Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Терміново! Відмінити субсидії!

• Автор теми Автор теми Mr. Vision
  • Дата створення Дата створення

Чи потрібно ліквідувати субсидії для працездатних людей?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    38
Наприклад вартість електроенергії в Україні НАЙНИЖЧА в світі!
Пропоную відминити пограбунок держави за рахунок зеленого тарифу. Хочаб для нових підключень. Додаткові виплати по ньому надвиші у світі, та ще й у ойро, що є нонсенсом для держави, в якої є своя нац.валюта.

война у тебя в голове женщина
ты хочешь что бы ВСУ взяли Донецк?
им для этого хватит недели
но по правилам ведения боя должна быть масштабная артподготовка
пока камня на камне не останется
потом едет броня,потом пехота зачищает город
жители Донецка к этому готовы?

Індивідуальне опалення є децентралізацією, що добре вплине як на безпеку. так і на ціни усіх енергоносіїв.
А за чий рахунок прокладати нові електро та газо магистрали по містам?

У нас у передмісті декілька багатоповерхівок примусово перевели на індивідуальне опалення.
Так от перебудова вуличних та внутрішньобудинкових газотранспортних магістралей заняла більше року.

Це теоретично так легко - взяв і відключився.
А де брати енергопотужності на все це?
А який розподільчий ресурс видать ці потужності?

Моя думка - такого не буде ніколи з уже існуючими об'єктами.
Бо реалізація такої можливості буде варта будівництву нових систем енергомереж. А це державі не під силу зараз взагалі.

Якісні новобудови і так зараз будуються зі своїми котельними.

А ***** голосовалку делать с двумя одинаковыми вариантами ответа? ТС, ты *******?

Та он провокатор низкопробный. Чё ты начинаешь?:D

Ну я же должен как то реагировать! Иначе персонаж обидится что не достиг цели ...
Ему ж нынче походу не десять постов в отчет отправить надо, как раньше, а намного больше ;) ...
Так и напишет в отчете - раздраконил и пересрал между собой форумчан, как обычно обозвал довбойобами *****ами и т.д. - итого ннадцать постов к оплате!

Війна наразі більш позиційна, накшталт війни першої світової. Якщо казати саме за бойові дії. Наприклад, на 6 березня були серьозні бої у районі кримського.

Але війна - це ще сукупність інших дій. У тому числі інформаційних ,економічних, та навіть бойових. Бо осада, або блокада - це один з найдавніших військових прийомів

война у тебя в голове женщина
ты хочешь что бы ВСУ взяли Донецк?
им для этого хватит недели
но по правилам ведения боя
Тут питання в іншій площині.

Щойно ми підемо наступом, одразу ми порушимо Мінські домовленості і фактично одразу ж знімемо світові санкції з ***лостану!
З цим там суворо :(

Пропоную відмінити субсидії всім окрім:
- пенсіонери
- люди з інвалідністю
- матері одиночки з малюками

Всі інші мають можливість заробити гроші на сплату комуналки.
Я не розумію якого хріна люди що отримують субсидію, не з переліку вище, купують цигарки, алкоголь, відвідують кінотеатри та кафе з ресторанами і при цьому за мої кошти отримують субсидію на комунальні послуги?

Якого хріна воно витрачає гроші на бухло, а на тепло в нього немає?

Сподіваюсь після виборів Порошенко прикриє цей рай для злиднів як навів лад з євробляхами :клас:

f7dbae.webp

Тут питання в іншій площині.

Щойно ми підемо наступом, одразу ми порушимо Мінські домовленості і фактично одразу ж знімемо світові санкції з ***лостану!
З цим там суворо
ну и это тоже
а в целом взять крупный мегаполис без разрушений невозможно
*****и Грозный месяцами сравнивали с землей а так и не взяли,обосрались и теперь дань платят

Во имя царя. Боже, храни пороха. Аминь.

Коли я зрозумів що моя поточна автівка недостатньо потужна та крута я продав її та придбав потужну та круту.
Не чекав коли Гройсман підніме потужність мого двигуна, зверни на це увагу.

Коли я зрозумів що моя поточна автівка недостатньо потужна та крута я продав її та придбав потужну та круту.
Не чекав коли Гройсам підніме потужність мого двигуна, зверни на це увагу.

Примера *****ьней и не придумаешь. Ты из тех кому платят за пост подобного высера?

А за чий рахунок прокладати нові електро та газо магистрали по містам?

це немає значення. Хоча звісно за рахунок інвестицій та власників обленерго, які їх приватизували та розікрали за копійки, та наразі сидять та отримують надприбутки останні десятиріча. До того ж, з'явиться реальний новий ринок, а не та фікція, як зробили зараз, відокремлюючи виробника і постачальника.

Але особисто я буду опалюватися дровами. А коли буде дуже холодно, буду просто кидати працю та летіти до якогось бангладешу жити. Так дешевше. ніж тут платити за опалення та інші послуги.

Назад
Зверху Знизу