Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Щеплення (Прививки)

• Автор теми Автор теми valex
  • Дата створення Дата створення

Прививки-за или против?

• За

Голосів: 689 44.7%
  • Против

Голосів: 350 22.7%
  • Некоторые, и те только в часной клинике.

Голосів: 199 12.9%
  • Еще не решили

Голосів: 152 9.9%
  • Лучше оформить только "на бумаге"

Голосів: 150 9.7%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1540
Уважаемые медики, научите запятую поставить так, чтобы "помиловать" все же вышло. В отличии от многих в этой теме, война меня не интересует, мне здоровье собственных детей важнее. "Пишите отказ" - не предлагайте - согласно закона я не имею права отказаться от реакции Манту в период эпидемии (вернее могу, пока ребенок не посещает детский коллектив, этим и пользуюсь в настоящее время). Меня интересует подписание медкарты для принятия в школу.
Я Вам могу вот что сказать. Никто ведь не говорит, что наша медицина идеальна. Плохих врачей естественно полно, но разговор в ветке идёт о принципиальных моментах. Никто ведь не требует запретить автомобили на основании того, что есть ******, которые не умеют ездить. Даже если в одной конкретно взятой семье под колёсами погибли не один человек. Так же и здесь, разговор о том, что сама по себе система вакцинации безусловно правильна. Но это не отменяет того, что могут быть и медотводы, и необходимость обследования должна быть.
Выход может быть только один - Ваша борьба за то, чтобы все исследования и манипуляции проводились так, как надо. Это непросто, согласен. Но тем не менее вполне реально.

Правда? Снова Вы говорите о том, чего не понимаете.
В законодательстве написано, что все имеют право на образование. И только. И значит это всего навсего то, что любой ребёнок не должен остаться без школы. Но вовсе не о том, что он будет учиться вместе со всеми остальными детьми. Ну примерно как больные туберкулёзом дети тоже имеют право на школу, но специальную, отдельно от всех остальных.
И проблемка-то только в том, что для туберкулёзников школы есть (при санаториях) и в диспансеры учителя приходят, а вот для непривитых - извините. Так что Вы просто неверно разумеете закон. Ну так здесь и карты Вам в руки - боритесь за такие школы, заодно и те самые 100 непривитых человек понаблюдать сможете. (Особенно если это будет школа-интернат за городом.)
Это Вы так трактуете Конституцию Украины. Я тоже за то, что бы мой сын учился отдельно от привитых, т.к. они являются разносчиками инфекции, но возможностей в стране нет и я довольствуюсь тем что есть. А то что в Украине выиграно уже несколько судебных процессов в которых детям было разрешено посещение учебных заведений Вам ни о чем не говорит?

А то что в Украине выиграно уже несколько судебных процессов в которых детям было разрешено посещение учебных заведений Вам ни о чем не говорит?
А о чём мне это должно говорить? Только лишь об антипрививочной истерии в обществе. Наш самый гуманный в мире суд и выборы по десять раз проводит, и ещё много чего.

musechka, Tinytam
Дорогие мамочки!
Искренне сочуствую Вам!
Наш с Вами личный опыт в очередной раз и в точности подтверждает как фильм, так и другие данные о небезопасности прививок.
И пусть другие родители у которых есть сомнения учитывают этот опыт, благо мы живем не в концлагере, который нам пытаются создать вот такие вот врачи:

В законодательстве написано, что все имеют право на образование. И только. И значит это всего навсего то, что любой ребёнок не должен остаться без школы. Но вовсе не о том, что он будет учиться вместе со всеми остальными детьми. Ну примерно как больные туберкулёзом дети тоже имеют право на школу, но специальную, отдельно от всех остальных.

