Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Сравнение Харькова и Львова

кем работает? 3000 евро - зарплата для местных.. не верю, что приезжим столько платят.. это похоже на байки...
для приезжих от 1000 до 1500 евро зарплаты, для лиц без гражданства ЕС.
Найшли кому вірити.

магазины типо наших АТБ, строительные типо эпицентр, услуги - ксероксы, ремонты одежды и прочее... нет ничего этого?
Є звичайно , ну що ви в маленькому місті не були , чи що? Один ксерокс на 10 кілометрів і той зачинений , бо дівчинка на обід в Словаччину поїхала

Я прям спать не буду
Ты мне не веришь и теперь даже не знаю как жить дальше
справа не в довірі, а в тому що там таких зп просто немає- це факт. Тому твій син ****ить, а ти йому віриш і далі поширюєш його брехню) Тому люди тут трохи приголомшені 😆

Есть
Факт
Видел доказательства
Были скрины даже, но перед бахмутом удадил в телефоне все, что могло бы меня связать с кем то
Мне и за литву говорили, что нельзя там на стройке поднять овер 3к евро, а я поехал и поднял
Что то доказывать, просить сына выслать что то, что бы показать тебе мне ***** не надо)
менеджером чого саме він працює? Яка спеціальність? Чи він торгаш? Теж *******ьно, без сплати податків?

Факт
Видел доказательства
Были скрины даже,
Скріни чого саме? Його зарплатної довідки? Чого тоді приховуєш його спеціальність? Чим саме займається? Яка фірма? "Менеджер"- це не професія 😆

кем работает? 3000 евро - зарплата для местных.. не верю, что приезжим столько платят.. это похоже на байки...
для приезжих от 1000 до 1500 евро зарплаты, для лиц без гражданства ЕС.
Соседи по комнате моют посуду зп от 1600 до 2000 в месяц. 2000 если работать по 6 дней 10- 12 часов.
Жилье пока бесплатное
Так же получают коридорные в отелях
Стройка больше.
Это уже чистыми на руки.

магазины типо наших АТБ, строительные типо эпицентр, услуги - ксероксы, ремонты одежды и прочее... нет ничего этого?
ну, как на Лысой горе, есть но мало, наверное ,если пожить пару месяцев - все найдется, но качество будет так-себе

ну, как на Лысой горе, есть но мало, наверное ,если пожить пару месяцев - все найдется, но качество будет так-себе
Та чого якість погана ? Така як і всюди , просто асортимент малий . За сіфоном будеш їздити на інший кінець міста ,як і за усим іншим .

Я не люблю просто, когда таким тоном у меня хотят получить ответы
Обычно сразу посылаю *****
Нормально спросил бы и я бы все тебе рассказал
А так просто иди *****, черт. Будет оно тут допросы устраивать ****ат
Неадекват ***ть, смокчи залупу! 😆
Тебе абсолютно нормально запитали подробиці, а ти чвякал-***кал 10 повідомлень... Так і не зміг розбірливо розповісти. 🤦‍♀️🤦‍♀️

Соседи по комнате моют посуду зп от 1600 до 2000 в месяц. 2000 если работать по 6 дней 10- 12 часов.
Жилье пока бесплатное
Так же получают коридорные в отелях
Стройка больше.
Это уже чистыми на руки.
Тобто за миття посуди легально в Польщі з адекватним графіком 8 годин/робочий день, 5-днівка: платять мінімум 1.600€ на руки? В Польщі??! 😲

Хлопці , чого ви сваритесь за чужих грошей ? В мене сусід заробляє 10 000 уе в місяць . Без жартів . А я не працюю . І ми нормально спілкуємось . В кожного своє бачення . Я йому кажу , подивись на Чорновола , або Ступку . Вони так переживали за Україну , шо не мали часу на власних дітей . І тепер всі їх здобутки , козі в піхву , бо діти наробили справ . Тому вистачить тобі сидіти в офісі , подавати свою китайську фігню, іди виховуй. А він мені каже : а ти ніколи азорських островів не бачив , і не можеш мені дорікати , бо вузько мислиш. Без них ніяк . Ну і в такому дусі . Але ж нормально спілкуємось і поважаємо за позицію . Чого ви не можете ? Ви що бідло?

Тобто за миття посуди легально в Польщі з адекватним графіком 8 годин/робочий день, 5-днівка: платять мінімум 1.600€ на руки? В Польщі??! 😲
А я тобі казав , що ти здивуєшся . Почитай про Польщу щось .

Назад
Зверху Знизу