Ага,Більшість країн Европи вважає Україну правовою країною. Ви -ні...Спробуйте вийти з громадянства - і в армію, до речі, не заберуть..

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ага,Більшість країн Европи вважає Україну правовою країною. Ви -ні...Спробуйте вийти з громадянства - і в армію, до речі, не заберуть..
Мабуть с того окопа нужно валить при первой возможности, если он защищает беспредел.Ага, ну тоді просто ще раз напишу: мабуть, не варто буде апелювати до закону, якщо тебе, некаліча, приймуть по безпределу і в окоп...
Шо справа громадськості? Внесеня законопроектів? Може конституцію для початку почитати варто.Так це справа громадськості - організуйте щось на кшалт "Спілки солдатських батьків" і вперед...Вимагайте, щоб ваші представники були приТЦК і контролюйте виконання закону...
Хто сказав про внесення? Контроль за виконаннямШо справа громадськості? Внесеня законопроектів? Може конституцію для початку почитати варто.
Мабуть с того окопа нужно валить при первой возможности, если он защищает беспредел.
Тебе-то откуда знать что там бывает, чмоня некондиционная?
Як потрапите туди (сподіваюсь, ТЦК допоможе...)- спробуйте. Тільки не переплутайте в який бік будети "валить", а тохлопці можуть і кулі не пошкодуватирізне буває....
Тобі, це точно не вдасться узнати, бо до мого віку ти точно не дотягнешь (а, судячи з образ, ти вічно збираєшься бути молодим). А заздрість, що ти не інвалід - так і вилазить...Хоча,що я кажу - звичайно в тебе буде шанс взнати , як там і залишитись вічно молодим ...Тебе-то откуда знать что там бывает, чмоня некондиционная?
Этот турбопоцреот-белобилетчик порвался, несите следующего.Тобі, це точно не вдасться узнати, бо до мого віку ти точно не дотягнешь (а, судячи з образ, ти вічно збираєшься бути молодим). А заздрість, що ти не інвалід - так і вилазить...Хоча,що я кажу - звичайно в тебе буде шанс взнати , як там і залишитись вічно молодим ...![]()
Контролюй, не контролюй все одно получиш ...уйХто сказав про внесення? Контроль за виконанням
Ага, бзднув в калюжу, "вы о чем - да ни о чем...". Нє обоссись в ночі з переляку, майбутній воїн...Этот турбопоцреот-белобилетчик порвался, несите следующего.
Ваша пропозиція?Контролюй, не контролюй все одно получиш ...уй. Україна і закони - це вже анекдот. Європа на нас вже давно як на папуасів дивиться, нагадуючи нам про корупцію та й інші мелкіє шалості. Зовсім недавно, кажуть дуже сварили Зе за гроші, коли наші беруть, а потім крадуть. Наприклад за захист ТЕЦ, а потім ні ТЕЦ ні грошей, а освоітелі (строітелі) в шоколаді.
Може 5 менеджирів змінити треба, або 6-го додадати, бо ті що є не встигають і в них не виходить?Ваша пропозиція?
Тобто " пересування ліжок"? Або "зміна коня"? Під час війни? В мене, наприклад, відповіді немає...Може 5 менеджирів змінити треба, або 6-го додадати, бо ті що є не встигають і в них не виходить?
Так Залужного можна міняти, а інші "коні" святі?Тобто " пересування ліжок"? Або "зміна коня"? Під час війни? В мене, наприклад, відповіді немає...
Особисто я був проти....Ви знаєте месію? назвіть...Так Залужного можна міняти, а інші "коні" святі?
Банить в Главном имеет право только ДимоксШановний модератор,
не место в темах о мобилизации - ни в этой, ни во второй -
вот этому персонажу:
https://www.kharkovforum.com/threads/zbilshiti-obsjagi-mobilizaciji.5440773/post-71673402
Будьте так любезны,
исходя из ваших служебных форумных обязанностей,
решите этот вопрос. Для начала.
Недобор есть,только вот дойти до учебки сейчас отсев 50 процентов.В полицию - нефиг делать, там всегда недобор. Если есть профильное образование возьмут аж бигом.
Надо просто понять женщинам, что всем не нужно вешать один ярлык. Если есть личная неприязнь,это не повод вешать на него ярлык ухылянта и немужика. А тут такая тенденция есть.) Осталось лишь выяснить, можно ли считать мужчинами чисто по формальному признаку ныкающихся от тцк![]()
Не витрачай час на цього ******* напівпідора. Він, судячи з усього, виконує завдання з розкачки майдана.Это ты не понял... Справа в тому, що ті, хто в окопах, захищають Батьківщину, а не "ментов и тцкашиков".
Стосовно :
Тобі це звідки знати?
Пояснювати тобі, що зараз більшість хлопців з ТЦК як раз після фронту - без сенсу...все одно не "осознаешь"...
1. Закон не много по *****ьному написан, а постановка кабмина ещё хуже. Да и подал его кабмин очень поздно.Хто сказав про внесення? Контроль за виконанням