Очень горько читать как родители не делавшие ребенку прививки и вобще не посещавшие врачей с 2 до 6 лет, делают ВЕСЬ набор прививок своему ребенку для того чтобы поступить в школу. :(

musechka, Tinytam
Дорогие мамочки!
Искренне сочуствую Вам!
Наш с Вами личный опыт в очередной раз и в точности подтверждает как фильм, так и другие данные о небезопасности прививок.
И пусть другие родители у которых есть сомнения учитывают этот опыт, благо мы живем не в концлагере, который нам пытаются создать вот такие вот врачи:

Очень горько читать как родители не делавшие ребенку прививки и вобще не посещавшие врачей с 2 до 6 лет, делают ВЕСЬ набор прививок своему ребенку для того чтобы поступить в школу. :(

:клас::клас::клас:

musechka, Tinytam
Дорогие мамочки!
Искренне сочуствую Вам!
Я тоже сочувствую. С одной маленькой оговоркой. Говорит всё это вовсе не об опасности прививок как таковых. Это говорит лишь о данном конкретном случае. В данном конкретном случае не дообследовали. В данном конкретном случае отнеслись не внимательно. В данном конкретном случае возможно (!) есть показания к медотводу.
Но о неправильности самой системы вакцинации это вовсе не говорит.

Заодно прошу посочувствовать матерям погибших от дифтерии во время её последней вспышки (вызванной снижением прививания вследствие агитации антипрививочников).

Мой "личный опыт", кстати, говорит о том, что мне нельзя пить молоко. Вопрос антипрививочникам. Я уже должен бежать основывать антимолочную лигу и рассказывать всем, что молоко надо запретить?

Это говорит лишь о данном конкретном случае. В данном конкретном случае не дообследовали.

КОНКРЕТНОМ СЛУЧАЕ???

Та ДИАГНОЗ уже оказывается такой есть БЦЖит!
Для 1 случая диагноз новый не придумывают!

Мой пост:
Правда? Снова Вы говорите о том, чего не понимаете.
И проблемка-то только в том, что для туберкулёзников школы есть (при санаториях) и в диспансеры учителя приходят, а вот для непривитых - извините. Так что Вы просто неверно разумеете закон. Ну так здесь и карты Вам в руки - боритесь за такие школы, заодно и те самые 100 непривитых человек понаблюдать сможете. (Особенно если это будет школа-интернат за городом.)
И реакция на него в моей репе от kkk111:
За беспредел медиков и нарушение прав человека

Спасибо, посмеялся. :D:D:D По теме поста что-то сказать можете?
Кстати, специально для Вас: если есть желание поставить ещё парочку красных реп мне, не стесняйтесь. Я их не собираю. Зато весело иногда.

Та ДИАГНОЗ уже оказывается такой есть БЦЖит!
Мне реально с Вами весело. Продолжайте, плиз, писАть, своими знаниями вопроса Вы играете просто огромную роль в прививочном деле.
Чтоб Вы знали - это не диагноз, это сленг всего-навсего.

Вот обещанный вариант отказа от прививок вывереный юристами:

Завідувачу поліклініки № …………,
п. <П.І.Б. Завідувача>……………….
………………………………………..
………………………………………..
батьків <П.І.Б. дитини> …………….
<П.І.Б. батька>……………………….
<П.І.Б. мами>…………………………

