Пороха та $0.9 за пост про Україну в позитивному ключі.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Примера *****ьней и не придумаешь. Ты из тех кому платят за пост подобного высера?
Ватна консерва. А ти як вважаєшПримера
Переклади на мову, неможливо читати![]()
Так.
На сьогодні по $1.2 за пост про Пороха та $0.9 за пост про Україну в позитивному ключі.
Тут питання в іншій площині.
Щойно ми підемо наступом, одразу ми порушимо Мінські домовленості і фактично одразу ж знімемо світові санкції з ***лостану!
З цим там суворо![]()
Сразу после того, как ты перестанешь мову каверкать, провокатор.

...
Не чекав коли Гройсман підніме потужність мого двигуна, зверни на це увагу.

Матерей одиночек тоже можно к ***м вычеркнуть, они на мамбе срезаются и ****ся за бабки.Пропоную відмінити субсидії всім окрім:
- пенсіонери
- люди з інвалідністю
- матері одиночки з малюками
я ж кажу, питань немає більше.Мінських угод не існує
...а не та фікція, як зробили зараз, відокремлюючи виробника і постачальника.

Ватна консерва. А ти як вважаєш
Крим чий?
путін хто?
Україна в НАТО 2024?
****ло *****ське, йди ***** за порєбрік, *** кислощеголовеРоссию не поддерживаю категорически
Тогда почему все штабы готовятся к двум турам, в том числе и бывший регионовый штаб, половина сотрудников которого теперь смотрят в будущее шоколадным глазом?

Не розумію
Або звертайся українською, або йди з богом.

****ло *****ське, йди ***** за порєбрік, *** кислощеголове

Это 10$ - меньше не проси у куратора![]()

А за чий рахунок прокладати нові електро та газо магистрали по містам?
не бачиш тут взаємозв'язку у своїх висловлюваннях?Коли я зрозумів що моя поточна автівка недостатньо потужна та крута я продав її та придбав потужну та круту.
Не чекав коли Гройсман підніме потужність мого двигуна, зверни на це увагу.
я ж кажу, питань немає більше.