Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
А шо це мапа така недолуга ??

Харківщина - це й Куп'янськ також.

Звідти підуть ???
Малоімовірно
Что-то я слабо верю, что и с Волчанска свалят, в случае чего. Он ***лу уже снится, столько раз его упоминал лично.
Хотя нахуя ему груда камней тоже непонятно.

На допысах троицы Пуля-Дозор-Хтивий.
Петро сейчас рядовой депутат Рады, будь он трижды бывший президент, попэрэднык нынешнего, проигравший с разгромным счетом.
Откуда же постоянное упоминание шоколада? Откуда этот страх?
Слушайте и думайте ( что вам нужно по аватарке)
Когда я упоминаю ряженого и сивочолого в одном флаконе, то делаю это в такой негативной форме только и обычно, как реакцию на то, что кто то из здешней публики обсирает под час войны верховного главкома, даже пусть не президента ( для них). Уверен, что такие в большинстве голосовали как раз за Педру. Вот и весь секрет моего упоминания барыги.. И страх перед ним - это ваше кино в вашей голове, как я обычно говорю А от себя скажу он никогда больше не будет на вершине власти.Можете даже запомнить это утверждение.
Я не адвокат Зе, его косяки видны всем.Но вы посмотрите на те приближенные рожы у гетьмана всех времён и народов и сейчас и ранее и может, если подумаете, что-то увидите

И да, вы не на тех лавочках сидите, я знаю лавочки, которые Педру чихвостят гораздо яростнее, чем Зе... :D

Слушайте и думайте ( что вам нужно по аватарке)
Когда я упоминаю ряженого и сивочолого в одном флаконе, то делаю это в такой негативной форме только и обычно, как реакцию на то, что кто то из здешней публики обсирает под час войны верховного главкома, даже пусть не президента ( для них). Уверен, что такие в большинстве голосовали как раз за Педру. Вот и весь секрет моего упоминания барыги.. И страх перед ним - это ваше кино в вашей голове, как я обычно говорю А от себя скажу он никогда больше не будет на вершине власти.Можете даже запомнить это утверждение.
Я не адвокат Зе, его косяки видны всем.Но вы посмотрите на те приближенные рожы у гетьмана всех времён и народов и сейчас и ранее и может, если подумаете, что-то увидите

И да, вы не на тех лавочках сидите, я знаю лавочки, которые Педру чихвостят гораздо яростнее, чем Зе... :D
Боже мой!
Прямо ария из оперы Садко или Посадка.
Вы чокнулись на Петре.
Тем более, по вашим же словам, никогда он не будет майором. :)
Но если никогда, то почему вы его хейтите, не снимая пальцев с клавиш?

тут до речі ПОТУС знову зухвало порушує закон за власним же підписом
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Конгрес вважає, що Президент —
(1) повинен продовжувати підтримувати та прагнути єдності з європейськими
та іншими ключовими партнерами щодо санкцій, запроваджених проти
Російської Федерації, які були ефективними та важливими у протидії російській агресії в Україні;

(2) повинен максимально повноцінно співпрацювати з урядами-партнерами
щодо усунення лазівок, включаючи
дозвіл на розширену передоплату за поставку товарів та сировини та інші лазівки, у багатосторонніх та односторонніх обмежувальних заходах проти Російської Федерації,
з метою максимальної узгодженості цих заходів; та
(3) повинен активізувати зусилля для рішучого забезпечення дотримання
санкцій, чинних станом на дату прийняття
цього Закону щодо Російської Федерації у відповідь
на кризу на сході України, кібератаки та кібератаки,
а також порушників прав людини в Російській Федерації.

Політика Сполучених Штатів полягає в тому, щоб
(1) підтримувати уряд України у відновленні
її суверенної та територіальної цілісності;

(2) засуджувати та протистояти всім дестабілізуючим зусиллям
уряду Російської Федерації в Україні, що є
порушенням його зобов'язань та міжнародних зобов'язань;
(3) ніколи не визнавати незаконну анексію Криму
урядом Російської Федерації або відокремлення
будь-якої частини української території шляхом застосування військової
сили;

(4) стримувати уряд Російської Федерації
від подальшої дестабілізації та вторгнення в Україну та інші
незалежні країни Центральної та Східної Європи та
Кавказу

Останнє редагування:
  • Це лайк!
Реакції: Hitz
Боже мой!
Прямо ария из оперы Садко или Посадка.
Вы чокнулись на Петре.
Тем более, по вашим же словам, никогда он не будет майором. :)
Но если никогда, то почему вы его хейтите, не снимая пальцев с клавиш?
Ну вы же меня упомянули в связке с двумя юзерами вначале.. И спросили/ утвердили, что это наверно из страха.Вот я и откликнулся, на ваше "кино" :D Пояснил, за себя, как смог, особо не напрягаясь.Он мне "сто лет впал" этот деятель, думать о нем Пока не воняет "шоколадом" - вообще не замечаю...Уже ж сто раз говорил ему - живи, радуйся хорошей своей семье, вари шоколад

Ну вы же меня упомянули в связке с двумя юзерами вначале.. И спросили/ утвердили, что это наверно из страха.Вот я и откликнулся, на ваше "кино" :D Пояснил, за себя, как смог, особо не напрягаясь.Он мне "сто лет впал" этот деятель, думать о нем Пока не воняет "шоколадом" - вообще не замечаю...Уже ж сто рад говорил ему - живи, радуйся хорошей своей семье, вари шоколад
Вы хоть СЕБЯ читаете?
Осторожно спрашиваю. :(

"Сто раз говорил ему"
Голоса у вас в голове, как у моего несчастного соседа?

Уже ж сто рад говорил ему - живи, радуйся хорошей своей семье, вари шоколад
а чому ти таке ж не казав іншому персонажу? живи, радуйся хорошей своей семье, весели людей, смеши комика, играй в сериалах и фильмах собчак? :незнаю:

а чому ти таке ж не казав іншому персонажу? живи, радуйся хорошей своей семье, весели людей, смеши комика, играй в сериалах и фильмах собчак? :незнаю:
Я казав такое не в інеті, а своїм знайомим..

Його Юрмала мені тоді була поперек горла, як кажуть.Негативні емоції однозначно.Тому за нього не голосував.Але сто відсотково розумів, що Петя програє.Чому був задоволений...
Моя думка - Зе змінився, й це в мене викликало повагу.Але я не дитина, щоб вважати, що людина може одночасно змінюватися у всьому.Особливо з таким оточенням, яке з одного боку підмазує, а з друго боку готово зжерти та зрадити. Війна висвітлює усі якості людини - і високі і мерзенні... До речі у всіх, хто на виду, щоб судити про це...

Назад
Зверху Знизу