Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
хз, уже хотелось точку поставить какую-то в этом деле
А ВЛК ?
Скачать приложуху и наклацать там кнопочек легко.

Я понимаю пердуны старые инвалидные радостно ставят себе понимая, что последствий ноль целых хер десятых.
Обложились довидками....

А ВЛК ?
Скачать приложуху и наклацать там кнопочек легко.

Я понимаю пердуны старые инвалидные радостно ставят себе понимая, что последствий ноль целых хер десятых.
Обложились довидками....
та падажжи ты с ВЛК, мы ща обойдемся малой кровью :D

У кого то есть уже инфа выпускают инвалидов 3 группы пожизненной за границу? я так преполагаю погранцам нужен кьюр код он будет только с 18 июня, получается после 18 я смело могу выехать показать обериг приложение что данные обновил, штрих код есть, и я свободен, или могут обратно вернуть?
На, дивись:

Треба подати заявку, дочекатись її розгляду та внесення даних у реєстри, а, після, кожні три місяці поновлювати.

Навiть для тих в кого безстрокова пожиттева iнвалiднiсть???
Фєдір, ти відео подивився? Там все розжувано...Так, кожні три місяці, як президент подовжує указ про мобілізацію...
ЗІ. А в кого за рік переатестація - відстрочка на рік...:незнаю:
:D

Фєдір, ти відео подивився?
Ще нi, трохи пiзнiше подивлюся. Хоча я нiхуя не зрозумiв, по закону людей з iнвалiднiстю не беруть у вiйсько без iхнього бажання, можна було б й списати ***** з облiку навiчно, але тепер треба поновлювати кожнi 3 мiсяцi данi в ТЦК?
Там все розжувано..
Той, хто там розжовував - може й сам нiхуя не мае кеби в цьому питаннi?

Ще нi, трохи пiзнiше подивлюся. Хоча я нiхуя не зрозумiв, по закону людей з iнвалiднiстю не беруть у вiйсько без iхнього бажання, можна було б й списати ***** з облiку навiчно, але тепер треба поновлювати кожнi 3 мiсяцi данi в ТЦК?

Той, хто там розжовував - може й сам нiхуя не мае кеби в цьому питаннi?
Якщо в тебе буде інша інформація, прохання - не тримай в собі, поділись з нами...
ЗІ. До речі, таку саму інфу мені повідомили сьогодні в ТЦК...

Так поновлювати як - знову ****увати в ТЦК, або через Резерв+? Що ще казали? На ВЛК треба йти до них?
ВЛК - не треба(і зараз теж). А поновлювати - так, ніжками...Можливо, колись Резерв+ і дороблять на цю тему, але, поки що, тиша...

Якщо в тебе буде інша інформація, прохання - не тримай в собі, поділись з нами...
ЗІ. До речі, таку саму інфу мені повідомили сьогодні в ТЦК...
В соседней теме трактор жалуется, что не может попасть в ТЦК, потому что там гора нариду и они работают 2 дня в неделю, естественно у них будет работы чуть больше чем дохуя если раз в 3 месяца нужно всех инвалидов переписывать. А потом они удивляются - какого луя людишки не хотят идти в армию, может потому, что в ней ******* сидит на *******е и *******ом погоняет?

В соседней теме трактор жалуется, что не может попасть в ТЦК, потому что там гора нариду и они работают 2 дня в неделю, естественно у них будет работы чуть больше чем дохуя если раз в 3 месяца нужно всех инвалидов переписывать. А потом они удивляются - какого луя людишки не хотят идти в армию, может потому, что в ней ******* сидит на *******е и *******ом погоняет?
Раз на три місяці - тільки з довічним, решта - раз на рік, від МСЕК до МСЕК...

А поновлювати - так, ніжками..
Подивився, не поняв одного - нахуя особам з довiчною iнавлiднiстю писати ще якусь заяву про вiдстрочку, якщо в законi ХХХ чьотко сказано, що особи з iнвалiднiстю не пiдлягають мобiлiзацii? Чи це тiьки для особ, яким не надана довiчна iнвалiднiсть? ***, нiхуя не зрозумiло...!!! :відстій: Понаприймають, ***, рiзних законiв, а потiм до них ще й пiдзаконнi акти, якi на 180 градусiв суперечать першим законам!!!:відстій:
А потом они удивляются - какого луя людишки не хотят идти в армию, может потому, что в ней ******* сидит на *******е и *******ом погоняет?
Зато умных в мясные штурмы погонят эти *******ы!
там гора нариду и они работают 2 дня в неделю
А какого *** не круглосуточно в период военного положения??? *****ы, ***....
Раз на три місяці - тільки з довічним, решта - раз на рік, від МСЕК до МСЕК...
*****.... А чому з довiчним одразу з облiку не знiмають довiчно? Чи думають що людина заебеться кожнi 3 мiсяцi все поновлювати, та сама пiдпише контракт з ЗСУ?

Такое ощущение инвалидов хотят довести до белых тапочек.
А призыв лиц 50+?

ПФУ разгружать надо. А нагрузка только возрастает. Ибо не хочет население Украины размножаться, нищету плодить. По возможности "делает ноги" из страны в надежде на лучшую и, вообще, жизнь.

"Умные нам не надобны. Надобны верные."©

сегодня иду, слышу разговор двух мужиков у подъезда: "ВЛК, зрение -4,0 = здоров :нудно:"

каждые три месяца у него что рука новая отрастет, или зрение улучшиться.
Ага! Мне, ***, 40 лет назад выдали военник, шо я типа годен к нестроевой, но в стройбат не забрали почему-то. У меня шо, ***, за 40 лет здоровье улучшилось, шоле??? Та ёбанарот, ещё букет болячек добавился! А основная болячка, по которой выдали тогда военник прогрессирует и в последние годы очень быстро и неумолимо! В 2014 году по справке МСЭК мне дали 3 группу пожизненно, а если бы я щас проходил - наверное уже бы 2-ю пожизненно.
и ПМЖ далеко не у всех.
Чувак написал - на ПМЖ, значит он уже назад в Украину возвращаться не будет
А призыв лиц 50+?

ПФУ разгружать надо. А нагрузка только возрастает. Ибо не хочет население Украины размножаться, нищету плодить. По возможности "делает ноги" из страны в надежде на лучшую и, вообще, жизнь.

"Умные нам не надобны. Надобны верные."©
Люто плюсую!!!:клас::пиво::клас::пиво::клас::пиво:
Хай депутаты сначала своих деточек притянут сюда из Европ и отправят воевать, а мы посмотрим на их доблести, может они и нас вдохновят!

Назад
Зверху Знизу