Может быть во всех. Но если заморгает лампочка, в которой 5 светодиодов - проблемный выявляется за пару минут и пара минут на замену одного или десять минут на все сразу, чтобы не лезть в нее в ближайшее время. Когда их 72 - это проблема.
Когда я прошлый раз выбирал, именно у 72 было максимальное расстояние между диодами. Если их больше - размер корпуса не меняется, но они расположены ближе.
Та лампочка у меня прям сейчас с двумя моргающими группами. В холодном виде потыкал зубочисткой во все светики - никто не моргает.
А, тобі саме кукурузки не подобаються, а не увесь китай взагалі? Ну можна й меншу кількість, але великих діодів. Але в такому випадку вимоги до якості тепловідводу збільшуються бо має місце більш локалізоване вивільнення тепла.
Хз, в мене проблем з визначенням херні нема. Десь в третині ламп паралельно-послідовне з'єднанням діодів, там мертві діоди не заважають світитись іншим, тож просто вдіваєш темні окуляри та позначаєш мертві. Он як ота велика на фото вище.
Останні теж має сенс подивитись - може бути видно проблемні, які ледь-ледь світяться. Заміна одного менше хвилини, простіше міняти такі навіть якщо зараз вони до проблеми й не призводять.
В інших в 80% випадків звичайна прозвонка дає можливіть визначити мертві або ледь-живі.
Процентів 10% проблемних ламп таки потребують шаманства. Врубаю лампу та корочу діоди/сегменти.
Такого, щоб при нагріві лише проблема з'являлась в мене поки не було. Але знову таки можна прогріти, феном ****** в крайному випадку

, все одно ним паяти потім.
От вчора я напаяв оту велику кукурузу, 3шт по 72 діода та одну точкову лампу світлодіодів на 50. Це за роки півтора-два.
Доречі в мене більшість з галім драйвером - кондер, міст, резистор. Тож додатково пару ватт ще резистор гріє.