Заява

Я, <П.І.Б. батька>, заявляю про відмову від усіх профілактичних щеплень, а також проби Манту, флюорографії й інших процедур, пов'язаних із введенням в організм сторонніх речовин або іонізуючих випромінювань моїй дитині <П.І.Б. дитини>.
1) Відмовляюся від подальших вакцінацій, ревакцінацій та біопроб (Манту, р.Пирке) через наявність у їхньому складі одного (у деяких випадках- декількох відразу) з токсичних компонентів: солей ртуті, солей алюмінію, формальдегіду, фенолу. За результатами міжнародних досліджень ці речовини є причинами розвитку Аутизму, хвороби Альцгеймера, раку, Синдрому Раптової Дитячої Смерті.
2) Відмовляюся від можливої вакцинації краснухи, Гепатиту В, ветрянки з етичних міркувань через використання у виробництві вакцин диплоїдних клітин тканин абортованих плодів людини.
3) Дана відмова є обміркованим та зваженим рішенням, прийнятим на підставі детального і всебічного вивчення питань, пов'язаних з вакцинацією, особистого досвіду і цілком відповідає нормам діючого законодавства, у тому числі...
а) ст.19 Загальної Декларації Прав Людини (Кожна людина має право на свободу переконань);
б) ст. 26 Загальної Декларації Прав Людини і ст. 43 Конституції України (про право на освіту, у тому числі дошкільну);
в) ст. 3, ч. 1 Закону України про освіту (про можливості одержання освіти громадянами України незалежно від стану здоров'я, переконань і інших обставин);
г) ст. 43 (про згоду на медичне втручання) "Основ законодавства України про охорону здоров'я";
д) чі., ст.2, п.1. Конвенції про права дитини (Держави учасники... забезпечують усі... права... без якої-небудь дискримінації, незалежно від стану здоров'я... дитини);
е) ст. 1, п.1(а). Конвенції про боротьбу з дискримінацією в області освіти ("вираз<дискримінація> охоплює всяку різницю, виняток, обмеження... за ознакою... переконань..., що має на меті або наслідком знищення або порушення рівності відносин в області освіти і зокрема ... закриття для якої-небудь особи чи групи осіб доступу до освіти будь-якого ступеню чи типу");
є) ч. І., ст.2, п.2 Конвенції про права дитини (Держави-учасниці вживають всіх необхідних заходів для забезпечення захисту дитини від усіх форм дискримінації або покарання на підставі статусу, діяльності, висловлюваних поглядів чи переконань дитини, батьків дитини, законних опікунів чи інших членів сім'ї);
з) ч. І., ст.18, п.3 Конвенції про права дитини (Держави-учасниці вживають всіх необхідних заходів для забезпечення того, щоб діти, батьки яких працюють, мали право користуватися призначеними для них службами й установами по догляду за дітьми)
і) ч.І., п. 11 частини 1 Європейської Соціальної Хартії (про право кожної людини на використання будь-яких заходів, що дозволяють йому забезпечити найвищий досяжний рівень здоров'я);
й) ст.12, закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб" (про щеплення за згодою після надання об’єктивної інформації);
Ознайомлений зі змістом Закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб", лікарем проінформований про можливі наслідки відсутності щеплень.

Також хочу звернути Вашу увагу, що вакцинопрофілактична діяльність Вашого медичного закладу суперечить законодавству України, оскільки внаслідок такої діяльності здоров'ю пацієнта може бути завдано шкоди через поствакцинальні ускладнення (Додаток 1 до Інструкції з Наказу МОЗ №48 від 03.02.2006), що заборонено статтею 42 Закону України „Основи законодавства України про охорону здоров'я”.
У разі відкриття карної справи за фактом спричинення вказаної шкоди комусь із пацієнтів ця заява може служити обставиною, що обтяжує Вашу провину, - бо є попередженням про факт порушення законодавства України

Додаток 1 до Інструкції щодо організації
епідеміологічного нагляду за побічною
дією імунобіологічних препаратів
Післявакцинальні реакції та ускладнення

А. Коди клінічних проявів післявакцинальних реакцій :
1. Підвищення температури до 390 С.
2. Підвищення температури більше 390 С (сильна загальна).
3. Температура, яка не зареєстрована в медичній документації.
4. Біль, набряк м‘яких тканин > 50 мм, гіперемія у місці введення > 80 мм, інфільтрат > 20 мм (сильна місцева).
5. Лімфоаденопатія.
6. Головний біль.
7. Дратівливість, порушення сну.
8. Висипання неалергічного ґенезу.
9. Анорексія, нудота, біль у животі, диспепсія, діарея.
10. Катаральні явища.
11. Міальгія, артралгія.

