Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
ты прям герой :D
ты так это сказал как будто бы в Кремле побывал, прорвался туда с боями тяжёлыми и ***ла загрыз своими зубами..
Коли ви вже зрозумієте - ніякого героїзма, обов'язок громадянина, згідно закону. І я просто розповів, як що було, для тих, кому цікаво и потрібно. В кождого своя ситуація, але є закон. А, після цього, деяких, понесло... Це додуматись - заздрити за те, що в людини інвалідність...

Час народження не обирають... У вас є можливість "впечатлить". Возможно, вас даже наградят... (с)
ЗІ. А вам звідки знати про кінець 80х?
Кагбе Горбачев, перестройка, гластность, КГБ уже было не то.

трактор туда уже месяц походу ходит . хотя подожди вспомнил - я тоже с десяток раз мимо него проезжал . я даже не дагадывался что ето подвиг
Хто сказав про подвиг - це громадянський обов'язок...

Кагбе Горбачев, перестройка, гластность, КГБ уже было не то.
Ну звичайно, не 38... Але час народження не обирають, і я ніде не казав про якийсь героїзм, просто робив те, що співпадало з моїми поглядами, тим більше це було нове і цікаве...

выбор есть всегда... а законы обходят как правило те, кто их пишут... богатые обходят, чинуши все..
Ну тоді хай не ображаються, коли спочатку роздягнуть(фінансово), а потім, все одно - бусик...
Якщо закони ігнорувати - можно далеко зайти...

Ты этому товарищу расскажи, который живописал тут, как он развалил совок и лично способствовал независимости Украины.
Участь приймав, було. А в тебе є можливість це захистити. Може, на честь тебе вулицю ще назвуть...

Хай збудуться твої заповітні мрії і чечен тебе в сраку виїбе.
Я до ньго намагаюсь ввічливо, а він хамить...Мабуть, таки не пан..Що ви - латентний ждун і реальний сикун, то вже зрозуміло...Ваші ждунівськи заповітні мріїї теж зрозумілі...У вас ще все попереду - у війську узнаєте багато нового і цікавого...Може, навіть, повернетесь...

Назад
Зверху Знизу