Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Трамп конечо то ещё х-ло, но, те 34 пункта высосаны из пальца.

"Дональд Трамп не был осужден по 34 пунктам; это число относится к обвинениям в подлоге финансовой документации первой степени, выдвинутым в Нью-Йорке. Эти обвинения были предъявлены 4 апреля 2023 года и связаны с выплатами, которые были оформлены как оплата юридических услуг, хотя на самом деле были связаны с другой целью. "

Трампа осудили за 2 вещи -

1. Bыплата денег шантажистке - ****озвезде Сторми Дэниэлз, + какие то домогательства к разным женщинам. По сегодняшним законам он преступник, а по законам того времени - нет. К разным бизнесменам и продюсерам бабы лезли в окно, в надежде примазаться к Голливуду или крупному бизнесу и получить тёплое место, в обмен сами знаете на что. Это в те времена считалось абсолютно нормальным.

Мой вывод - нельзя судить о поступках 20-и летней давности по сегодняшним стандартам.

2. какие то бизнес - дела. В частности я знаю об одном - якобы завышение стоимости недвижимости с целью получения ссуды на неё.

Мой вывод - eсли это преступление то можно сажать всех бизнесменов и половину людей когда либо бравших ссуды на дома.

Остальные пункты точно такие же.

Это всё известно большинству избирателей, и поэтому в массе своей те кто не ненавидят Трампа не считают его преступником.

У нас убийц в Нью Йорке не так строго судят как Трампа, в основном это просто попытка засудить, или хотя бы дискредитировать политического противника.

Не сработало.
Это дискредитирует США до уровня ниже плинтуса.

PS

@Valery Bludov​

клон Липкого прода или конкурент ?
Это он сам и есть. )
Причепурився, примолодився, погарнішав :)

ЗІ. Там є опція попередні імена користувача :
Screenshot_270.webp

все вірно! в **** той захист довкілля та паризькі угоди, які ніхто не виконує. глобальний температурний зсув - то міф... а як і не міф - то суцільне благо... ну то й що, як в африці температура на +3 градуси зросте: вони там звикли до спеки... а ні, так нехай купують у трампа кондиціонери

Это он сам и есть. )
Причепурився, примолодився, погарнішав :)

ЗІ. Там є опція попередні імена користувача :
Screenshot_270.webp
А я вже був подумав, що це 31-й регіон -- так тонко зраду розганяє - кожен пост - як все погано і все пропало )))

Байдуже тільки відкритим і прихованим прихильникам московської політики геноциду українців.
ну проголосували і далі що? хочеш відповідь? - "усім *****"... резолюції без виконавчого впровадження - це просто рандомний набір звуків чи літер.. . хунгарія до речі здивувала...

від "ссанкцій ліндсі блументаля 500" - не регоче зараз лише мрець...

“Я сподіваюся, що це торкнеться серця усіх батьків в Америці.

це взагалі хузна на кого розраховано. 7 розірваних "високоточною зброєю" тернопільских дитин - торкнулося чиїхось сердець? а 9 криворізьких?
Ну тобто Ви вважаєте, що кожен сенатор може ввести якісь свої персональні санкції? Навіть якщо це гра на виборця, вона корисніша ніж мовчазна підтримка всього, що не робить держдеп.

594311227-1287199046775603-7266244853505042472-n.webp

Фото: Facebook\Hanover County Animal Protection and Shelter

693052c1b107d-photo-2025-12-03-1.webp

x693052d12d375-photo-2025-12-03.webp

Ви вважаєте, що кожен сенатор може ввести якісь свої персональні санкції?
ні. я вважаю, що без погодження з його святєйшеством ніхто нічого ввести там не здатен. система противаг та запобіжників - хулє... :незнаю:

ні. я вважаю, що без погодження з його святєйшеством ніхто нічого ввести там не здатен. система противаг та запобіжників - хулє... :незнаю:
Вспомнила эту Меган, которая жена принца и теперь баронесса.
К ней же нужно обращаться - ваша светлость.
Не будет ли это воспринято как издевательство?

К ней же нужно обращаться - ваша светлость.
Не будет ли это воспринято как издевательство?
К нашим продажным судьям в суде тоже надо обращаться похожим образом, подзабыл уже как, ибо давно а суде не был, ваша честь, или как то похоже, так откуда там честь?

Під лежачий камінь.... Треба його хитати, будь яким чином. Щось же змусило лукойл притопити с роснефтью. Наскільки мені відомо, половина республіканських сенаторів від його палкої прихильності до ху.ла не в захваті. Не кажучи про демократів. Лупати цю скалу, немає іншого варіанту.

3.webp

4.webp

1.webp

2.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу