типа "устранение ошибок"
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
типа "устранение ошибок"
Давайте вже фотки своiх пiсюнiв сюди викладати!пффф... слабак...
*** ТЦКшный в ****, если спрашиваешьне я на этом не езжу у меня щас
как откосить?
Неужели Дазер опять реинкарнировался в этого форумчанина?
б) короткозорість або далекозорість будь-якого ока в одному із меридіанів більше 6,0 дптр і до 12,0 дптр або астигматизм будь-якого виду з різницею рефракції у двох головних меридіанах більше 3,0 дптр | Придатні до служби у військових частинах забезпечення, ТЦК та СП, ВВНЗ, навчальних центрах, закладах (установах), медичних підрозділах, підрозділах логістики, зв’язку, оперативного забезпечення, охорони
|
Дазєр до вас не ходе больше бо у вас банять🤪 він тіко у нас товчеться😁Неужели Дазер опять реинкарнировался в этого форумчанина?
Дазер, я прав?![]()
Та *** там, про стилю його висловлювань - це вiн!Дазєр до вас не ходе больше бо у вас банять
Не он.Та *** там, про стилю його висловлювань - це вiн!
Ще трошки напрягу - почне про Одина та Вальгаллу вспоминати! А **** той вiкiнг з'ебався в европу, а не боронить Украiну пiд Вовчанськом? Свою супер-пупер хату в Змiйовi?
Тодi його клонНе он.
Дазєр як гнав пургу про водяру і дойчів так і гоне. Це дрУгий хтото .Тодi його клон
годен -не годен - это лишь слова, которые зависят от тётки, которая сидит в комиссии... есть реальность, когда нет здоровья... в нынешних условиях твоё здоровье никому не интересно. это я понял из увиденного...Хм.если ты годен,то должен служить.если не годен ,либо есть отсрочка то должен отдыхать.почему точку нужно ставить сейчас а на с 22 или 23 года ?
так как работает сейчас эта система? после 18 мая. Вы запрос не писали?
Шоб тебе не ****или після 18 липня****ец полный тогда зачем резерв+ нужен. зачем я данные там обновлял, что для пограничников эта туфта резерв+. Я в шоке
наверное, скорее для самоуспокоения/проверки наличия своих данных в Обереге.****ец полный тогда зачем резерв+ нужен. зачем я данные там обновлял, что для пограничников эта туфта резерв+. Я в шоке
По моїм данним в цьому питанні ні чого не змінилось, було повідомлення речника ДПСУ. В планах є зробити запит, але він буде актуальний на цей час, все може змінитися в один момент)))).так как работает сейчас эта система? после 18 мая. Вы запрос не писали?
Чтобы иметь законную отсрочку от мобилизации, прочтиУ меня практически лежачий отец 91 лет, за которым я ухаживаю
Погранцам нужно, чтобы инфа в реестре Оберіг была актуальная. Инфу они считают по ВІН-коду (штрих-коду). Если в реестре инфа неактуальная, то бумажные документы могут не подойти.я так преполагаю погранцам нужен кьюр код он будет только с 18 июня
Штирлиц такой штирлиц.