Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Удачі тобі)
Мій весною пішов служити і чогось тепер мені всі мобілізовані як рідні) і хлопці з учебки його, які всі в абсолютно різних підрозділах.
Він ще на етапі тцк нарішав собі відношення, потім в учебці ще одне нарішав, а вийшло так що можна було нічого не рішать а плисти за течією, бо ті два відношення бортонули - одне по здоров'ю, друге типу пізно зробив.
Стріляти в учебці навчили. Хоча патронів мало було. Типу на кожного якийсь мізер, штук 10 в день, то мало, якщо ти раніше не тримав в руках зброї.
Щиро дякую!!

Придатним можна бути i без статтi, якщо скарг нема.
Ну я влітку ВЛК проходив і особисто від мене скарг не було.Лікарям щось не сподобалось в моїх паперах,аналізах тощо.І висновок придатний по статті 40Б.Оце вона і є.Тил,ВНЗ,ТЦК,логістика,охорона...Зараз може по іншому,але не думаю

Ну я влітку ВЛК проходив і особисто від мене скарг не було.Лікарям щось не сподобалось в моїх паперах,аналізах тощо.І висновок придатний по статті 40Б.Оце вона і є.Тил,ВНЗ,ТЦК,логістика,охорона...Зараз може по іншому,але не думаю
Так, але Ah наче писав, що бачив висновок влк i не побачив нiчого, на що скаржився.

Висновок же повинні на руки дати. Чи коли мобілізують, то на це забивають?
Всьо. Боржомі нє поможе. АН явно підписав висновок влк. Із хуйового те, шо он там в висновку - здоров. Прі пєрвой же нагрузкє йому піздА. Нє, отак - ПІЗДА.
Єслі поталанИть, то напише нам з стаціонара лікарні. :(
Блять, я останній раз звертався до вєтєрінаров, когда камєнюка в нирках ожилА і дєржацца больше нє било сіл. Году так в 2013му. А в остальном - Дункан Маклауд.

Всьо. Боржомі нє поможе. АН явно підписав висновок влк. Із хуйового те, шо он там в висновку - здоров. Прі пєрвой же нагрузкє йому піздА. Нє, отак - ПІЗДА.
Єслі поталанИть, то напише нам з стаціонара лікарні. :(
Блять, я останній раз звертався до вєтєрінаров, когда камєнюка в нирках ожилА і дєржацца больше нє било сіл. Году так в 2013му. А в остальном - Дункан Маклауд.
Так піздуй до сімейника, доки ТЦК не зловило. Бо будеш теж придатним

Назад
Зверху Знизу