Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Так, "сделал справку" , для чого пройшов через дві реанімації по кардіології, ще до війни, сподіваюсь, вам пощастить і в вас ще все попереду. Або, можливо, спіймаєте онко - теж, можливо групу дадуть... Чи відріжте собі щось - вам все одно не все потрібно...:D
сдоровых людей не бывает есть недообследованые только одни молча с первых дней воюют а другие рубашку на себе на форумах рвут

Персонально для пана - так, маю поважний вік і групу , слюни не пускаю, свого часу, коли був молодше, був серед тих, хто виходив проти совітів, очолював в себе в НДІ відділення РУХу і не ссався перед КДБ, як ви зараз сситеся перед ТЦК...Між іншим, ви вже не перший, хто позаздрив моїй інвалідності, хлопці, в чому питання - є гарний рецепт толстовького отця Сергія - і в вас точно буде відстрочка...:D
А як саме не ссалися? Ну там кричали: КДБ - гівно чи Сталін - тиран? Про Сталіна - шутка, звичайно. Цікаво, що було насправді.

Останнє редагування:
А я саме не ссалися? Ну там кричали: КДБ - гівно чи Сталін - тиран? Про Сталіна - шутка, звичайно. Цікаво, що було насправді.
Если пану сейчас еще нет 60, то можешь сам прикинуть когда и сколько он с КГБ успел побороться :D

сдоровых людей не бывает есть недообследованые только одни молча с первых дней воюют а другие рубашку на себе на форумах рвут
Зрозуміло, сикло ще й несповна розуму.. Ну, дообстежся, хто заважає..

В конце 80х борьба с КГБ как-то не впечатляет.
Час народження не обирають... У вас є можливість "впечатлить". Возможно, вас даже наградят... (с)
ЗІ. А вам звідки знати про кінець 80х?

Зрозуміло, сикло ще й несповна розуму.. Ну, дообстежся, хто заважає..
герой *** нашелся . у меня по матери вся семья под колпаком кгб была . брата розстреляли , отца в Сибирь заслали а другому 15 лет дали

В конце 80х борьба с КГБ как-то не впечатляет.
Чего, а если это как раз он подорвал комунячий режим, нанеся смертельное поражение гэбне в ее антиалкогольной кампании. Путем усиленного употребления.

герой *** нашелся . у меня по матери вся семья под колпаком кгб была . брата розстреляли , отца в Сибирь заслали а другому 15 лет дали
Про героя - не знаю, про *** - зрозуміло...
Ну прям - Маня Облигация..
Як казав Жеглов"Про маму твою ничего не знаю, а папашку, героического, видеть приходилось..":D
В пана є можливість показати свій героїзм - але, спочатку, треба в ТЦК зайти, от проблема...

Погоди, скоро узнаем как он Шевченко выкупал и лично коммуняк в карпатских лесах отстреливал. ****еть - не мешки ворочать.
Особенно, когда надо других мотивировать сдохнуть, защищая его ******у.

Та що ви, відповзаю....Розумію, ща пан міряє по собі..метати бісер перед свинями, то таке, не буду того робити...
Бажаю успіху в захисту ланів і круч...Дуже сподіваюсь, що армія пана не обмине, і в нього буде що згадати з часом...

т
Про героя - не знаю, про *** - зрозуміло...
Ну прям - Маня Облигация..
Як казав Жеглов"Про маму твою ничего не знаю, а папашку, героического, видеть приходилось..":D
В пана є можливість показати свій героїзм - але, спочатку, треба в ТЦК зайти, от проблема...
так и у тебя есть но ты сышся .

Назад
Зверху Знизу