Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Сравнение Харькова и Львова

Вулицю Шевченка в центр зробили
Две недели назад там ездил - ступенька асфальта см 10 высотой вроде намекает что будет еще слой.
Но люки и ливневки сделаны под высоту имеющегося :)

Две недели назад там ездил - ступенька асфальта см 10 высотой вроде намекает что будет еще слой.
Но люки и ливневки сделаны под высоту имеющегося :)
Можливо запас під бруківку, мало лі ...
Насправді , ремонту доріг робиться багато , але якість його сумнівна . Я знаю одну яму вже 5 років .. Вона постійно робиться . Раз в півроку її ремонтують .. може так і потрібно . Але вони перекривають рух в одну сторону і раз в півроку я стою годину в колійці замість того щоб за 1 хв проїхати .

Я про Німеччину, бо чомусь саме її зараз розглядають , як землю обєтованну. Біля 10 відсотків платиш на Церкву . Не знаю чи дають тобі книжечку , що ти **** кооперативу чи ні, але факт в тому , що навіть багато з німців саме через цей податок не відвідують Храм Божий . Це просто до того , наскільки все зарегульовано. Правда одна . Бідним , дурним , працьовитим українцям краще в Німеччині. Решті би я не рекомендував би
В Германии еще обязательный налог не телевидение :)
Независимо от того, есть дома телевизор или нет, владелец дома должен заплатить 17.5 евро в месяц. Данные о новых жильцах приходят с места регистрации, поэтому теперь невозможно избежать данного налога.

В Германии еще обязательный налог не телевидение :)
Ну, зате центральною кнопкою на ТБ не керує який-небудь олігарх і не просуває через нього потрібні йому наративи. Таким чином держава не віддає монополію на інформацію різним коломойшам та ахмєтовим і створює свого роду важіль впливу суспісльтва на інформаційну політику.

Ну, зате центральною кнопкою на ТБ не керує який-небудь олігарх і не просуває через нього потрібні йому наративи. Таким чином держава не віддає монополію на інформацію різним коломойшам та ахмєтовим і створює свого роду важіль впливу суспісльтва на інформаційну політику.
Центральною кнопкою керує держава . І все що ви будете дивитись це марш веганів- екоактивістів - мусульман - куколдів по александрплац. Тобто мусите заплатити екстрагроші за канал з природою наприклад

Центральною кнопкою керує держава . І все що ви будете дивитись це марш веганів- екоактивістів - мусульман - куколдів по александрплац. Тобто мусите заплатити екстрагроші за канал з природою наприклад
Ну так, звісно, держава висвітлює життя різних груп суспільства і робить це максимально об'єктивно і нейтрально. А що в цьому поганого?

Ну так, звісно, держава висвітлює життя різних груп суспільства і робить це максимально об'єктивно і нейтрально. А що в цьому поганого?
В тому що іншого не буде. Тільки це .

тільки каналів з мультиками півтора десятка... безкоштовний пакет Діскавєрі на німецький... до речі, і кірхє-налог також передбачає повний спектр рітуальних послуг: вінчання, служба на похорон, причастя...

Ну навіщо нести таку нісенітницю? Ну легко ж можна відшукати програму телевізійних каналів ARD і ZDF - найбільших телевізійних операторів суспільного телебачення, аналогів першого й другого каналів. Є там і освітні програми, і розважальні, і програми для дітей, і фільми, і спорт.

Ну навіщо нести таку нісенітницю? Ну легко ж можна відшукати програму телевізійних каналів ARD і ZDF - найбільших телевізійних операторів суспільного телебачення, аналогів першого й другого каналів. Є там і освітні програми, і розважальні, і програми для дітей, і фільми, і спорт.
Це спеціалізація - направлення каналів . А звичайний німецький один плюс один буде показувати соціалістичний брєд про толерантність. Так само як і в нас , транслювати інтереси власника . Яка мені різниця , хто мені до вух льє воду .

Яка мені різниця , хто мені до вух льє воду .
Тобто, ви не вбачаєте різниці між ахмєтівським каналом "Україна", фірташівським "Інтером" чи "Г+Г" коломойши та державним телебаченням, яке утримується на податки громадян? Ну, ок.

Тобто, ви не вбачаєте різниці між ахмєтівським каналом "Україна", фірташівським "Інтером" чи "Г+Г" коломойши та державним телебаченням, яке утримується на податки громадян? Ну, ок.
Ти душний .

Главное в это верить :)

Дивлюсь в ютубі Харків , хочеться подякувати вам всім . Ви молодці . Чисто , зелено . Майже немає слідів війни . Одразу на думку спадає Бєлград , який і досі як після обстрілів . Харків класний . Наскільки зараз салтівка гетто ?

Жила 3 года во Львове - Рясне, в начале двухтысячных, прекрасный город и люди, напрягало отсутствие воды, три часа утром и вечером, никто не ущемлял, если шо…
Хороший отзыв, но не хватает предыстории - до этого я жила в сели Протопопыпивка, вода в озери була всигда, або я сыдила в колонии строгого режиму, там були люди, краще ниж у Львови.

Вчера видела комфортабельный автобус Харьков-Львов.
После победы, если жива буду, хотела бы проехаться на нем по всей Украине.
На втором этаже место у окна. :)

Вчера видела комфортабельный автобус Харьков-Львов.
После победы, если жива буду, хотела бы проехаться на нем по всей Украине.
На втором этаже место у окна. :)
Як виявилось з досить сумних новин , в нас багацько прекрасних маленьких містечок . Чого тільки один Херсон вартує .

Назад
Зверху Знизу