В. Коди клінічних проявів післявакцинальних ускладнень:
12. Абсцеси.
13. Анафілактичний шок та анафілактоїдні реакції.
14. Алергічні реакції (набряк Квінке, висипка типу кропивниці, синдром Стівенса-Джонсона, Лайела).
15. Гіпотензивний-гіпореспонсивний синдром (гостра серцево-судинна недостатність, гіпотонія, зниження тонусу м‘язів, короткочасне порушення або втрата свідомості, судинні порушення в анамнезі).
16. Артрити.
17. Безперервний пронизливий крик (тривалістю від 3 годин і більше).
18. Судоми фебрильні.
19. Судоми афебрильні.
20. Менінгіти/енцефаліти.
21. Анестезія/ парестезія.
22. Гострий в‘ялий параліч.
23. Вакциноасоційований паралітичний поліомієліт.
24. Синдром Гійєна-Барре (полірадікулоневрит).
25. Підгострий склерозувальний паненцефаліт.
26. Паротит, орхіт.
27. Тромбоцитопенія.
28. Підшкірний холодний абсцес.
29. Поверхнева виразка понад 10 мм.
30. Регіональний лімфаденіт(и).
31. Келоїдний рубець.
32. Генералізована БЦЖ-інфекція, остеомієліт, остеїт.

Закон України „Основи законодавства України про охорону здоров'я”:Ст.42 Медичне втручання (застосування методів діагностики, профілактики або лікування, пов'язаних із впливом на організм людини) допускається лише в тому разі, коли воно не може завдати шкоди здоров'ю пацієнта.

дата________________________

підпис______________________

• Це лайк!
Реакції: TW
Закон України „Основи законодавства України про охорону здоров'я”:Ст.42 Медичне втручання (застосування методів діагностики, профілактики або лікування, пов'язаних із впливом на організм людини) допускається лише в тому разі, коли воно не може завдати шкоди здоров'ю пацієнта.

дата________________________

підпис______________________
Ну давайте пройдёмся по "выверенному юристами". Начнём с этой статьи 42. Что там дальше написано пропущено случайно конечно же. Читаем продолжение:

Медичне втручання, пов'язане з ризиком для здоров'я пацієнта,
допускається як виняток в умовах гострої потреби, коли можлива
шкода від застосування методів діагностики, профілактики або
лікування є меншою, ніж та, що очікується в разі відмови від
втручання, а усунення небезпеки для здоров'я пацієнта іншими
методами неможливе.
Ризиковані методи діагностики, профілактики або лікування
визнаються допустимими, якщо вони відповідають сучасним науково
обгрунтованим вимогам
, спрямовані на відвернення реальної загрози
життю та здоров'ю пацієнта, застосовуються за згодою
інформованого про їх можливі шкідливі наслідки пацієнта, а лікар
вживає всіх належних у таких випадках заходів для відвернення
шкоди життю та здоров'ю пацієнта.

Останнє редагування:
Дальше идём.
1) Відмовляюся від подальших вакцінацій, ревакцінацій та біопроб (Манту, р.Пирке) через наявність у їхньому складі одного (у деяких випадках- декількох відразу) з токсичних компонентів: солей ртуті, солей алюмінію, формальдегіду, фенолу. За результатамиміжнародних досліджень ці речовини є причинами розвитку Аутизму, хвороби Альцгеймера, раку, Синдрому Раптової Дитячої Смерті.
Каких исследований? Уж не тех ли которые даже в этой ветке приводились? О том, что все перечисленные связи - ложь?

Мне реально с Вами весело. Продолжайте, плиз, писАть, своими знаниями вопроса Вы играете просто огромную роль в прививочном деле.
Чтоб Вы знали - это не диагноз, это сленг всего-навсего.

Что то букер вам "со всем весело" и повторяетесь. мне тоже самое что и ккк111 писали. а потом забанили, тоже веселясь!
Все тут "незнающие" один вы всевидящее око!

Я не буду спорить с опонентами по отказу, не для них он здесь предоставлен был. Главное, что данный документ работает и принимается для рассмотрения в судах.

