Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Петиция к президенту о помиловании Дронова

• Автор теми Автор теми Vicitori
  • Дата створення Дата створення
Допис від Well-99

Ему не дали возможности пользоваться услугами переводчика и адвоката, ему запретили заявлять ходатайства? Или каких процессуальных прав его лишили в суде?

--------------------------
Его лишили фундаментального права считать, что зайцева не превышала скорость.

Этого права его лишили в обвинительном вердикте.
Барана Гєну ніхто не позбавляв обов"язків, прописаних у вимогах ПДР. Право розраховувати на щось він мав би, якщо б на момент до зіткнення не порушив би аж чотири пункти.
Якщо хочеш по п.1.4 поговорити, почнем із другорядних частин мови.
Не сумуй, марченко :).

Именно поэтому ей и дали максимум по статье? Вы бы хоть методички сменили.

Именно поэтому ей простили ********* и всю прочую лабуду, а "максимум по статье" дали только потому, что резонанс дела высоковат и внимание общественности приковано. Я думаю, когда судья на неделю ушел в нарадчу кимнату, ох он там стрессанул.

Барана Гєну ніхто не позбавляв обов"язків, прописаних у вимогах ПДР. Право розраховувати на щось він мав би, якщо б на момент до зіткнення не порушив би аж чотири пункти.
Не сумуй, марченко :).

Комментарии экспертов:
1.4. Каждый участник дорожного движения имеет право рассчитывать на то, что и другие
участники выполняют настоящие Правила.
Всякое расхождение с положениями Правил, отступление от их требований может нарушить
установленный порядок дорожного движения и создать угрозу для его безопасности, так как в этих случаях другие участники дорожного движения будут действовать в соответствии с требованиями Правил и рассчитывать на взаимное соблюдение их любым иным лицом.

перечисли, плз. Эти 4 пункта. А то я забыл, что там было в приговоре в доказательной части....
Тобі всі на цьому перехресті чи тільки порушення, що лежать у причинному зв"язку із зіткненням? В п.1.4 є виключення? Там більше, ніж чотири. Ще два тобі: не вибрав безпечну швидкість та зобов"язаний бути уважним, а не мацати ляшку пасажирки. Марченку треба пояснювати із запущених дронівських мізків. При умові, що в мене буде час і натхнення, яке краще витратити на щось більш приємне.
----
Обвинувачення висунуло чотири, доведено три. Суд визнав докази належними, долучив до справи і виніс правове рішення, власне - вирок.
Якщо права Дронова в судовому процесі порушені - він подає апеляцію, де аргументує(але чим?) свою невинуватість.
Марченко, права - не відміняють обов"язки. В момент невиконання вимог ПДР у порушників - нема ніякого права по п.1.4.

Цитата:
Допис від fraddy
Не сумуй, марченко .

--------
Комментарии экспертов:
Цитата:
1.4. Каждый участник дорожного движения имеет право рассчитывать на то, что и другие
участники выполняют настоящие Правила.
Всякое расхождение с положениями Правил, отступление от их требований может нарушить
установленный порядок дорожного движения и создать угрозу для его безопасности, так как в этих случаях другие участники дорожного движения будут действовать в соответствии с требованиями Правил и рассчитывать на взаимное соблюдение их любым иным лицом.
Доречі, на батьківщині інженерно-психологічних експертиз, дану норму права скасували к євгєньємарковнє. Щоб не було оцього скиглення, прихильниць трохи, але на три(!!!) секунди раніше увалити на червоний(із жовтим).

Обвинувачення висунуло чотири
и спешно притащило єкспертов "повиниться", когда поняло - подтасовки не пройдут. Ага-ага. И из двух подтасованных пунктов ПДД внезапно возник один (третий), но правильный. Хоть на это купленных мозгов хватило - когда поняли, что могут "хлебных мест" лишиться (как минимум).

Тобі всі на цьому перехресті чи тільки порушення, що лежать у причинному зв"язку із зіткненням? В п.1.4 є виключення? Там більше, ніж чотири. Ще два тобі: не вибрав безпечну швидкість та зобов"язаний бути уважним, а не мацати ляшку пасажирки. Марченку треба пояснювати із запущених дронівських мізків. При умові, що в мене буде час і натхнення, яке краще витратити на щось більш приємне.
----
Обвинувачення висунуло чотири, доведено три. Суд визнав докази належними, долучив до справи і виніс правове рішення, власне - вирок.
Якщо права Дронова в судовому процесі порушені - він подає апеляцію, де аргументує(але чим?) свою невинуватість.
Марченко, права - не відміняють обов"язки. В момент невиконання вимог ПДР у порушників - нема ніякого права по п.1.4.

