Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Охренеть 🤯Боляче дивитися, як познущалися над могилою
Вы правильно делаете, что приезжаете с дочерьми на могилу. Девочки вырастут, будут ездить сами. И помнить.Добрий день, хоча він сьогодні був дуже затьмарений, тим вандалізмом, який скоїли з могилою Ігоря. Немає жодного вінка, немає квітів.
Таке враження, що похована самотня людина, у якої немає взагалі ні рідних, ні друзів.
Було дуже прикро і неприємно, що цей вандал вважає себе героєм.
Його доньки плакали. Ми купували вінки і квіти для люблячого батька.
Пишу для того вандала, хоча хочеться написати "гниди, суки, тварюки...", не можна красти на кладовищі.
А для друзів, якщо будете на кладовищі, хоча б по одній квіточці поставте, якщо не складно. Дякую.
Боляче дивитися, як познущалися над могилою.
Фото вигоріло, але найближчим часом привеземо замінимо.
Ну это общее правило))как поминать на 9 дней и 40.я с рождения в Харькове)))может у вас другая религия ?Можливо так було у вашому населеному пункті. І можливо все ж таки це робили родичі, а не хто завгодно. А в місті Харкові інакші традиції. Потрібно було спитати, а не лізти "зі своїм статутом до чужого монастиря".
Важче за всіх його дітям. Ви всі забудете, а вони будуть з цим жити до кінця життя!!!!
В любом случае, вряд ли тот человек, который убрал могилу, хотел сделать плохое.Можливо так було у вашому населеному пункті. І можливо все ж таки це робили родичі, а не хто завгодно. А в місті Харкові інакші традиції. Потрібно було спитати, а не лізти "зі своїм статутом до чужого монастиря".
Важче за всіх його дітям. Ви всі забудете, а вони будуть з цим жити до кінця життя!!!!
Наверно, думают, что кто-то из форумчан там прибрал все.Есть наверно у этого кладбища правила.ведь он похоронен на алее славы.и работники кладбища следят за чистотой.если похоронили на другом месте.то ничего бы не трогали.даже и траву бы никто не косил бы.посадите живые многолетини цветы.
Тогда это сделали его близкие.решили убрать старые цветы и венки.я очень сомневаюсь.что был злой умысел.На всіх інших могилах є і вінки, і квіти, то хтось вирішив сам таке зробити. Не полініться і сходіть на кладовище, то побачите, що зробили.
Ваши слова останутся в теме, все их прочитают, все увидят.На всіх інших могилах є і вінки, і квіти, то хтось вирішив сам таке зробити. Не полініться і сходіть на кладовище, то побачите, що зробили.
Єдині близькі люди - це його діти 8 і 11 років.Тогда это сделали его близкие.решили убрать старые цветы и венки.я очень сомневаюсь.что был злой умысел.
З чим будуть до кінця життя? Горе в тому, що батька втратили, а не у зникненні вінків . Не така вже й велика цінність у штучних квітах. І я зараз не про матеріальне. Погано, коли могила не прибрана, занедбана... А квіти люди нові принесуть. Звичайно, що ситуація дуже неприємна. Тим більше, що рана у дітей свіжа.Важче за всіх його дітям. Ви всі забудете, а вони будуть з цим жити до кінця життя!!!!
Я предложила вариант, как успокоить детей, на случай, если ситуация повторится.Помисли ніколи не можуть бути гарними, оскільки вони зроблені без згоди найближчих родичів, якими є діти.
Діти не повинні плакати внаслідок забобонів недосвідчених людей!!!!!!
Вы сами написали в эту тему.люди просто хотят высказать свое мнение по данному поводу.Наперед прошу, більше не втручатися зі своїм баченням того, як потрібно вшановувати пам'ять загиблого.
Будь-ласка, приходьте і вшановуйте його пам'ять, але хазяйнуйте у себе в дома.
Вот вы говорили,что вы психолог...вы никудышный психолог,если детей несмогли успокоить.они маленькие.можно было что угодно придумать сказать,что просто убрали старые цветы.которые потеряли красивый вид и завтра привезут новые...а вы заговор устроили и детей довели до психоза....Єдині близькі люди - це його діти 8 і 11 років.
Перепрошую, ви ж не знаєте обставин зникнення квітів. Спочатку написали, що квіти вкрали. Тепер про релігію.Тільки могила Ігоря залишилася без венків і квітів штучних. Якась ГНИДА, за своєю релігією, їх прибрала.
Вот так пришла на ХФ бывшая супруга, и уже с претензией...На ті кошти, що Ви не спромоглися зібрати, я купила квіти та сніданок для Ігоря і поминальний пакунок. А "мільйони", що залишились...
Вы уверены, что точно знаете, что такое вандализм? (риторическое)... тим вандалізмом, який скоїли з могилою Ігоря.
Пишу для того вандала, хоча хочеться написати "гниди, суки, тварюки...", не можна красти на кладовищі.
И с чего вы это вдруг решили, что никто из форумчан не был на кладбище?Не полініться і сходіть на кладовище, то побачите, що зробили.