Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
коротше: замітають Європу під килимок остаточно...
"Разглядають" :D Та только что-то список фантастичен) Так Китай и Япония и пойдут в обьятья к Трампу).
И потом мир не закончится вместе с трампом - Европа хоть Китаю, хоть самим Штатам еще ой как пригодится.

Останнє редагування:
коротше: замітають Європу під килимок остаточно...
Да. Но большая часть *****ов в Европе не понимают, что им нужно создавать союз срочно, и наращивать вооружения. Действовать самостоятельно. И принимать решения без оглядки на предстарелых *******ов.
Большинство не чувствует угрозы.

Просто чтобы вы не были крайне разочарованы результатом.

Мечты-мечты, где ваша сладость? :(
:confused:Я удивляюсь, с чего вы это берете? Вы уверены в том, что знаете о чем я мечтаю? Еще скажите, что мне нравятся невысокие брюнеты. :D
Занимайтесь выборным процессом на своей лавочке у подьезда и не приставайте ко мне с выборами - мне только о выборах сейчас и осталось думать).

:confused:Я удивляюсь, с чего вы это берете? Вы уверены в том, что знаете о чем я мечтаю? Еще скажите, что мне нравятся невысокие брюнеты. :D
Занимайтесь выборным процессом на своей лавочке у подьезда и не приставайте ко мне с выборами - мне только о выборах сейчас и осталось думать).
Яка непослідовна Пуля...
Так ви ні в кого не влучите.

Зебануті, походу, вже до виборів готуються. Величні перемоги до блиску начищають та собі записують.
Нужно подумать - зебанута? других никого не видать)
Она столько выборам внимания уделяет в одной этой теме))

Нужно подумать - зебанута? других никого не видать)
Она столько выборам внимания уделяет в одной этой теме))
Пуля! Пролетайте мимо!
Вы уже сейчас боитесь Петра, когда выборами и не пахнет.
Он засел в ваших мозгах и мешает траектории полета. :)

НП, вам пора выйти на лавочку)
Там вы будете нести чушь хоть не в эфир)

ЗЫ. Все, хватит ко мне цепляться, я могу быть очень грубой, хоть и стараюсь вас не трогать.

Величні перемоги до блиску начищають та собі записують.
так а де інші кандидати-"*****и"?
confused_travolta_original_acmi.original.webp

так а де інші кандидати-"*****и"?
confused_travolta_original_acmi.original.webp
Незважаючи на тараканів у голові Трампа, які йому шепочуть про український нарід, що вимагає виборів, до реальних виборів ще далеко. Відповідно, заявлятися зараз кандидатом на них - ознака пришелепкуватості.
Хоча із урядом клоунів, крадіїв і тарологів вибори можуть відбутися суто з технічної причини - якщо усі ключові фигури вирішать, що забезпечили заможну старість праонукам, та нарешті всі здриснуть до Австрії та Ізраїлю.

на чем основано такое громкое утверждение?
На допысах троицы Пуля-Дозор-Хтивий.
Петро сейчас рядовой депутат Рады, будь он трижды бывший президент, попэрэднык нынешнего, проигравший с разгромным счетом.
Откуда же постоянное упоминание шоколада? Откуда этот страх?

Посмотрим на пример войны Израиля и Ирана который запускал сотни дронов и баллистических ракет по Израилю, а это очень маленькая страна, и даже Тель Авив не сильно пострадал, потому что эффективно работала авиация и системы ПВО, перехватывая и дроны и баллистику.

Авиацией наступательную войну не выиграешь, а остановить наступление авиацией можно, хотя никто не говорит про войну одной авиацией.
Так в тому і перевага Ізраілю: це маленька територія, її можна повністю закрити ППО. Також враховуй, що вони постійно воювали, а коли не воювали, то готувались до наступних війн та максимально серйозно відносились до модернізації ППО.

За рахунок чого Україна зможе погнати *****ів так само,як у 2022 році?
З Афганістану чому пішли? Першу Чеченську чому програли? Залізна завіса куди поділася? Прибалтика як змогла срср випхати, на той момент цілком живий ще? Зможеш відповісти на ці питання на своє знайдеш відповідь.

З Афганістану чому пішли? Першу Чеченську чому програли? Залізна завіса куди поділася? Прибалтика як змогла срср випхати, на той момент цілком живий ще? Зможеш відповісти на ці питання на своє знайдеш відповідь.
Ви описали часи срср,коли був Горбачов.В магазинах тоді майже нічого не було.Кругом була бідося.Союз розвалювався через неефективне управління.
Зараз ми бачимо ***ла,який ще проживе мінімум 10 років.*****и отримують великі гроші на війні(кіко там в афгані платили?)
Китаєць з північнокорейцем теж нікуди не дінуться.А ще трампу три роки сидіти на свому місті.
Тепер прошу Вас надати відповідь.
За рахунок чого Україна зможе погнати *****ів так само,як у 2022 році?

Назад
Зверху Знизу