про "мацати" - то твоє припущення. Давай ті 4 пункти, про які ти говорив вище.

я бачу один -
8.7.3є - беззаперечно, у причинному зв'язку з ДТП.

8.10 - подивись повне відео. Опель віваро на тому ж місці , де й туарег Дронова зупинився - з'явився без всяких порушень ПДР, причиннного зв'язку з ДТП тут немає.
10.1 - ну тут зрозуміло, "причіпом" вішають до всіх ДТП, не ДОКАЗУЮЧИ "міг суб'єктивно бачити, чи ні".

який четвертий? Те, що у ту добу Дронов сів за кермо? можливо...

и спешно притащило єкспертов "повиниться", когда поняло - подтасовки не пройдут. Ага-ага. И из двух подтасованных внезапно возник один (третий),, но правильный.

про "мацати" - то твоє припущення. Давай ті 4 пункти, про які ти говорив вище.

я бачу один -
8.7.3є - беззаперечно, у причинному зв'язку з ДТП.

8.10 - подивись повне відео. Опель віваро на тому ж місці , де й туарег Дронова зупинився - з'явився без всяких порушень ПДР, причиннного зв'язку з ДТП тут немає.
10.1 - ну тут зрозуміло, "причепом" вішають до всіх ДТП, не ДОКАЗУЮЧИ "міг суб'єктивно бачити, чи ні".

який четвертий? Те, що у ту добу Дронов сів за кермо? можливо...
Говоримо, взагалі, про порушення Дронова на цьому перехресті, в розрізі істерики Марченко. Чи Гєна шанує тільки ті, що у вироку? Четвертий був разом із 8.10: проїзд Дроновим на червоний сигнал світлофора. Порушення? Так. Розраховувати на щось по п.1.4 Дронов хоче, але йому не дає сполучник й. Який можна замінити на тотожний сполучник також.
1.4 Кожний учасник дорожнього руху має право розраховувати на те, що й(= також прим.fraddy) інші учасники виконують ці Правила.

Доречі, на батьківщині інженерно-психологічних експертиз, дану норму права скасували к євгєньємарковнє. Щоб не було оцього скиглення, прихильниць трохи, але на три(!!!) секунди раніше увалити на червоний(із жовтим).

Там для тупых решили раскрыть смысл союза "и", но так как отменили, думаю поняли, что тупые все равно ноют "я же на полшишечки нарушил"
1.5. Каждый участник дорожного движения, соблюдающий настоящие Правила, вправе рассчитывать на то, что и другие лица выполняют требования Правил.

Именно поэтому ей простили ********* и всю прочую лабуду
Вам простили *********? А почему? Вы деньги судьте заплатили? В трамвае же вчера говорили что вы употребляете наркоитики, почему вас не посадили на основании этих слухов?

Я думаю, когда судья на неделю ушел в нарадчу кимнату, ох он там стрессанул.
Мнение есть пробелы в знании заполненные домыслами, предположения и вымыслами.
Даже в этой теме все давно знали что судьей давно решение было принято до окончания дела. А значит сидел он долго в совещательной комнате чтобы это не стало очевидным всем.

на мой декабрьский запрос ответа (от департамента строительства и дорожного хозяйства) - так и не поступило. К Гепе, говорю сразу - не ходил на прием. И не пойду. Т.к. "страшно, аж ****" (с)
А зачем ходить куда то с прошениями? Есть суд. Считаете что там неправильно установлены знаки или разметка, написали исковое заявление в суд. Суд притащит за ухо полицейских и подручных Кернеса, и пусть доказывают что там все законно.
Лично я только так и поступаю, и всем советую. К примеру вот, суд признал незаконной организацию движения. И ни копейки ия за это не платил.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Четвертий був разом із 8.10: проїзд Дроновим на червоний сигнал світлофора. Порушення? Так.
але ж Опель Віваро на тому ж місці зупинився БЕЗ порушень ПДР. Де ж там 8.10 у причинному зв'язку з ДТП ?

