1 ч. ·
https://www.facebook.com/#
Нещодавно поспостерігав зі сторони за вхідним контролем одного з Навчальних центрів ЗСУ. Виявляється є і таке. Тобто у військкоматі людину мобілізували, привезли до Навчального центру і наче справа зроблена,.. але стооооопеееее! Кров на аналіз, ретельна перевірка документів, себто висновку ВЛК і купа матюків, якщо привезли людину яка ну аж ніяк не підходить до служби в певному роді військ.
- Ви (матюки), навіщо його сюди привезли (матюки), якщо у нього (матюки) (матюки) (матюки) другої стадії. І це тільки перша строчка. Ви там взагалі (матюки)?
- Та ми… та нам…
- (Довжелезні речення виключно з матюків) А якщо він гекнеться під час проходження бзвп, хто відповідатиме? Ви? Чи вже я? Забирайте його.
- Куди?
- (Відповідь відома усім). Додому везіть…
Взагалі цікаво було подивитись на тих, хто вже стояв біля брами із назвою «Велкам ту ЗСУ». Є пару відвертих косарів. Є ті, кому взагалі пофігу. Можу копати. Можу не копати. Одного воєна привезли після потужного фестивалю гавайської пісні і одразу ж відправили назад з купою матюків в якості супроводження. Багато і тих, у кого горять очі. Подивимось, з яким настроєм вони вже після Навчального центра прийдуть в підрозділи. Доки, майже все добре. Розуміють хлопці куди потрапили і що від них вимагається!
Добрий ранок!