Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Премьер министра Израиля собираются снимать...(слухи).На правах главной ******ки всея ХФ.
Новости не читала.
Шо там, поубивали их уже?
Как по мне, то пусть еще повисит. Он все это допустил.Премьер министра Израиля собираются снимать...(слухи).
Ты не ******ка, Ты ******ка, что вполне разумно в наше время, правда некоторых кобыл от этого плющит, и колбасит,На правах главной ******ки всея ХФ.
Новости не читала.
Шо там, поубивали их уже?

Скажи? Ото бегают за мной по форуму эти мешком ударенные, и ноют, ноют. Больные люди ***ть.Ты не ******ка, Ты ******ка, что вполне разумно в наше время, правда некоторых кобыл от этого плющит, и колбасит,![]()

Я бачу, що ти не бачиш, що написав щось смішне та жалюгідне..Я бачу ти не розумієш шо таке держава.
Держава, то в першу чергу інструмент насилля.
Армія, військова авіація, військовий флот, поліція, спецслужби.
А в другу чергу то чиновники.
Законодавча, виконавча і судова влада, дипломатія.
Вони не проти будувати державу.
Дуже хочуть.
Тільки тим і займаються.
особливо про про першу чергу та другу. Сифіліс середньої освіти очевидний..

Він якраз по те ж саме що й ти, тільки правильними словами.Я бачу ти далекий від розуміння.
Держава без закону буває, а закону без держави нема.
Закон без поліції, без прокурора, без суду, то херня якась.
Вторгнення пацаків то війна справжня, а атака ослойобів то ***ня зовсім. Незначна подія.
Что-то непохоже, что тебя плющит от этой ******ки ..Ты не ******ка, Ты ******ка, что вполне разумно в наше время, правда некоторых кобыл от этого плющит, и колбасит,![]()
В якому місті?Ты не ******ка, Ты ******ка, что вполне разумно в наше время, правда некоторых кобыл от этого плющит, и колбасит,![]()
Щось мені пам'ятається, що з неї виливалсь ця маячня ще до пандемії та стресу.. І соціализм у Гітлера був хіба що на виборах..В якому місті?
****** - це "націонал-соціалізм". Соціалізмом вона не страждає. Я, навіть, крайне правою її назвати не зможу - копни глибже, і з неї полізе "свобода", "права", "законність".
В неї просто захистна реакція, викликана хронічним стресом. Це нормально в даній ситуації.
А Вегераз как был *****ом, таким и остался. Даже ребрендинг не помог
Смысл таких обвинений в том, что Qanzazу сильно не нравится то, что пишет Вегерас. Такое было уже 1284 раза, но никто и никогда не смог объяснить почему. И ты сейчас не сможешь...Так кто *****?А Вегераз как был *****ом, таким и остался. Даже ребрендинг не помог.![]()

Тільки весь світ так не вважає. Демонстрації у багатьох країнах, які на Україну не дуже чухалися, пертурбації в ООН, флоти США та Франції у берегів Ізраїлю та сектору Гази. Далі треба?Вторгнення пацаків то війна справжня, а атака ослойобів то ***ня зовсім. Незначна подія.
А давайДалі треба?
Причем здесь социализм? В ссср тоже был социализм, и что?****** - це "націонал-соціалізм".
Стесняюсь спросить, а кто такой этот вегераз?А Вегераз как был *****ом, таким и остался. Даже ребрендинг не помог.![]()
ага, а у кітаї зараз цілий "комунізм"В ссср тоже был социализм, и что?

а якщо хтось не хоче по закону, що має робити умовна держава?Держава - це, в першу чергу, закон.