надо держать руку на пульсеНе думаю, что есть смысл тянуть сюда сомнительные новости про ****опроекты, которые десятками строчат недодепутаты.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
надо держать руку на пульсеНе думаю, что есть смысл тянуть сюда сомнительные новости про ****опроекты, которые десятками строчат недодепутаты.
Я к тому, что стоит обращать внимание только на то, что принято к рассмотрению и подано на голосование, все остальное - хайповый шлак.надо держать руку на пульсе
А ВЛК ?хз, уже хотелось точку поставить какую-то в этом деле
Жити будеш доки не помрешце нормально чи все погано?
та падажжи ты с ВЛК, мы ща обойдемся малой кровьюА ВЛК ?
Скачать приложуху и наклацать там кнопочек легко.
Я понимаю пердуны старые инвалидные радостно ставят себе понимая, что последствий ноль целых хер десятых.
Обложились довидками....
На, дивись:У кого то есть уже инфа выпускают инвалидов 3 группы пожизненной за границу? я так преполагаю погранцам нужен кьюр код он будет только с 18 июня, получается после 18 я смело могу выехать показать обериг приложение что данные обновил, штрих код есть, и я свободен, или могут обратно вернуть?
Навiть для тих в кого безстрокова пожиттева iнвалiднiсть???а, після, кожні три місяці поновлювати.
Фєдір, ти відео подивився? Там все розжувано...Так, кожні три місяці, як президент подовжує указ про мобілізацію...Навiть для тих в кого безстрокова пожиттева iнвалiднiсть???
Ще нi, трохи пiзнiше подивлюся. Хоча я нiхуя не зрозумiв, по закону людей з iнвалiднiстю не беруть у вiйсько без iхнього бажання, можна було б й списати ***** з облiку навiчно, але тепер треба поновлювати кожнi 3 мiсяцi данi в ТЦК?Фєдір, ти відео подивився?
Той, хто там розжовував - може й сам нiхуя не мае кеби в цьому питаннi?Там все розжувано..
Якщо в тебе буде інша інформація, прохання - не тримай в собі, поділись з нами...Ще нi, трохи пiзнiше подивлюся. Хоча я нiхуя не зрозумiв, по закону людей з iнвалiднiстю не беруть у вiйсько без iхнього бажання, можна було б й списати ***** з облiку навiчно, але тепер треба поновлювати кожнi 3 мiсяцi данi в ТЦК?
Той, хто там розжовував - може й сам нiхуя не мае кеби в цьому питаннi?
Так поновлювати як - знову ****увати в ТЦК, або через Резерв+? Що ще казали? На ВЛК треба йти до них?До речі, таку саму інфу мені повідомили сьогодні в ТЦК...
ВЛК - не треба(і зараз теж). А поновлювати - так, ніжками...Можливо, колись Резерв+ і дороблять на цю тему, але, поки що, тиша...Так поновлювати як - знову ****увати в ТЦК, або через Резерв+? Що ще казали? На ВЛК треба йти до них?
В соседней теме трактор жалуется, что не может попасть в ТЦК, потому что там гора нариду и они работают 2 дня в неделю, естественно у них будет работы чуть больше чем дохуя если раз в 3 месяца нужно всех инвалидов переписывать. А потом они удивляются - какого луя людишки не хотят идти в армию, может потому, что в ней ******* сидит на *******е и *******ом погоняет?Якщо в тебе буде інша інформація, прохання - не тримай в собі, поділись з нами...
ЗІ. До речі, таку саму інфу мені повідомили сьогодні в ТЦК...
Раз на три місяці - тільки з довічним, решта - раз на рік, від МСЕК до МСЕК...В соседней теме трактор жалуется, что не может попасть в ТЦК, потому что там гора нариду и они работают 2 дня в неделю, естественно у них будет работы чуть больше чем дохуя если раз в 3 месяца нужно всех инвалидов переписывать. А потом они удивляются - какого луя людишки не хотят идти в армию, может потому, что в ней ******* сидит на *******е и *******ом погоняет?
Это называется ИБДРаз на три місяці - тільки з довічним, решта - раз на рік, від МСЕК до МСЕК...
Подивився, не поняв одного - нахуя особам з довiчною iнавлiднiстю писати ще якусь заяву про вiдстрочку, якщо в законi ХХХ чьотко сказано, що особи з iнвалiднiстю не пiдлягають мобiлiзацii? Чи це тiьки для особ, яким не надана довiчна iнвалiднiсть? ***, нiхуя не зрозумiло...!!!А поновлювати - так, ніжками..
Зато умных в мясные штурмы погонят эти *******ы!А потом они удивляются - какого луя людишки не хотят идти в армию, может потому, что в ней ******* сидит на *******е и *******ом погоняет?
А какого *** не круглосуточно в период военного положения??? *****ы, ***....там гора нариду и они работают 2 дня в неделю
*****.... А чому з довiчним одразу з облiку не знiмають довiчно? Чи думають що людина заебеться кожнi 3 мiсяцi все поновлювати, та сама пiдпише контракт з ЗСУ?Раз на три місяці - тільки з довічним, решта - раз на рік, від МСЕК до МСЕК...
Если на ПМЖ - то уже ****ец, хай голова ТЦК лососнёт тунца! Ты же не будешь возвращаться назад, если на ПМЖ?если уезжаешь за гриницу на пмж.
А призыв лиц 50+?Такое ощущение инвалидов хотят довести до белых тапочек.
Ага! Мне, ***, 40 лет назад выдали военник, шо я типа годен к нестроевой, но в стройбат не забрали почему-то. У меня шо, ***, за 40 лет здоровье улучшилось, шоле??? Та ёбанарот, ещё букет болячек добавился! А основная болячка, по которой выдали тогда военник прогрессирует и в последние годы очень быстро и неумолимо! В 2014 году по справке МСЭК мне дали 3 группу пожизненно, а если бы я щас проходил - наверное уже бы 2-ю пожизненно.каждые три месяца у него что рука новая отрастет, или зрение улучшиться.
Чувак написал - на ПМЖ, значит он уже назад в Украину возвращаться не будети ПМЖ далеко не у всех.
Люто плюсую!!!А призыв лиц 50+?
ПФУ разгружать надо. А нагрузка только возрастает. Ибо не хочет население Украины размножаться, нищету плодить. По возможности "делает ноги" из страны в надежде на лучшую и, вообще, жизнь.
"Умные нам не надобны. Надобны верные."©