Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ты тоже искренне невтыкаешь почему в стане врага особенно ценны союзники?А в каком месте пан Ойтишнег неправ?
подойди к доске и 20 раз напиши прописью слово "МОЖЕТ".Чувак не поехал ******* нас,кстати непонятно по каким причинам,может банально ******,на войне ведь можно и *******,даже если ты "русский освободитель",
Ты тоже болен?а вы уже его в мученики записали,может ему еще и Героя Украины дать?
1. Чего мы пытаемся - ты неправильно понял.Вы просто копаетесь во всем этом *****ском безумии и пытаетесь найти там что то светлое,но это "светлое" через время займет место нынешнего "темного",окрепнет и с таким же удовольствием как и предшественники вставит вам шило в горло.
Пан Ойтішнег каже: "як тобі дали наказ піти та ******* людей - то в тебе є тілько один варіянт"Пан Ойтишнег свято верует, что ******* на войне нельзя.
ну тобто ворог нас вбиває для того, щоб ми не вбили його першим, поки він нас вбиває. А саме тому і ворог і ми діємо однаково з моральної точки зору?То есть врагам нельзя, нашим можно.
Киця, ти трохи плутаєшИ потому каждый с той стороны, кто задумался- "а нахуя оно мне нужно" и не стал этого делать - тот потенциально наш друг.
Він - не союзникТы тоже искренне невтыкаешь почему в стане врага особенно ценны союзники?
Пан Ойтішнег каже: "як тобі дали наказ піти та ******* людей - то в тебе є тілько один варіянт"
Ізолювати. Самі передохнуть. Процес вже пішов.Или ты посоветуешь перебить все 140 миллионов преставителей цивилизации "ненаша"? Может ещё и способ знаешь, как после ээтого самим не оказаться в изоляции?
Йоб тваю мать.странно... а тот парень нашел второй.
Він - не союзник
Союзник це той, хто діє за твоїми інтересами.
А цей хлопчик нічого не зробив.

и создает лучшую картину.
))Ты тупой?Йоб тваю мать.
Він знайшов не "втарой".
Це і є єдиний можливий варіянт.
Ну і нахуя нам потрібні люди, які в такій ситуації будуть бачити 2 шляхи?И будут ещё люди, которые вместо одного пути найдут ***** два.
ти або хрестик зніми, або труси вдягниК стати - жизнь он себе поломал
подойди к доске и 20 раз напиши прописью слово "МОЖЕТ".Если этот путь достаточно сильно пиарить - у него появятся последователи. Это социология, коллега. Она так работает.
И будут ещё люди, которые вместо одного пути найдут ***** два.
а, зрозумів! "Он проста випалнял прікази!"Ты тупой?
Он - кадровый военный. Сверчёк - контрактник.
Он под присягой.
У него один - НЕ ТОТ.
Пан Ойтишнег противоречит сам себе.Пан Ойтішнег каже: "як тобі дали наказ піти та ******* людей - то в тебе є тілько один варіянт"
Йоб тваю мать! Якщо для тебе "не ******* людей" - це, *****, "сложний вибар" - я взагалі не розумію як з тобою спілкуватися.
Я абсолютно уверен, что на войне мораль нужно запихивать в зад тому, кто о ней говорит. И думаю, профессиональные военные вроде Станка со мной согласятся.ну тобто ворог нас вбиває для того, щоб ми не вбили його першим, поки він нас вбиває. А саме тому і ворог і ми діємо однаково з моральної точки зору?
Многократные пандемии, которое переживало человечество говорят о том что прав таки я, а не ты. Даже легочная чума с ее смертностью 99% (даже не 86%) не выкосила все население Лондона.Киця, ти трохи плутаєш
Це коли в тебе всі здорові то є сенс лічити хворих, аби хвороба не розповсюджувалась. Бо хворі можуть заразити здорових
а коли майже всі навколо хворі - то на кілька здорових вже *****. Вони нікого не здатні вилікувати. Єдине що вони можуть - це захворіти.
Мы с вами в одной плоскости
відсоток смертності - це скілько помре з захворішвихМногократные пандемии, которое переживало человечество говорят о том что прав таки я, а не ты. Даже легочная чума с ее смертностью 99% (даже не 86%) не выкосила все население Лондона.
Небось из ткани туркобандеровской.Альтернатива Visa и MasterCard
![]()

*****. Ты таки ****ый пацифист?Йоб тваю мать.
Він знайшов не "втарой".
Це і є єдиний можливий варіянт.
Да и не все заболевали, кстати.відсоток смертності - це скілько помре з захворішвих
не має нічого спільно з відсотком захворівших
Чисто ради любопытства: для тебя это взаимоисключающие понятия?або герой - або злочинець
Небось из ткани туркобандеровской.![]()

ххе, я таки розумний*****. Ты таки ****ый пацифист?
Нет, я совершенно четко ставлю этот знак равенства от своего имени. Так как для меня очевидно, что если солдат в бою будет забивать себе башку всякой моралистической ***ней, он будет трупом.як я розумію, Бьорні таки побачив дірку у своїх доказах, і тепер наполегливо намагається поставити знак рівняння між "******* ворога, захищаючи свою країну" і "******* людей за злочинним наказом"
причому намагається це зробити від мого імені, бо від свого, мабуть, сцикотно