Статус: Офлайн
Повідом.: 25964
Повідом.: 25964
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
******, распределение и поставка разделяются дверцей между двумя зданиями на третьем этаже![]()
Субсидии получают не пенсионеры, не инвалиды и не матери, а те, чей совокупный доход меньше чего-то там.Пропоную відмінити субсидії всім окрім:
- пенсіонери
- люди з інвалідністю
- матері одиночки з малюками
для начала опубликовать экономическое обоснование реальной цены на газПредлагаю отменить субсидии всем гражданам Украины.
Порошенко будет президентом еще один срок, потом два срока - премьером.
... в Гондурасе кажись ...Та да.
Я уявляю як я буду ржати коли на святкування перемоги Порох купить Зєлєнского собі на корпоратив![]()

Коли я зрозумів що моя поточна автівка недостатньо потужна та крута я продав її та придбав потужну та круту.
Не чекав коли Гройсман підніме потужність мого двигуна, зверни на це увагу.
Пропоную відмінити субсидії всім окрім:
- пенсіонери
- люди з інвалідністю
Всі інші мають можливість заробити гроші на сплату комуналки.
Я не розумію якого хріна люди що отримують субсидію, не з переліку вище, купують цигарки, алкоголь, відвідують кінотеатри та кафе з ресторанами і при цьому за мої кошти отримують субсидію на комунальні послуги?
Якого хріна воно витрачає гроші на бухло, а на тепло в нього немає?
Сподіваюсь після виборів Порошенко прикриє цей рай для злиднів як навів лад з євробляхами![]()

Новосветловку за сколько в 14-м взяли? кто думал про её жителей?ы хочешь что бы ВСУ взяли Донецк?
им для этого хватит недели
но по правилам ведения боя должна быть масштабная артподготовка
пока камня на камне не останется
потом едет броня,потом пехота зачищает город
жители Донецка к этому готовы?
Зло - это зависть.
ИМХО война - это совсем иное, чем серую зону периодически братьКожного дня обстріли.
Майже всю сіру зону взяли.
А що?
не равноценно. всем надо переселиться? утопист, однакоПродати квартиру та придбати новобудову або приватний будинок.

кого блокируем? с какой целью? и при чем тут война? почему только Петр умеет вести информационные , экономически действия?Бо осада, або блокада - це один з найдавніших військових прийомів
кого блокируем? с какой целью? и при чем тут война? почему только Петр умеет вести информационные , экономически действия?
сколько наступлений отразили? сколько городов взяли?
Пропоную відмінити субсидії всім окрім:
- пенсіонери
- люди з інвалідністю
Я не розумію якого хріна люди що отримують субсидію, не з переліку вище, купують цигарки, алкоголь, відвідують кінотеатри та кафе з ресторанами і при цьому за мої кошти отримують субсидію на комунальні послуги?
Якого хріна воно витрачає гроші на бухло, а на тепло в нього немає?
Сподіваюсь після виборів Порошенко прикриє цей рай для злиднів як навів лад з євробляхами![]()
даонижематери имвседолжны.Нормально матери-одиночки работают. А ты что хотел, чтобы самка родила источник субсидии?
ну в принципе неплохо, но зная наших граждан, я уверен, что тут же в стране появятся пару милионов матерей-одиночек, инвалидов и в квартирах пропишут бабушку-пенсионерку (а остальных выпишут).Пропоную відмінити субсидії всім окрім:
- пенсіонери
- люди з інвалідністю