Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Гарне питання. Філософське.
Як на мене, все залежить від обставин надання послуг.
Наприклад, ви допомогли перейти старій людині дорогу. Це послуга? Послуга. Ви будете вважати, що вона чогось коштує, вважаю, що ні.
Далі. Ви дали милостиню жебраку. Жебрак взяв ваші гроші і обізвав вас поганим словом. Ваші дії?
1 Ви повертаєтесь і забираєте гроші у нього ваші гроші.
2. Ви не звиртаєте увагу на реакцію жебрака, бо ви вчинили благородний поступок, а жебрак є людина знедолена і умом убога. Але більше ви милостиню жебракам не даєте.
3. Ситуація, як в п.2. Але ви продовжуєте давати жебракам милостиню.
Вячеслав жебрак? Я не знав...:(
Та й ще людина знедолена і умом убога... :збентежений:

Гарне питання. Філософське.
Як на мене, все залежить від обставин надання послуг.
Наприклад, ви допомогли перейти старій людині дорогу. Це послуга? Послуга. Ви будете вважати, що вона чогось коштує, вважаю, що ні.
Далі. Ви дали милостиню жебраку. Жебрак взяв ваші гроші і обізвав вас поганим словом. Ваші дії?
1 Ви повертаєтесь і забираєте гроші у нього ваші гроші.
2. Ви не звиртаєте увагу на реакцію жебрака, бо ви вчинили благородний поступок, а жебрак є людина знедолена і умом убога. Але більше ви милостиню жебракам не даєте.
3. Ситуація, як в п.2. Але ви продовжуєте давати жебракам милостиню.
Тільки тут є важливий момент, який все міняє:
George Moran не просив назад гроші, це "людина знедолена і умом убога" сама запропонувала повернути гроші назад, після того як її запитали навіщо поливати брудом того, хто допоміг.
Але судячи з коментарів, це мало кого хвилює: якщо їм людина не подобається, то не важливо, що вона буде робити - завжди можна перекрутити, притягнути якуюсь маячню за вуха і виставити її поганцем в будь-якій ситуації.

Назад
Зверху Знизу