Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення

Алексей Петров

1 ч. ·

https://www.facebook.com/#
Нещодавно поспостерігав зі сторони за вхідним контролем одного з Навчальних центрів ЗСУ. Виявляється є і таке. Тобто у військкоматі людину мобілізували, привезли до Навчального центру і наче справа зроблена,.. але стооооопеееее! Кров на аналіз, ретельна перевірка документів, себто висновку ВЛК і купа матюків, якщо привезли людину яка ну аж ніяк не підходить до служби в певному роді військ.
- Ви (матюки), навіщо його сюди привезли (матюки), якщо у нього (матюки) (матюки) (матюки) другої стадії. І це тільки перша строчка. Ви там взагалі (матюки)?
- Та ми… та нам…
- (Довжелезні речення виключно з матюків) А якщо він гекнеться під час проходження бзвп, хто відповідатиме? Ви? Чи вже я? Забирайте його.
- Куди?
- (Відповідь відома усім). Додому везіть…
Взагалі цікаво було подивитись на тих, хто вже стояв біля брами із назвою «Велкам ту ЗСУ». Є пару відвертих косарів. Є ті, кому взагалі пофігу. Можу копати. Можу не копати. Одного воєна привезли після потужного фестивалю гавайської пісні і одразу ж відправили назад з купою матюків в якості супроводження. Багато і тих, у кого горять очі. Подивимось, з яким настроєм вони вже після Навчального центра прийдуть в підрозділи. Доки, майже все добре. Розуміють хлопці куди потрапили і що від них вимагається!
Добрий ранок!

А шо в тебе не вистачає стрілочок твого рівня?
Что и требовалось доказать. Что не нафронтник, то убогий *********. У одного каждый второй комментарий про серунов, второй не в состоянии из себя выдавить нечто большее чем "гы-гы, нет ты/твой папка".

Что и требовалось доказать. Что не нафронтник, то убогий *********. У одного каждый второй комментарий про серунов, второй не в состоянии из себя выдавить нечто большее чем "гы-гы, нет ты/твой папка".
Да шо ти все про себе та про себе?

Та отож, я ****ав твою мамку тільки в дупу, як вона тебе висрала?
Ублюдок, только полные ****и в срачах переходят на детей/родителей. Я б тебе старому *****асу в реале засунул бы в дупу что-нибудь потолще. Впрочем, если ты нестарый *****асина, аналогично)

Ублюдок, только полные ****и в срачах переходят на детей/родителей. Я б тебе старому *****асу в реале засунул бы в дупу что-нибудь потолще. Впрочем, если ты нестарый *****асина, аналогично)
Да, ти б засунув, але поки що засовують лише тобі:D

биомехольд заразил тут всех ******ью, что за бред тут пошел?

филин с ***ми расстаться не может,
**** тоже полез в эту игру играть с пушистиком.
и главное нет чтоб в другой теме.

может кто то поумнеет и напишет что то по теме.

биомехольд заразил тут всех ******ью, что за бред тут пошел?

филин с ***ми расстаться не может,
**** тоже полез в эту игру играть с пушистиком.
и главное нет чтоб в другой теме.

может кто то поумнеет и напишет что то по теме.
Ну так сам напиши, если новая информация есть. Пока вроде все темы исчерпали, все остальное в теме по мобилизацию.

Ну так сам напиши, если новая информация есть. Пока вроде все темы исчерпали, все остальное в теме по мобилизацию.
да пока все нормально, права не забирают, документы не проверяют, ожидал худшего после 16 числа, пока видимых изменений нет.

Назад
Зверху Знизу