Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Ну ви, звичайно, не тєрпіла, у вас є права, як у інваліда. Просто факт, хто його знає, що б ви вибрали, якщо була б така можливість - інвалідність чи піти в окопи. Але у вас такого вибору немає, тому ви нічого сказати не зможете, на жаль.
Тут як кажуть - інвалід не зарікайся. Було багато хворих, а потім онкохворі та інші стали придатними. Тому інвалідам з дивану, треба розуміти, що держава зробила свій вибір але до багатьох не доходить напрямок руху Зе команди. Створивши армію в віці 40-50 років, наступний крок - її поповнення. Було два шляхи. 1. Робити армію молодшою, закриваючи можливості уникати призов молодшим. 2. Зробити онкохворих здоровими і вперед, та всіх предпенсов вигрібати, бо вони не студенти, аспіранти, та в цирку не працюють.
Зелені вибрали другий шлях.

Останнє редагування:
Пан має відношення до законотвочості? - Пропонуйте, виносьте на розгляд, що, є інший шлях?
В Україні законодавча ініціатива — це звернення суб'єкта права законодавчої ініціативи, визначеного
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, до
стосовно прийняття нового
, припинення чинності або зміни чинного закону, яке здійснюється шляхом подання
на розгляд Верховної Ради України.

Право законодавчої ініціативи у Верховній Раді України належить:

1. ⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
    ,
  2. ⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
    ,
  3. ⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
    (стаття 93 Конституції України).
Кабінет Міністрів України має виключне право на внесення проєкту закону про
.

Проєкт закону про
України вносить Президент України або Кабінет Міністрів України.

Проєкти резолюцій, декларацій, звернень, заяв вносять народні депутати
.

Законопроєкт подається до Верховної Ради за підписом особи, яка має право законодавчої ініціативи або представляє орган, наділений таким правом. Якщо законопроєкт ініційовано кількома народними депутатами, ініціатором його внесення вважається народний депутат, прізвище (підпис) якого на ньому зазначено першим.

Законопроєкт вноситься на реєстрацію разом з проєктом постанови, яку пропонується Верховній Раді прийняти за результатами його розгляду, списком авторів законопроєкту, пропозицією щодо кандидатури доповідача на пленарному засіданні та
.

В цьому списку мене немає. І не треба перекладувати відповідальність, в нас є купа спеціально обучених людей котрі можуть, та зобов'язані це робити.

В Україні законодавча ініціатива — це звернення суб'єкта права законодавчої ініціативи, визначеного
, до
стосовно прийняття нового
, припинення чинності або зміни чинного закону, яке здійснюється шляхом подання
на розгляд Верховної Ради України.

Право законодавчої ініціативи у Верховній Раді України належить:

1. ⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
    ,
  2. ⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
    ,
  3. ⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
    (стаття 93 Конституції України).
Кабінет Міністрів України має виключне право на внесення проєкту закону про
.

Проєкт закону про
України вносить Президент України або Кабінет Міністрів України.

Проєкти резолюцій, декларацій, звернень, заяв вносять народні депутати
.

Законопроєкт подається до Верховної Ради за підписом особи, яка має право законодавчої ініціативи або представляє орган, наділений таким правом. Якщо законопроєкт ініційовано кількома народними депутатами, ініціатором його внесення вважається народний депутат, прізвище (підпис) якого на ньому зазначено першим.

Законопроєкт вноситься на реєстрацію разом з проєктом постанови, яку пропонується Верховній Раді прийняти за результатами його розгляду, списком авторів законопроєкту, пропозицією щодо кандидатури доповідача на пленарному засіданні та
.

В цьому списку мене немає
ты на выборы ходил, голосовал, так иди требуй, я вон своего депутата напрягал, пока отопление в доме не дали.
вот ты терпила, есть же возможность общаться с депутатами, а они имеют право уже.
даже если не твой депутат регионал победил(шутка), все равно ты имеешь право обращаться к ним, пользуйся своими правами.

Останнє редагування:
Він про те шо мудрийнаріт привів до влади слуг народу.
Так, я розумію, але це є ніяк не виправдовує тих "слуг". Інших слуг навряд чи вибрали би, бо 90% народу - ну скажімо так, не цікавляться особливо, що там і як у тій владі, треба когось вибрати, ну і вибираємо, хто "прикольніший". Я ж і по собі це знаю (хоча коли вибори Яника і Юща, я вибрав Юща, чомусь він мені здався розумнішим). Чомусь))) А мої сусіди-студенти вибрали Яника!
Та ні) погуляти просто)
На погуляти немає часу, на жаль, але якщо таки будуть давати контрамарки на якісь там посади типу "молодший помічник старшого зама позаштатного радника", то візьміть одну для мене, будь ласка, треба ж з чогось починати шлях до успіху)

по теме ...
"Чортова прога". С неделю ничего так и не подтянула по данным, сегодня вообще забыла о моей регистрации, пришлось заново региться. (
У меня в телефоне не может безопасность пройти, крутиться колечко и всё, не пропускает телефон :).

всё это ***ня... такие программы за месяц не делаются, нужно вложить туда мозги и средства чтобы эта система работала...
имхо: самый простой способ обновить данные - это цнап... я писал уже об этом... был я там и обновил. с утра пошёл, получил талон " живой" очереди, ждал где то полтора часа и попа на приём....
Цнап не все обновляет.

В цьому списку мене немає.
Виносити - так, а написати і запропонувати,чом би ні..
І не треба перекладувати відповідальність, в нас є купа спеціально обучених людей котрі можуть, та зобов'язані це робити.
Ну як завжди - "****еть,не мешки ворочать"... Ну тоді, смачного...

всё это ***ня... такие программы за месяц не делаются, нужно вложить туда мозги и средства чтобы эта система работала...
имхо: самый простой способ обновить данные - это цнап... я писал уже об этом... был я там и обновил. с утра пошёл, получил талон " живой" очереди, ждал где то полтора часа и попа на приём....
интересно как ты туда попал, они в тревогу не работают.

Виносити - так, а написати і запропонувати,чом би ні..

Ну як завжди - "****еть,не мешки ворочать"... Ну тоді, смачного...
Т.е. вы мне предлагаете посвятить пару месяцев своего свободного времени созданию текста, которые где-то с 99% гарантией отправится в мусорку?
Вы на работе безплатно работаете?

Т.е. вы мне предлагаете посвятить пару месяцев своего свободного времени созданию текста, которые где-то с 99% гарантией отправится в мусорку?
Вы на работе безплатно работаете?
Нащо? для цього є "купа спеціально обучених людей"...Тезіси....

Назад
Зверху Знизу