1.4 Кожний учасник дорожнього руху має право розраховувати на те, що й(= також прим.fraddy) інші учасники виконують ці Правила.
а де ж там "виконуючий ці Правила" , ось тут:

1.4 Кожний учасник дорожнього руху (виконуючий ці Правила [from alex444]) має право розраховувати на те, що й(= також прим.fraddy) інші учасники виконують ці Правила.

?

ДЕ ?

Суд притащит за ухо полицейских и подручных Кернеса,
ты в это веришь относительно харьковского суда и харьковского же наперсточника? Наивный дед из Белгородской области РФ...

Вероятнее приход маски-шоу по месту моего проживания.

p.s. адвокат Гепы - та же Юлия Козырь, если забыл.

ты в это веришь относительно харьковского суда и харьковского же наперсточника? Наивный дед из Белгородской области РФ...
Вероятнее приход маски-шоу по месту моего проживания.
Я уже писал, и еще раз скажу. Я без копейки взяток выигрывал в Харьковском апелляционном суде иск против Южной железной дороги. Хто такой я и хто такая железная дорога. И судьи без всяких взяток взыскали с них стоимость задавленной коровы. И никто мне не угрожал и не приходил разбираться.

Я уже писал, и еще раз скажу. Я без копейки взяток выигрывал в Харьковском апелляционном суде иск против Южной железной дороги. Хто такой я и хто такая железная дорога. И судьи без всяких взяток взыскали с них стоимость задавленной коровы. И никто мне не угрожал и не приходил разбираться.

в ЮЖД нет интереса Геннадия Адольфовича, не его область интересов (не по карману).

Лично я только так и поступаю, и всем советую. К примеру вот, суд признал незаконной организацию движения. И ни копейки ия за это не платил.

ссылка из Украины не открывается. мабуть, там баннеры уандекса? //Слава Хрому от гугля имени Сергея Брина..Опере на Престо было пох. на скрипты - страница показывалась по мере её поступления, асинхронно... Но Брин всех конкурентов сожрал :(

для далеких от IT поясняю - вот кому мы обязаны "идеологией компьютера для домохозяек" (а вовсе не Гейтсу)

gfjca0.webp

але ж Опель Віваро на тому ж місці зупинився БЕЗ порушень ПДР. Де ж там 8.10 у причинному зв'язку з ДТП ?

а де ж там "виконуючий ці Правила" , ось тут:

1.4 Кожний учасник дорожнього руху (виконуючий ці Правила [from alex444]) має право розраховувати на те, що й(= також прим.fraddy) інші учасники виконують ці Правила.

?

ДЕ ?
СУРЯДНІ СПОЛУЧНИКИ
Сурядні сполучники поєднують між собою однорідні члени речення або частини складносурядного речення як рівноправні, незалежно одно від одного.
Сурядні сполучники. Єднальні: не тільки...а й, і (й), ні...ні, теж, також, як...так.
----
Коли в черговий раз про Дронова будеш говорити. Спробуй так: злісний порушник ПДР Дронов має право також розраховувати, що інші учасники виконують ПДР. Виглядає як знущання із чемних водіїв, тобі не здається? У реченні п.1.4 частина, де Дронов і частина, де інші учасники - мають рівні права. Можна так: п.1.4.1 Всі учасники дорожнього руху мають право розраховувати, що дронови/зайцеви теж будуть виконувати вищезгадані правила.
Але надіятись на це - не варто. Тому що є безпекові обов"язки ПДР! Які ніякі права не відміняють.
Вимагати в суді від інших робити те, що сам не робиш - як мінімум неадекватно :незнаю:.

Там для тупых решили раскрыть смысл союза "и", но так как отменили, думаю поняли, что тупые все равно ноют "я же на полшишечки нарушил"

Кстати, вчерась ехал на 50 по Ландау, так между Будменом и полицейской академией стояли орлы с трукамом, имели успех.

ТС разместила в Фэйсбуке в группе Водители Харькова. Можете почитать что там думают о Дронове и этой петиции
attachment.webp

ТС реально думает что все вокруг боты с задачей мочить Дронова.
Больше толку будет от группы Домохозяйки Харькова

Вкладення

• Screenshot_20190317-121451.webp
    Screenshot_20190317-121451.webp
    63.6 КБ · Перегляди: 172
Назад
Зверху Знизу