Комната на 2 человека от 300 евро.а ти ким там працюєш? Електрик 4к чистими, хмм... А скільки він віддає за житло?
Дублин от 800 на одного.
За 500 - 600 можно и дом где-то на севере снять, км за 20 от цивилизации. Если надолго приехал.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Комната на 2 человека от 300 евро.а ти ким там працюєш? Електрик 4к чистими, хмм... А скільки він віддає за житло?
Про ціну на аренду житла схоже на реальність. А про 4к € чистими у електрика- пі.здьож імхо. Откуда інфа? Зарплатні листки бачив?)Комната на 2 человека от 300 евро.
Дублин от 800 на одного.
За 500 - 600 можно и дом где-то на севере снять, км за 20 от цивилизации. Если надолго приехал.
Ким працюютьСын во вроцлаве +-3к евро
Его девочка тоже где то так
Но они там уже 4 года
Тут мова про богаті країни, а не Польщу) .Я не знаю де ви такі ціни берете , но в прикордонній Польщі зарплати до 1500 є і то , треба ще отримати таку роботу .
Ссилку на литовську фірму даш?Фирма зарегана в литве
Я не выполнял какие то работы. Делал визы и привозил людей. Это если кратко и не углубляться
Ты удивишься, но просто дохуя фирм брали людей тупо по безвизу на 90 дней
Ти будеш здивованийТут мова про богаті країни, а не Польщу) .
Про вроцлав 3-4к чистими- ****ьож. Навіть в Німеччині мало хто таке заробляєТи будеш здивований![]()
Та може і не ****ьож , дивлячись ким працюють і чи то чисті після податків , чи ні . Там є така зарплатня, але звісно то не рядоваПро вроцлав 3-4к чистими- ****ьож. Навіть в Німеччині мало хто таке заробляє
думаю да, было бы прощеа если бы была квартира во Львове своя. остались бы?
У меня есть такая родня (второго плана).Сын во вроцлаве +-3к евро
Его девочка тоже где то так
Но они там уже 4 года
Вакансии регулярно проскакивает.Про ціну на аренду житла схоже на реальність. А про 4к € чистими у електрика- пі.здьож імхо. Откуда інфа? Зарплатні листки бачив?)
был в Ужгороде пару дней - крайне не советую, очень маленький город, ничего нет, качество услуг - низкое. Катались на автобусе по городу такое впечатление что ездил по Лысой Горе(не в коем случае ничего против не имею Холодчки)если сравнивать цены Ха и Уж , то где дешевле? как вообще инфраструктура - магазины и прочее? в Ха они на каждом углу, а как там? как там с медициной? есть вообще больницы профильные, типо неврологии, урологии, где реально лечат, или нужно ехать во Львов и Франковск лечиться если что?
дай посилання на вакансію, я подивлюсяВакансии регулярно проскакивает.
Зп от 25 в час.
Indeed.ieдай посилання на вакансію, я подивлюся
Так і я тобі написати можу. Індід.де зп 10к шукай сам ...😆Indeed.ie
чего нет?ничего нет,
кем работает? 3000 евро - зарплата для местных.. не верю, что приезжим столько платят.. это похоже на байки...Сын во вроцлаве +-3к евро
Що тобі в моєму пості не сподобалося, нігріла???Про вроцлав 3-4к чистими- ****ьож. Навіть в Німеччині мало хто таке заробляє