Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Ну , що, нічого нового...Шакали збиваються у зграю. Ссуться, але поглядають один на одного та повізгують..І намагаються побільше гадити довкола, щоб не помітно було, як самі обісрались...У зграї, їм здається, не так лячно, хоча кожен окремо боїться довсірачки...Ну-ну... Не варто грати з державою в свою гру - все одно програєте..
ЗІ. Не маю більше жодного бажаня обговорювати персоналії, відповідати буду по питанням теми, тобто про закон про мобілізацію і довкола нього.

Останнє редагування:
Добре, що нарешті в темі буде людина, яка буде відповідати по питанням теми, тобто про закон про мобілізацію і довкола нього!

Коли ви вже зрозумієте - ніякого героїзма, обов'язок громадянина, згідно закону. І я просто розповів, як що було, для тих, кому цікаво и потрібно. В кождого своя ситуація, але є закон. А, після цього, деяких, понесло... Це додуматись - заздрити за те, що в людини інвалідність...
Цікава ваша думка, а як же бусифікація відноситься до закону? Або закриті кордони?

Останнє редагування:
по теме ...
"Чортова прога". С неделю ничего так и не подтянула по данным, сегодня вообще забыла о моей регистрации, пришлось заново региться. (

по теме ...
"Чортова прога". С неделю ничего так и не подтянула по данным, сегодня вообще забыла о моей регистрации, пришлось заново региться. (
всё это ***ня... такие программы за месяц не делаются, нужно вложить туда мозги и средства чтобы эта система работала...
имхо: самый простой способ обновить данные - это цнап... я писал уже об этом... был я там и обновил. с утра пошёл, получил талон " живой" очереди, ждал где то полтора часа и попа на приём....

А назву закона пан знає, в якому бусіфікація узаконена, та виїзд за кордон?
Що те, що друге - це інструменти виконання законів. Цим займається держава. Про мобілізацію, про військовий стан. Наприклад: Верховна Рада України увосьме ухвалила продовження воєнного стану та загальної мобілізації ще на 90 діб – до 11 серпня 2024 року. У цей період всі чоловіки призовного віку, які за рішенням військово-лікарської комісії визнані придатними до військової служби, можуть отримати мобілізаційне розпорядження. Виконанням цієї постанови займаються відповідні державні органи.
ЗІ. Якщо брати , окремо, виїзд за кордон , він регулюється постановою кабміну № 57

Останнє редагування:
Що те, що друге - це інструменти виконання законів. Цим займається держава. Про мобілізацію, про військовий стан. Наприклад: Верховна Рада України увосьме ухвалила продовження воєнного стану та загальної мобілізації ще на 90 діб – до 11 серпня 2024 року. У цей період всі чоловіки призовного віку, які за рішенням військово-лікарської комісії визнані придатними до військової служби, можуть отримати мобілізаційне розпорядження. Виконанням цієї постанови займаються відповідні державні органи.
Хвилиночку, закон є і виконується або його нема. Тобто, у вашій логіці бусик – інструменти виконання законів:D. Десь поруч стоїть - революционная необходимость. Думали пройшли але історія по кругу.

Что то 3-й день пытаюсь обновить данные и болт.Выкидывает на страницу авторизации.

Хвилиночку, закон є і виконується або його нема. Тобто, у вашій логіці бусик – інструменти виконання законів:D. Десь поруч стоїть - революционная необходимость. Думали пройшли але історія по кругу.
Це не моя логіка. Питання виконання законів -це до державних органів. Коли суддя виносить вирок, він користується вимогами відповідного закону. Коли підсудного, під конвоєм, можливо, везуть у місце виконання закону - це метод виконання, а ті, що виконують - інструмент. Законами займається законодавча гілка влади, а інструментами і методами - виконавча. Так зрозуміліше?
ЗІ. І закони самі собою, на жаль, не виконуються....

Назад
Зверху Знизу