Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Шо там в Израиле?

• Автор теми Автор теми Aksev
  • Дата створення Дата створення
"Приходит в публичный дом священник, снимает рясу и трусы, остается в одном кресте.
*********** говорит ему: «Батюшка, Вы или крест снимите, или трусы наденьте.»" ___Так и тебе совет: если ты хочешь выглядеть интеллектуалом, не приши про ослоебов..
Переврал два анекдота сразу - про Соломона Израилевича на пляже Аркадии и попа со страшной мадам-содержательницей борделя.

Державу створено? Ні, все пішло на руйнівні цілі. І знову палестинці скажено шматують руку, що їх годує. Собак за таке пристрілюють одразу. Але ж вони начебто люди...
Я бачу ти не розумієш шо таке держава.
Держава, то в першу чергу інструмент насилля.
Армія, військова авіація, військовий флот, поліція, спецслужби.
А в другу чергу то чиновники.
Законодавча, виконавча і судова влада, дипломатія.
Вони не проти будувати державу.
Дуже хочуть.
Тільки тим і займаються.

Дуже хочуть.
Тільки тим і займаються.
Держава - це, в першу чергу, закон. І терористична діяльність проти громадян справжньої держави - зовсім не той інструмент насильства, який спрямований на побудову порядку у власній державі. А ХАМАС, окрім побудови терористичної структури і власного збагачення, не робить нічого. Хіба російське вторгнення до України чимось відрізняється від діяльності ХАМАСу?

Держава - це, в першу чергу, закон. І терористична діяльність проти громадян справжньої держави - зовсім не той інструмент насильства, який спрямований на побудову порядку у власній державі. Хіба російське вторгнення до України чимось відрізняється від діяльності ХАМАСу?
Я бачу ти далекий від розуміння.
Держава без закону буває, а закону без держави нема.
Закон без поліції, без прокурора, без суду, то херня якась.

Вторгнення пацаків то війна справжня, а атака ослойобів то ***ня зовсім. Незначна подія.

Останнє редагування:
На правах главной ******ки всея ХФ.
Новости не читала.
Шо там, поубивали их уже?

На правах главной ******ки всея ХФ.
Новости не читала.
Шо там, поубивали их уже?
Ты не ******ка, Ты ******ка, что вполне разумно в наше время, правда некоторых кобыл от этого плющит, и колбасит,:D:цехф:

Ты не ******ка, Ты ******ка, что вполне разумно в наше время, правда некоторых кобыл от этого плющит, и колбасит,:D:цехф:
Скажи? Ото бегают за мной по форуму эти мешком ударенные, и ноют, ноют. Больные люди ***ть.:груди13:

Дуже хочуть.
Тільки тим і займаються.
Я бачу, що ти не бачиш, що написав щось смішне та жалюгідне..:ги: особливо про про першу чергу та другу. Сифіліс середньої освіти очевидний..:рл::рл:

Я бачу ти далекий від розуміння.
Держава без закону буває, а закону без держави нема.
Закон без поліції, без прокурора, без суду, то херня якась.

Вторгнення пацаків то війна справжня, а атака ослойобів то ***ня зовсім. Незначна подія.
Він якраз по те ж саме що й ти, тільки правильними словами.

Назад
Зверху Знизу