Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Терміново! Відмінити субсидії!

• Автор теми Автор теми Mr. Vision
  • Дата створення Дата створення

Чи потрібно ліквідувати субсидії для працездатних людей?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    38
Пропоную відмінити субсидії всім окрім:
- пенсіонери
- люди з інвалідністю
- матері одиночки з малюками
Субсидии получают не пенсионеры, не инвалиды и не матери, а те, чей совокупный доход меньше чего-то там.

Коли я зрозумів що моя поточна автівка недостатньо потужна та крута я продав її та придбав потужну та круту.
Не чекав коли Гройсман підніме потужність мого двигуна, зверни на це увагу.

З яких пір старий ментовоз Camry, (хай навіть у варіанті Solara,) став "крутою автівкою"?

- пенсіонери
- люди з інвалідністю

Всі інші мають можливість заробити гроші на сплату комуналки.
Я не розумію якого хріна люди що отримують субсидію, не з переліку вище, купують цигарки, алкоголь, відвідують кінотеатри та кафе з ресторанами і при цьому за мої кошти отримують субсидію на комунальні послуги?

Якого хріна воно витрачає гроші на бухло, а на тепло в нього немає?

Сподіваюсь після виборів Порошенко прикриє цей рай для злиднів як навів лад з євробляхами :клас:

Интересно ты вслед за петей в рашу побежишь?:D

ы хочешь что бы ВСУ взяли Донецк?
им для этого хватит недели
но по правилам ведения боя должна быть масштабная артподготовка
пока камня на камне не останется
потом едет броня,потом пехота зачищает город
жители Донецка к этому готовы?
Новосветловку за сколько в 14-м взяли? кто думал про её жителей?

Зло - это зависть.

Не только зависть зло.
Зависть бывает конструктивная, побуждающая "догнать и перегнать", "Сильнее, выше , быстрее" и.т.д.
А есть -как у ****и.
Когда нельзя сделать у себя так же хорошо как у соседей, но зато можно сделать у соседей хуже чем у себя. И радоваться.

Бо осада, або блокада - це один з найдавніших військових прийомів
кого блокируем? с какой целью? и при чем тут война? почему только Петр умеет вести информационные , экономически действия?

кого блокируем? с какой целью? и при чем тут война? почему только Петр умеет вести информационные , экономически действия?

нажаль блокада відсутня. Для чого вона ведеться - це до вікіпедії. Він теж не вміє, як і його опоненти. Жодної порядної людини у якості кандидата на цей пост - немає. Жодної.

сколько наступлений отразили? сколько городов взяли?

Перш за все треба казати про те, скільки міст втримали. Накшталт Маріуполя, Харкова, Ізюма, т а інших. Хоча якщо казати за Маріуполь, то він скоріш підпадає під вашу категорію "сколько городов взяли".
Під цюж категорії підпадають Краматорськ, Лісічанск, Авдіївка, Попасна. Більш маленьких купа. Але в них стратегічно важливі об'єкти, наприклад ТЕС у Счастье, чи Курахово з водосховищем. Фактично всі населені пункти на Сіверськом донці, та інших річках. Це є наша природня та громадсько-технічна фортифікація, лінія оборони, на яку ми вийшли, і яку не так легко форсувати.

- пенсіонери
- люди з інвалідністю

Я не розумію якого хріна люди що отримують субсидію, не з переліку вище, купують цигарки, алкоголь, відвідують кінотеатри та кафе з ресторанами і при цьому за мої кошти отримують субсидію на комунальні послуги?

Якого хріна воно витрачає гроші на бухло, а на тепло в нього немає?

Сподіваюсь після виборів Порошенко прикриє цей рай для злиднів як навів лад з євробляхами :клас:

А как насчет возможности отказаться от отопления с условием установки альтернативного источника? А как насчет отчетов куда идет деньги за кварплату? Что ты тут предлагаешь???

Нормально матери-одиночки работают. А ты что хотел, чтобы самка родила источник субсидии?
даонижематери имвседолжны.
****ец.
на святое позарился.
так шо содержите их, и не вякайте.

Рот закрой.

- пенсіонери
- люди з інвалідністю

ну в принципе неплохо, но зная наших граждан, я уверен, что тут же в стране появятся пару милионов матерей-одиночек, инвалидов и в квартирах пропишут бабушку-пенсионерку (а остальных выпишут).

субсидии в принципе тормозят прогресс в области ЖКХ, т.к. субсидианты вообще не заинтересованы ни в утеплении квартир, ни в установке счетчиков, ни прочих энергосберегающих технологиях типа термоголовки на батареи.

Надо поступить так: поднять всем пенсии и зарплаты и отменить субсидии полностью. Это единственный выход - тогда люди начнут экономить.

Кстати, в той же скрепоносной РФ эта проблема уже давно решена - пенсюкам подняли пенсии (сейчас там 13к рублей == 5к грн) и всем *****, что ***** отдают половину за ЖКХ. Нам надо сделать так же.

Назад
Зверху Знизу