Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Трамп конечо то ещё х-ло, но, те 34 пункта высосаны из пальца.

"Дональд Трамп не был осужден по 34 пунктам; это число относится к обвинениям в подлоге финансовой документации первой степени, выдвинутым в Нью-Йорке. Эти обвинения были предъявлены 4 апреля 2023 года и связаны с выплатами, которые были оформлены как оплата юридических услуг, хотя на самом деле были связаны с другой целью. "

Трампа осудили за 2 вещи -

1. Bыплата денег шантажистке - ****озвезде Сторми Дэниэлз, + какие то домогательства к разным женщинам. По сегодняшним законам он преступник, а по законам того времени - нет. К разным бизнесменам и продюсерам бабы лезли в окно, в надежде примазаться к Голливуду или крупному бизнесу и получить тёплое место, в обмен сами знаете на что. Это в те времена считалось абсолютно нормальным.

Мой вывод - нельзя судить о поступках 20-и летней давности по сегодняшним стандартам.

2. какие то бизнес - дела. В частности я знаю об одном - якобы завышение стоимости недвижимости с целью получения ссуды на неё.

Мой вывод - eсли это преступление то можно сажать всех бизнесменов и половину людей когда либо бравших ссуды на дома.

Остальные пункты точно такие же.

Это всё известно большинству избирателей, и поэтому в массе своей те кто не ненавидят Трампа не считают его преступником.

У нас убийц в Нью Йорке не так строго судят как Трампа, в основном это просто попытка засудить, или хотя бы дискредитировать политического противника.

Не сработало.
Это дискредитирует США до уровня ниже плинтуса.

PS

@Valery Bludov​

клон Липкого прода или конкурент ?
Это он сам и есть. )
Причепурився, примолодився, погарнішав :)

ЗІ. Там є опція попередні імена користувача :
Screenshot_270.webp

все вірно! в **** той захист довкілля та паризькі угоди, які ніхто не виконує. глобальний температурний зсув - то міф... а як і не міф - то суцільне благо... ну то й що, як в африці температура на +3 градуси зросте: вони там звикли до спеки... а ні, так нехай купують у трампа кондиціонери

Это он сам и есть. )
Причепурився, примолодився, погарнішав :)

ЗІ. Там є опція попередні імена користувача :
Screenshot_270.webp
А я вже був подумав, що це 31-й регіон -- так тонко зраду розганяє - кожен пост - як все погано і все пропало )))

Байдуже тільки відкритим і прихованим прихильникам московської політики геноциду українців.
ну проголосували і далі що? хочеш відповідь? - "усім *****"... резолюції без виконавчого впровадження - це просто рандомний набір звуків чи літер.. . хунгарія до речі здивувала...

від "ссанкцій ліндсі блументаля 500" - не регоче зараз лише мрець...

“Я сподіваюся, що це торкнеться серця усіх батьків в Америці.

це взагалі хузна на кого розраховано. 7 розірваних "високоточною зброєю" тернопільских дитин - торкнулося чиїхось сердець? а 9 криворізьких?
Ну тобто Ви вважаєте, що кожен сенатор може ввести якісь свої персональні санкції? Навіть якщо це гра на виборця, вона корисніша ніж мовчазна підтримка всього, що не робить держдеп.

Ви вважаєте, що кожен сенатор може ввести якісь свої персональні санкції?
ні. я вважаю, що без погодження з його святєйшеством ніхто нічого ввести там не здатен. система противаг та запобіжників - хулє... :незнаю:

ні. я вважаю, що без погодження з його святєйшеством ніхто нічого ввести там не здатен. система противаг та запобіжників - хулє... :незнаю:
Вспомнила эту Меган, которая жена принца и теперь баронесса.
К ней же нужно обращаться - ваша светлость.
Не будет ли это воспринято как издевательство?

К ней же нужно обращаться - ваша светлость.
Не будет ли это воспринято как издевательство?
К нашим продажным судьям в суде тоже надо обращаться похожим образом, подзабыл уже как, ибо давно а суде не был, ваша честь, или как то похоже, так откуда там честь?

Під лежачий камінь.... Треба його хитати, будь яким чином. Щось же змусило лукойл притопити с роснефтью. Наскільки мені відомо, половина республіканських сенаторів від його палкої прихильності до ху.ла не в захваті. Не кажучи про демократів. Лупати цю скалу, немає іншого варіанту.

3.webp

4.webp

1.webp

2.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу