Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Продолжение Двуязычие в Украине ч.2

• Автор теми Автор теми Одесса
  • Дата створення Дата створення
Одесса сказав(ла):
В добавление к моему предыдущему посту...

411 батарея эт Одесса, и еси ее бы захватили немци... то писец городу был бы, а так ее смогли ********!!!

И еще мой дед, 10 лет после войны по схрогнам в Карпатах вуек отстреливал... и много много гадостей рассказал, про бендерлогов!!!

И еще Одна нация ... это слишком любвиабильно к тем у кого по городу (Львов) ходят старички в шапках... банд С. Бендеры и еще со значками типа мы воеывали за Родину а вы приперлись!!!

По твоим словам... мои деды гады (один из зенитки без шитка под Сталинградом прямой наводкой танки гасил, второй ЗУ освобождал и в благодарность , потерял 1/4 взвода в первой же засаде в Карпатах в 46 или 47 году) а вот на ЗУ эт народ, а "Нахтигаль", "Галычына", и т.д. это ошибка!!!

И еще прадед Штабскапитан в Брусиловском прорыве от Австро-Венгра ранение получил (могет быть и это вуйка була, их в армии АВ было дохера из ЗУ набирали)

Если это мало для моей ненависти к западенцам, то я просто в шоке :(

Австро-венгры сделали самое худшее, что можно было сделать, они заставили своих славянских подданых воевать против России. Если бы россия не проиграла первую мировую войну, то не было ни Бандеры, ни ОУН, ни украинства в нынешнем виде.

Вполне понятно, почему население западной Украины охотно сотрудничало с немцами. Немецкий язык был там государственными, и его почти все знали до 1918 года, немцы воспринимались как "свои". Через 23 года немцы/австрийцы опять пришли, на местах тут же нашлась масса людей, говоривших отлично по-немецки, и служивших еще Францу Фердинанду.

Одесса сказав(ла):
...........
ПОЦ и баста...

Вот за что мне нравиться Одесса, так это за то, всегда очень
четко и аргументировано излагает свое мнение. %)

Одесса
Хорошо, ответь тогда на такой вопрос - как ты думаешь, смогла бы такое всеми ненавистное государство, как США стать таким сильным, если бы у них до сих пор Север и Юг друг друга откровенно ненавидели за Гражданскую войну ?
P.S. Единственно в чем я с тобой полностью согласен - тоже считаю, что "Галичина" - ... короче нет слов.

neds сказав(ла):
Вот за что мне нравиться Одесса, так это за то, всегда очень
четко и аргументировано излагает свое мнение. %)

А чо распинаться перед ним, он нифига не понимает по человечески, а так смотриш может лдойдет :-)

Berezila сказав(ла):
Одесса
Хорошо, ответь тогда на такой вопрос - как ты думаешь, смогла бы такое всеми ненавистное государство, как США стать таким сильным, если бы у них до сих пор Север и Юг друг друга откровенно ненавидели за Гражданскую войну ?
P.S. Единственно в чем я с тобой полностью согласен - тоже считаю, что "Галичина" - ... короче нет слов.

Не ну я тоже бывает гоню... но у тебя совсем не адыкватные сравнения!!!

Север и Юг кстати говоря таки еще друг друга не навидят, мало но есть...
И не забудь середина 19го века и середина 20го века разницца эсть :-) .

За П.С. - респект :пиво:

Кто-нибудт из вас знает реально за что воевали Север и Юг в США?. Только не надо про права ****ов.

Север и Юг - это россия и Украина. Зрячий да увидит!

sunrise сказав(ла):
Кто-нибудт из вас знает реально за что воевали Север и Юг в США?. Только не надо про права ****ов.

Север и Юг - это россия и Украина. Зрячий да увидит!

:іржач: :іржач: :іржач: я прочитал и :eyecrazy: :eyecrazy: :eyecrazy:

****ы конешно не причем, но сравнить Южан и Северян, как Украину и Россию (я хоть не обидел в последовательности, Южане проиграли :-) )... вроде и войны слав те господи не было и не предвидетса!!!

Berezila сказав(ла):

безумовно, "галичина" і оун мельника взагалі дуже заплямили себе колаборацією. я жодним чином їх не виправдовую, не можна було співробітничати ані з тими ані з іншими катами! але ж треба зауважити, що це була бойова дивизія, зібрана добровільно, яка не брала участі в "вирішенні єврейського питання". в такому разі для мене вони такі самі солдати як і радяньські чи німецькі. себто всі вони для мене є чужі вояки. а поведінку військ нквс (навіть до своїх!) так само складно виправдати як і зондеркоманд сс. невідомо, хто більше "питань" вирішив. тому треба відрізняти катів од вояків.

Vujko
Я конечно могу ошибаться, но насколько я помню, "Галичина" была дивизией СС(!), а СС на фронте, в принципе, и было нечто среднее между гвардией (в основном танковые дивизии) и НКВД (пехотные). Так что ОЧЕНЬ сомневаюсь, что "не брала участі в "вирішенні єврейського питання"".

Не я с Вуцки не перестаю тащщится....

"галичина" і оун мельника взагалі дуже заплямили себе колаборацією , а ОУН С. Бендери ни слова, а "Нахтигале" тоже, .....:eyecrazy:

в такому разі для мене вони такі самі солдати як і радяньські чи німецькі. себто всі вони для мене є чужі вояки. .. ноу комментс :диявол:

а поведінку військ нквс (навіть до своїх!) так само складно виправдати як і зондеркоманд сс. ... прям :святий: Вуцка!!!

Одесса
Кстати, насчет войск НКВД я согласен. Загранотряды и иже с ними ... тоже этого не принимаю

Berezila сказав(ла):
Одесса
Кстати, насчет войск НКВД я согласен. Загранотряды и иже с ними ... тоже этого не принимаю

Верю... НКВД еще хуже , чем СС - это правда, но они хотябы родные , наши Советские :-)

А вааще , чо НКВД... вроде не про это разговор :пиво:

Berezila сказав(ла):
Vujko
Я конечно могу ошибаться, но насколько я помню, "Галичина" была дивизией СС(!), а СС на фронте, в принципе, и было нечто среднее между гвардией (в основном танковые дивизии) и НКВД (пехотные). Так что ОЧЕНЬ сомневаюсь, что "не брала участі в "вирішенні єврейського питання"".

нема таких свідчень. це вже перевірялось сотні разів. взагалі всі етнічні дивизії waffen ss, як то латиська, естонська, українська, російськи полки, всі вони були фронтовими частинами — м'ясом. дивизія галичина була розбита під бродами — їх тупо кинули вперед на танки. у "вирішенні єврейського питання" потрібна була особлива "ретельність" і етнічним дивизіям таких справ не довіряли.

Vujko сказав(ла):
нема таких свідчень. це вже перевірялось сотні разів. взагалі всі етнічні дивизії waffen ss, як то латиська, естонська, українська, російськи полки, всі вони були фронтовими частинами — м'ясом. дивизія галичина була розбита під бродами — їх тупо кинули вперед на танки. у "вирішенні єврейського питання" потрібна була особлива "ретельність" і етнічним дивизіям таких справ не довіряли.

Да бендерлог... откуда дровишки???

Ваффен СС - были карателями, под 44-45 стали фронтовыми, не до евреев дело было... до них руки доходили только у охраны лагерей...

А "Галичина" ******а в НОРМАНДИИ в группе Моделя.... там и лягла, а остальные как где... 6 ТА СС Прагу захватывала второй раз :-) , кстати с маршевыми (пехотними) подразделениями СС (остатками)... и т.д.

А вот как раз... где нагадить Бабий Яр , Кохла Ярвэ.... тутачки и отличались Ваффен СС "оборотней" ...

Останнє редагування:
лише Канада тричі розглядала на судових процесах так звані «злочини дивізії «Галичина». Це було у 1950-му році, 1984-му і в грудні 1986-го року. Всі ці суди щоразу приводили до висновку, що жодних воєнних злочинів за дивізією «Галичина» не було.

Питання про ******ські звірства і тих, хто їх підтримував, дуже докладно розглядалось упродовж Нюрнберзького процесу 1946 року. Але жодним словом там не було згадано українських націоналістів, хоча це було б дуже бажано для радянської сторони. І це не дивно. Польські дослідники, першим з яких був професор Рішард Ржецький, виявили, хто саме вбивав у Львові 30 червня 1941 року. Дослідники знайшли номер айнзацкоманди СС, яка займалась цією справою. А батальйон «Nachtigal» жодного стосунку до цих вбивств не мав.

У липні 1944 р. Радянські війська оточили й розбили під Бродами вісім німецьких дивізій чисельністю близько 60 тис. чоловік. Серед них були 10 тис. бійців галицької дивізії, що мали нещастя отримати хрещення вогнем за цих катастрофічних обставин. Десь п'яти тисячам удалося вирватися з оточення, але понад 3 тис. було вбито, поранено й захоплено в полон.

Vujko сказав(ла):
лише Канада тричі розглядала на судових процесах так звані «злочини дивізії «Галичина». Це було у 1950-му році, 1984-му і в грудні 1986-го року. Всі ці суди щоразу приводили до висновку, що жодних воєнних злочинів за дивізією «Галичина» не було.

Питання про ******ські звірства і тих, хто їх підтримував, дуже докладно розглядалось упродовж Нюрнберзького процесу 1946 року. Але жодним словом там не було згадано українських націоналістів, хоча це було б дуже бажано для радянської сторони. І це не дивно. Польські дослідники, першим з яких був професор Рішард Ржецький, виявили, хто саме вбивав у Львові 30 червня 1941 року. Дослідники знайшли номер айнзацкоманди СС, яка займалась цією справою. А батальйон «Nachtigal» жодного стосунку до цих вбивств не мав.

У липні 1944 р. Радянські війська оточили й розбили під Бродами вісім німецьких дивізій чисельністю близько 60 тис. чоловік. Серед них були 10 тис. бійців галицької дивізії, що мали нещастя отримати хрещення вогнем за цих катастрофічних обставин. Десь п'яти тисячам удалося вирватися з оточення, але понад 3 тис. було вбито, поранено й захоплено в полон.

Ну да, ну да....
В Канаде украинская и прибалтийская диаспоры состоят из мучеников... их НКВД замучыло :ридаю: :ридаю: :ридаю:

А УНА - хорошие... евреев и русских, комисаров и комунистов нэ рэзалы, эт были злые дядьки из Гэрманыы :ридаю: :ридаю: :ридаю:

Под Бродами... ага, ага... буду знать "новую" историю Украины... ну да, ну да...

И на Нюрнберге.... высе гады, а Укр Ваффен СС - святые... ну да, ну да...

Уау... писец, если историю начинают перевирать, под ОУН - это гуд, то мы идем по пути Латвии и дня легионеров Ваффен СС... ура :диявол:

я не казав тут про святих. їх нема на війні. УПА різали, стріляли, вішали в той час всяку ****у, яка прийшла на україну зі зброєю встановлювати свої порядки. вони бились за свою вітчизну так само як і твій дід за свою. "здобудеш українську державу чи загинеш у боротьбі за неї". то май шану до всіх вояків, які билися за твою країну з усіх боків фронту. поки що твої вислови роблять тебя кандидатом до айнзац команд чи то нквс. і пошукай інших джерел, ніж радянських/російських.

Останнє редагування:
Неее я тащщюсь... если пойти по этому пути то точно... НКВД - ****, Мельниковци и Бендеровци - герои... :диявол:

Не ну может я к Вуцке докапался, может я не адыкватно смотрю на его посты...

Не ну почитайте... он точно косит, под то что ОУН - гуд...

И кто еще хочет жить мирно :диявол: с западэнцами :диявол:

Vujko сказав(ла):
я не казав тут про святих. їх нема на війні. УПА різали, стріляли, вішали в той час всяку ****у, яка прийшла на україну зі зброєю встановлювати свої порядки. вони бились за свою вітчизну так само як і твій дід за свою. "здобудеш українську державу чи загинеш у боротьбі за неї". то май шану до всіх вояків, які билися за твою країну з усіх боків фронту. поки що твої вислови роблять тебя кандидитом до айнзац команд чи то нквс. і пошукай інших джерел, ніж радянських/російських.

Не ну ты ваасче.... :диявол: похерел...

той час всяку ****у, яка прийшла на україну зі зброєю - это кто???
здобудеш українську державу чи загинеш у боротьбі за неї". - напоминаю тогда страна была СССР....

короче ну тя....

в тебе з розумілкою негаразд. я не кошу, я кажу тобі просто і ясно: ОУН-УПА (бандера, шухевич, кук і т.д.) — герої. а нквд — кати! зрозуміло тобі, будьоновець?

Назад
Зверху Знизу