Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Удачі тобі)
Мій весною пішов служити і чогось тепер мені всі мобілізовані як рідні) і хлопці з учебки його, які всі в абсолютно різних підрозділах.
Він ще на етапі тцк нарішав собі відношення, потім в учебці ще одне нарішав, а вийшло так що можна було нічого не рішать а плисти за течією, бо ті два відношення бортонули - одне по здоров'ю, друге типу пізно зробив.
Стріляти в учебці навчили. Хоча патронів мало було. Типу на кожного якийсь мізер, штук 10 в день, то мало, якщо ти раніше не тримав в руках зброї.
Щиро дякую!!

Придатним можна бути i без статтi, якщо скарг нема.
Ну я влітку ВЛК проходив і особисто від мене скарг не було.Лікарям щось не сподобалось в моїх паперах,****ізах тощо.І висновок придатний по статті 40Б.Оце вона і є.Тил,ВНЗ,ТЦК,логістика,охорона...Зараз може по іншому,але не думаю

Ну я влітку ВЛК проходив і особисто від мене скарг не було.Лікарям щось не сподобалось в моїх паперах,****ізах тощо.І висновок придатний по статті 40Б.Оце вона і є.Тил,ВНЗ,ТЦК,логістика,охорона...Зараз може по іншому,але не думаю
Так, але Ah наче писав, що бачив висновок влк i не побачив нiчого, на що скаржився.

Назад
Зверху Знизу