Також хочу звернути Вашу увагу, що вакцинопрофілактична діяльність Вашого медичного закладу суперечить законодавству України, оскільки внаслідок такої діяльності здоров'ю пацієнта може бути завдано шкоди через поствакцинальні ускладнення (Додаток 1 до Інструкції з Наказу МОЗ №48 від 03.02.2006), що заборонено статтею 42 Закону України „Основи законодавства України про охорону здоров'я”.
Что же в этой инструкции написано? Читаем:
1.4. Поствакцинальний період найчастіше проходить
безсимптомно. Проте у 5-30% щеплених можуть виникнути допустимі
вакцинальні реакції.
Післявакцинальні реакції ( далі - ПВР) - це клінічні та
лабораторні ознаки нестійких
патологічних (функціональних) змін в
організмі, що виникають у зв'язку з проведенням щеплення
(додаток 1 цієї до Інструкції).
Т.е. в приложении1 говорится о том, что эти реакции вполне допустимы и являются нестойкими. Проходят то есть.
Ну а предупреждения об уголовщине вообще смешны. Постом выше мы уже выснили, что если польза превосходит вред, то закон манипуляции вполне разрешает.

Стаття 42. Загальні умови медичного втручання

Медичне втручання (застосування методів діагностики,
профілактики або лікування, пов'язаних із впливом на організм
людини) допускається лише в тому разі, коли воно не може завдати
шкоди здоров'ю пацієнта.
Медичне втручання, пов'язане з ризиком для здоров'я пацієнта,
допускається як виняток в умовах гострої потреби, коли можлива
шкода від застосування методів діагностики, профілактики або
лікування є меншою, ніж та, що очікується в разі відмови від
втручання, а усунення небезпеки для здоров'я пацієнта іншими
методами неможливе.
Ризиковані методи діагностики, профілактики або лікування
визнаються допустимими, якщо вони відповідають сучасним науково
обгрунтованим вимогам, спрямовані на відвернення реальної загрози
життю та здоров'ю пацієнта, застосовуються за згодою
інформованого про їх можливі шкідливі наслідки пацієнта
, а лікар
вживає всіх належних у таких випадках заходів для відвернення
шкоди життю та здоров'ю пацієнта.

уголовный кодекс Стаття 140. Неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником

1. Невиконання чи неналежне виконання медичним або фармацевтичним працівником своїх професійних обов'язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило наслідки для хворого, -

карається позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до п'яти років або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк.

2. Те саме діяння, якщо воно спричинило тяжкі наслідки неповнолітньому, -

карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

в) ст. 3, ч. 1 Закону України про освіту (про можливості одержання освіти громадянами України незалежно від стану здоров'я, переконань і інших обставин);
г) ст. 43 (про згоду на медичне втручання) "Основ законодавства України про охорону здоров'я";
д) чі., ст.2, п.1. Конвенції про права дитини (Держави учасники... забезпечують усі... права... без якої-небудь дискримінації, незалежно від стану здоров'я... дитини);
е) ст. 1, п.1(а). Конвенції про боротьбу з дискримінацією в області освіти ("вираз<дискримінація> охоплює всяку різницю, виняток, обмеження... за ознакою... переконань..., що має на меті або наслідком знищення або порушення рівності відносин в області освіти і зокрема ... закриття для якої-небудь особи чи групи осіб доступу до освіти будь-якого ступеню чи типу");
є) ч. І., ст.2, п.2 Конвенції про права дитини (Держави-учасниці вживають всіх необхідних заходів для забезпечення захисту дитини від усіх форм дискримінації або покарання на підставі статусу, діяльності, висловлюваних поглядів чи переконань дитини, батьків дитини, законних опікунів чи інших членів сім'ї);
з) ч. І., ст.18, п.3 Конвенції про права дитини (Держави-учасниці вживають всіх необхідних заходів для забезпечення того, щоб діти, батьки яких працюють, мали право користуватися призначеними для них службами й установами по догляду за дітьми)
Это всё про образование. Уже говорилось выше - образование никто и не забирает. Просто оно должно быть отдельным.

й) ст.12, закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб" (про щеплення за згодою після надання об’єктивної інформації);
Ознайомлений зі змістом Закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб", лікарем проінформований про можливі наслідки відсутності щеплень.

Вот это интересно тоже. Особенно про возможные последствия отказа.

Назад
Зверху Знизу