Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Сравнение Харькова и Львова

Про ціну на аренду житла схоже на реальність. А про 4к € чистими у електрика- пі.здьож імхо. Откуда інфа? Зарплатні листки бачив?)
если работник склада 2800 предлагают, то специалист должно быть дороже. но электрик электрику рознь. можно лампочки менять, а можно на линиях 10кв работать.
Та може і не ****ьож , дивлячись ким працюють і чи то чисті після податків , чи ні . Там є така зарплатня, але звісно то не рядова
ну такая ***ня в любой стране)))))))

если работник склада 2800 предлагают, то специалист должно быть дороже. но электрик электрику рознь. можно лампочки менять, а можно на линиях 10кв работать.

ну такая ***ня в любой стране)))))))
Давай посилання на робітника складу за 2.800! А то розвели тут ****ьож ні про що 😆
І не плутайте чистий прибуток з гросс- це ще вирухувать майже 40% зарплатні!

Давай посилання на робітника складу за 2.800! А то розвели тут ****ьож ні про що 😆
І не плутайте чистий прибуток з гросс- це ще вирухувать майже 40% зарплатні!
я хз, не проверял, это не для меня работа и зп маленькая

п.с.
ты ж немец. должен знать что с 40 вывернутых половину можно забрать с пенсионного уезжая

я хз, не проверял, это не для меня работа и зп маленькая

п.с.
ты ж немец. должен знать что с 40 вывернутых половину можно забрать с пенсионного уезжая

Ясно, 10€/годину до вирахунку податків, Німеччина 😆😆😆😆
Ось так ви і поширююте ****ьож і провокації!

Соседи по комнате моют посуду зп от 1600 до 2000 в месяц. 2000 если работать по 6 дней 10- 12 часов.
Жилье пока бесплатное
Так же получают коридорные в отелях
Стройка больше.
Это уже чистыми на руки.
какая страна?

Аналогічна проблема, мені 30 і не можу дати поки собі ради. Хоч закордоном 6 років і не наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж...грошима наївся певною мірою. Хочеться сім"ю та діток а поки я сам і не бачу перспектив...
Тут всі зайняті роботою (багато багато працюють) + немає власного свого куточка (винаймую тільки кімнату щоб більше відкладати). А як кажу дівчатам, що планую повертатися в Україну в майбутньому, то не дуже хочуть продовжувати знайомство.
Практично всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло. (купив у Львові) + маю старий, убитий будинок побудови 70х, в Карпатах від діда у спадок.
Якщо б не було чого втрачати вдома, то тут закордоном можна жити ,але якщо щось маєш і при цьому не маєш кінського здоров'я то нафіг то потрібно. імхо

Бо випадку іпотеки закордоном , ти раб на 25років у гарній обгортці. (є страх втратити роботу,та потрібно вставати кожного ранку на роботу протягом 25років мінімум). Але, як би вдома нічого не мав то морально було б простіше тут закріпитися. (не було б емоційних качелів)
Амбіцій великих та офігеннного здоров"я немає. Хочеться, бути "середняком" та мати час на родину,читаєш книги,маєш час на хобі,рибалку,ліс,город та сад.
p.s режим очікування та донати.
Переходь на part-time. Навіщо відкладати? Подорожуй, витрачай грощі...

Ясно, 10€/годину до вирахунку податків, Німеччина 😆😆😆😆
Ось так ви і поширююте ****ьож і провокації!
Ирландия.
Минималка 11.6 в час.
Налог 20% , и есть ещё такс кредит .
Т.е. необлагаемый налогом минимум. 68евро в неделю примерно возвращают.

Ирландия.
Минималка 11.6 в час.
Налог 20% , и есть ещё такс кредит .
Т.е. необлагаемый налогом минимум. 68евро в неделю примерно возвращают.
Ну так для Ірландії і не дивно, що 1,6к на посудомийні! У вас там хату зняти напевно від 1к на місяць. Ось і рахуй що залишиться... Або як щури по кімнатам.
А ким там працюєш? Скільки заробляєш чистими?

Практик задає питання диванним волоцюгам...які ви очікуєте ще відповіді?

Ну так для Ірландії і не дивно, що 1,6к на посудомийні! У вас там хату зняти напевно від 1к на місяць. Ось і рахуй що залишиться... Або як щури по кімнатам.
А ким там працюєш? Скільки заробляєш чистими?
Цены на жилье я раньше написал.
Сейчас жилье бесплатное.
Я пока учу инглиш. Даже на курсы водителя погрузчика надо сдать тест. На прошлой неделе ходили сдавать - не сдал.

Цены на жилье я раньше написал.
Сейчас жилье бесплатное.
Я пока учу инглиш. Даже на курсы водителя погрузчика надо сдать тест. На прошлой неделе ходили сдавать - не сдал.
Какой может быть водитель погрузчика с вашим зрением?

Какой может быть водитель погрузчика с вашим зрением?
Отличный, наверное))) на машине ж езжу.
Надо пробовать.
Мыть посуду и коридорным тоде не могу - нагрузка физическая, сразу по глазами чувствуется, я ходил пробовал уже.
Поэтому онли учить язык и устраиваться на более квалифицированную работу.

Отличный, наверное))) на машине ж езжу.
Надо пробовать.
Мыть посуду и коридорным тоде не могу - нагрузка физическая, сразу по глазами чувствуется, я ходил пробовал уже.
Поэтому онли учить язык и устраиваться на более квалифицированную работу.
И что,медкомиссию ихнюю прошел,где даже наш военкомат списал?

И что,медкомиссию ихнюю прошел,где даже наш военкомат списал?
Тут нет медкомисии.
На погрузчик по крайней мере.
А права ещё из Украины. Но я тут не ездил ещё. И не особо хочется.

Это *******ьное трудоустройство тогда выходит?
Легальное, если пройти курсы. А на курсы не могу попасть, т.к. не сдаю aptitude test. На знание языка.
Тут с *******ьным не все так просто. Его очень очень мало, с большой вероятностью кидалова. И по зп сразу впополам - *** оно надо.
Пацаны пошли работать, думали *******ьно, а их пооформляли. Пришли письма о возврате денег- от 600 жо 1500 евро, т.к. пособие тоже капало... и не вернуть не получится.

Назад
Зверху Знизу