Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Горбенко бачив такий закон?

Стаття 92. Виключно законами України визначаються:
1) права і свободи людини і громадянина, гарантії цих прав і свобод; основні обов'язки громадянина;
Права і свободи людини "можуть бути" обмежені", згідно конституції, але, повинен бути прийнятий закон.
На зараз - такого закону немає.
Але, армія не може бути використана проти мирного населення України (та і будь-якого, згідно міжнародного права). Тобто, будь-який напад військового на цивільного - є військовим злочином.

Я не *****,я за деньги,кто как не ты должен разделять эти чувства 😁
За рубли? Извини, я не разделяю твои чувства. И еще раз пошел *****, россиянский чмошник. Ну или *** тебе в ****, я там не разбираюсь в ваших ориентациях :D

Це написав він...

А це написав пан...Оговорочка по Фрейду?:D
Ты шо куришь? Он написал, что за деньги, и я уверен, что эти деньги - рубли. Или ты тоже здесь за рубли? Тогда это многое объясняет :D

Кстати, помимо всей помощи, лучше б на западе озадачились комплектацией профессиональных наемных бригад ЧВК, которые были бы у них на зарплатах.
Супер вооруженных, монстров. Для выполнения особых заданий в Украине. За деньги.

даже страшно представить чем бы воевали, если бы Петя просил ******.
Мдаааа. Хотелось бы вспомнить, что вы ,братия Зе, пели когда шло обсуждение про введение военного положения порохом? Вот честно, ты писал чеху про заражение какой-то пропаганды, а чем же вы заразились? Почему вы не надавили на пороха и власть чтобы они ввели военное положение и что бы они просили ****** у запада?

За рубли? Извини, я не разделяю твои чувства. И еще раз пошел *****, россиянский чмошник. Ну или *** тебе в ****, я там не разбираюсь в ваших ориентациях :D
Понимаешь,у меня *** в **** и у тебя *** в ****,но есть нюанс😁
П.С.путин кто?

Конституция на паузе, но
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

чи продовжуватимуть представники ТЦК людей “пакувати” ....як тільки Міноборони доопрацює додаток “Резерв+”, то процеси “вилову” та “доставки” людей до ТЦК перестануть існувати в цілому.... інформує РБК-Україна, посилаючись на заступника міністра оборони України

Представники Міноборони та
не з'явилися на засідання створеної у Верховній Раді тимчасово-слідчої комісії щодо можливих порушень у процесі мобілізації, повідомив народний депутат, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності Андрій Осадчук в етері Радіо Свобода.

Мдаааа. Хотелось бы вспомнить, что вы ,братия Зе, пели когда шло обсуждение про введение военного положения порохом? Вот честно, ты писал чеху про заражение какой-то пропаганды, а чем же вы заразились? Почему вы не надавили на пороха и власть чтобы они ввели военное положение и что бы они просили ****** у запада?
А ты уверен что Петя когда рашевские танки рванули на Киев не подписал бы минск 3 и Харьков давно бы отошел ****стам, как ******** и крым.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу