Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в Израиле?

• Автор теми Автор теми Aksev
  • Дата створення Дата створення
Одно из видео с камер израильских военных, зачищавших территории, это, судя по всему, с территории проведения того самого фестиваля.

Вкладення

• почему.mp4
    21.7 MБ
Одно из видео с камер израильских военных, зачищавших территории, это, судя по всему, с территории проведения того самого фестиваля.
якщо після перегляду цих моторошних кадрів у когось піднімиться на Free palestin - це яскрава ознака клінічної соціофобної *****ії...

Останнє редагування:
якщо після перегляду цих моторошних кадрів у когось піднімиться на Free plestin - це яскрава ознака клінічної соціофобної *****ії...
Ну так а что такое современные либерасты?
Это и есть сборище дегенератов, радикалов и социальных выродков,
управляемое в ручном режиме.

не..вегераз более вменяемый был.интересовался наукой...
этот савсем плохой.возможно заболел..странное у него желание доебаться ко всем..донецкий он..
Та ладна... Вегераз тож тот еще доебун бьіл. От тока не помню, ето он пламенньій борець за кривизну земли бьіл чи хто другой...

Причем здесь социализм? В ссср тоже был социализм, и что?
При тому, що "******" - це націонал-соціалізм. т.ч.к. Це поняття вигадав не ти. І не я. Від того, що ти собі вигадав - воно не змінюється.
Для того, щоб бути ******ом - треба бути націонал-соціалістом, бо це одне й те саме. Назі - це скорочення.

P.S. В СРСР був Інтернаціонал :) Інтернаціонал-соціалізм :)

При тому, що "******" - це націонал-соціалізм. т.ч.к. Це поняття вигадав не ти. І не я. Від того, що ти собі вигадав - воно не змінюється.
Для того, щоб бути ******ом - треба бути націонал-соціалістом, бо це одне й те саме. Назі - це скорочення.

не....адик мог назвать например левым течением тибетского похуизма...от того что есть слово социализм,суть не меняется..это заигрывание с немецкими рабочими..на их плечах в 38 он и поднялся..

не....адик мог назвать например левым течением тибетского похуизма...от того что есть слово социализм,суть не меняется..это заигрывание с немецкими рабочими..на их плечах в 38 он и поднялся..
От якби назвав - то так воно й звало ся б.
Але, ми говоримо за терміни, які з'явились в історії ДО нас. Вони такі як є, хочеш свою систему - вигадай їй власну назву. ****** -це рівно те, що було нацизмом тоді, коли він вперше так ся назвав, і те - яким він був.
Теперішній ****** - зветься "неонацизм", в нього інша парадигма, але, без соціалізму він - проста расизм. ****** це комплексна ідеологія.

Ну так а что такое современные либерасты?
Это и есть сборище дегенератов, радикалов и социальных выродков,
управляемое в ручном режиме.
Brother! Я не вмію так гарно висловлюватись, але згоден на 1000 відсотків

Даёт ещё одного врага в лице Эрдогана.
Диви... Азербайджан, який активно підтримує Турція. Засуджує палестинців, звинувачує їх в єресі і постачає нафту в Ізраїль.
І Ердоган їм не ворог :)
Живи тепер з цим.

якщо після перегляду цих моторошних кадрів у когось піднімиться на Free plestin - це яскрава ознака клінічної соціофобної *****ії...
Я думаю, это ещё " рядовые" и рутинные кадры....Есть более дикие..и тем более те, в которых жертвы мечутся , а потом умирают в мучениях...

Ты сегодня с дерева упал, или взрывной волной контузило, ****** может быть и без социализма, то есть, без социального уклона, например раша, там на социум *** ложили, а ****** есть,

Ты сегодня с дерева упал, или взрывной волной контузило, ****** может быть и без социализма, то есть, без социального уклона, например раша, там на социум *** ложили, а ****** есть,
Ні, то вже не ******. Не вигадуй. ****а повинна отримати свою. Власну назву.
Як мінімум, Адік був би незадоволений (м'яко кажучи), якби з ним порівнювали якесь ***ло.

Вся современная цивилизация, научно-технический прогресс и демократия - это построено белыми.
Мало того.
За последние триста лет ни муслимы, ни африканские ****ы не дали миру ни писателей, ни художников, ни ученых.
Африка без белых просто клоака с родо-племенным строем, пример тому ЮАР после аппартеида.
Так шо да, чем меньше белых, тем больше дикости и деградантства.

Назад
Зверху Знизу