4000 грн на місяць

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Так, "сделал справку" , для чого пройшов через дві реанімації по кардіології, ще до війни, сподіваюсь, вам пощастить і в вас ще все попереду. Або, можливо, спіймаєте онко - теж, можливо групу дадуть... Чи відріжте собі щось - вам все одно не все потрібно...:D
сдоровых людей не бывает есть недообследованые только одни молча с первых дней воюют а другие рубашку на себе на форумах рвут

Персонально для пана - так, маю поважний вік і групу , слюни не пускаю, свого часу, коли був молодше, був серед тих, хто виходив проти совітів, очолював в себе в НДІ відділення РУХу і не ссався перед КДБ, як ви зараз сситеся перед ТЦК...Між іншим, ви вже не перший, хто позаздрив моїй інвалідності, хлопці, в чому питання - є гарний рецепт толстовького отця Сергія - і в вас точно буде відстрочка...:D
А як саме не ссалися? Ну там кричали: КДБ - гівно чи Сталін - тиран? Про Сталіна - шутка, звичайно. Цікаво, що було насправді.

Останнє редагування:
А я саме не ссалися? Ну там кричали: КДБ - гівно чи Сталін - тиран? Про Сталіна - шутка, звичайно. Цікаво, що було насправді.
Если пану сейчас еще нет 60, то можешь сам прикинуть когда и сколько он с КГБ успел побороться :D

сдоровых людей не бывает есть недообследованые только одни молча с первых дней воюют а другие рубашку на себе на форумах рвут
Зрозуміло, сикло ще й несповна розуму.. Ну, дообстежся, хто заважає..

В конце 80х борьба с КГБ как-то не впечатляет.
Час народження не обирають... У вас є можливість "впечатлить". Возможно, вас даже наградят... (с)
ЗІ. А вам звідки знати про кінець 80х?

Зрозуміло, сикло ще й несповна розуму.. Ну, дообстежся, хто заважає..
герой бля нашелся . у меня по матери вся семья под колпаком кгб была . брата розстреляли , отца в Сибирь заслали а другому 15 лет дали

В конце 80х борьба с КГБ как-то не впечатляет.
Чего, а если это как раз он подорвал комунячий режим, нанеся смертельное поражение гэбне в ее антиалкогольной кампании. Путем усиленного употребления.

герой бля нашелся . у меня по матери вся семья под колпаком кгб была . брата розстреляли , отца в Сибирь заслали а другому 15 лет дали
Про героя - не знаю, про бля - зрозуміло...
Ну прям - Маня Облигация..
Як казав Жеглов"Про маму твою ничего не знаю, а папашку, героического, видеть приходилось..":D
В пана є можливість показати свій героїзм - але, спочатку, треба в ТЦК зайти, от проблема...

Погоди, скоро узнаем как он Шевченко выкупал и лично коммуняк в карпатских лесах отстреливал. Пиздеть - не мешки ворочать.
Особенно, когда надо других мотивировать сдохнуть, защищая его задницу.

Та що ви, відповзаю....Розумію, ща пан міряє по собі..метати бісер перед свинями, то таке, не буду того робити...
Бажаю успіху в захисту ланів і круч...Дуже сподіваюсь, що армія пана не обмине, і в нього буде що згадати з часом...

т
Про героя - не знаю, про бля - зрозуміло...
Ну прям - Маня Облигация..
Як казав Жеглов"Про маму твою ничего не знаю, а папашку, героического, видеть приходилось..":D
В пана є можливість показати свій героїзм - але, спочатку, треба в ТЦК зайти, от проблема...
так и у тебя есть но ты сышся .

Назад
Зверху Знизу