Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
В мене немає відповіді. В пана є - наведіть, будь ласка. І поясніть,кого назначили ,як пан називає, терпілами, а кому додали прав?
Ну ви, звичайно, не тєрпіла, у вас є права, як у інваліда. Просто факт, хто його знає, що б ви вибрали, якщо була б така можливість - інвалідність чи піти в окопи. Але у вас такого вибору немає, тому ви нічого сказати не зможете, на жаль.

Ну ви, звичайно, не тєрпіла, у вас є права, як у інваліда. Просто факт, хто його знає, що б ви вибрали, якщо була б така можливість - інвалідність чи піти в окопи. Але у вас такого вибору немає, тому ви нічого сказати не зможете, на жаль.
Я вибрав залишитись в Харкові, хоча мав (і маю) можливість поїхати. Весною 22го я звертався до військомату, але виявився непотрібним.

Фактически всех военнообязанных сделали терпилами. А прав додали держустановам.
Ну, мені здається, що в воюючих країнах населення завжди в чомусь потерпає... І, звичайно, завжди є хтось , кому додається :незнаю:.Нашвидко не згадаю в історії країну, в який би було не так... Ключове слово - в воюючей....

вайкрана это твое мировосприятие, где все терпилы.
по сути так можно назвать родителей, которые воспитывают ребенка, они же терпилы по твоему, водители терпилы, потому что вынуждены соблюдать правила пдд, да все терпилы по своему.

З ярликами - зрозуміло. А робити то,що? Щоб і країну зберегти, і в "русский мир" не скотитись?

Я вибрав залишитись в Харкові, хоча мав (і маю) можливість поїхати. Весною 22го я звертався до військомату, але виявився непотрібним.
Я не проти, хай у вас все буде добре, питання в тому, що наша влада чомусь вибирає найгірші варіанти, а коли мова заходить про відподальність за пройоби, то ховається за "неначасі", а ви в цьому їй допомагаєте з радістю навіть.

З ярликами - зрозуміло. А робити то,що? Щоб і країну зберегти, і в "русский мир" не скотитись?
он предлагает освободить от мобилизации всех 44 летних мужиков, и каждый год добавлять год, чтоб справедливо, через год 45 летних, а через два 46 летних.Так будет справедливо, чтоб не только 44 летние могли не служить.

Ну, мені здається, що в воюючих країнах населення завжди в чомусь потерпає... І, звичайно, завжди є хтось , кому додається :незнаю:.Нашвидко не згадаю в історії країну, в який би було не так... Ключове слово - в воюючей....
Кагбе под это все принимаются законы, а у нас нит. Твори что хочу.

вайкрана это твое мировосприятие, где все терпилы.
по сути так можно назвать родителей, которые воспитывают ребенка, они же терпилы по твоему, водители терпилы, потому что вынуждены соблюдать правила пдд, да все терпилы по своему.
Ты опять какую-то ***ню выдумал. Гугли что такое дискреция, хотя кому я это говорю.

Питання в тому, що наш народ чомусь вибирає найгірші варіанти, а коли мова заходить про відподальність за пройоби
І далі за текстом.
Воно, звичайно, дуже привабливо і легко все спихнути на мудрийнаріт, але ніт, хто у влади - той і винен, бо це у нього всі важелі після виборів, за визначенням "народного обранця", а не у народу. Держава - це не ОСББ, де швиденько зробили перевибори (і то, швиденько не виходить, зазвичай) і побігли робити, як треба. Так шо ви неправі, звичайно ж, коли переносите вину на народ.

Назад
Зверху Знизу