4000 грн на місяць

Оплата штрафа "постанови" Полиции

• Автор теми Автор теми CVT
  • Дата створення Дата створення
Письма счастья не реально быстро оплатить пока дойдёт до почтового ящика, точно пройдёт 2-недели, как бы в двойном тарифе не платить

По автофиксации там оговорено это как-то, момент отсчета, я сильно не вникала, потому шо до нее нам как до морковкиного заговенья:D

о, нашла
Стаття 279-1. Розгляд справи про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксоване в автоматичному режимі

У разі коли адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху зафіксовано в автоматичному режимі, посадова особа підрозділу Міністерства внутрішніх справ України, що забезпечує безпеку дорожнього руху, встановлює особу, за якою зареєстровано відповідний транспортний засіб.

Постанова про накладення адміністративного стягнення за правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі, може виноситися без участі особи, яка притягається до адміністративної відповідальності.

Постанова надсилається фізичній або юридичній особі, за якими зареєстровано транспортний засіб, протягом трьох днів з дня винесення (складення) рекомендованим листом із повідомленням на адресу місця реєстрації (проживання) фізичної особи (місцезнаходження юридичної особи).

Днем отримання постанови є дата, зазначена в поштовому повідомленні про вручення її особі, за якою зареєстровано транспортний засіб, або повнолітньому члену сім’ї такої особи.

У разі якщо особа, за якою зареєстровано транспортний засіб, відмовляється від отримання постанови, днем отримання постанови є день проставлення в поштовому повідомленні відмітки про відмову в її отриманні.
Стаття 300-1. Порядок виконання постанови про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу за правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі

У разі сплати фізичною або юридичною особою п’ятдесяти відсотків розміру штрафу протягом п’яти банківських днів з дня вручення постанови про накладення адміністративного стягнення за правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі, така постанова вважається виконаною.

У разі несплати штрафу фізичною або юридичною особою протягом тридцяти днів з дня вручення постанови про накладення адміністративного стягнення за правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху стягується пеня у подвійному розмірі штрафу.

У разі несплати штрафу і пені протягом тридцяти днів з дня виникнення підстав для її стягнення відповідна постанова про накладення адміністративного стягнення за правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху підлягає примусовому виконанню.

Примусове виконання постанови про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу за правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху не звільняє від сплати пені.

У разі оскарження постанови про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу за правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху перебіг строків, визначених частиною першою цієї статті, зупиняється до розгляду скарги

чем докажешь? :дивитись:
мне уже такое на днях тоже рассказывали, но вот так же, на уровне попиздеть:rolleyes:

Мне точно так же Юськевич сказала, на что я ей ответил, что когда будет чем доказывать, то все увидят забавное видео в интернете с лежащими в луже мордой вниз копами
Уверен, что скоро это видео появится и будет его много
Кстати, за проезд на красный с моего знакомого отказались брать 100 грн...

Попросили 200!!!

Мне точно так же Юськевич сказала, на что я ей ответил, что когда будет чем доказывать, то все увидят забавное видео в интернете с лежащими в луже мордой вниз копами
Уверен, что скоро это видео появится и будет его много
Кстати, за проезд на красный с моего знакомого отказались брать 100 грн...

Попросили 200!!!

а, ну теперь все ясно стало :D
таки пиздеть - не мешки ворочать;)

я оплатил штраф по реквизитам и забил. Квитанцию сохранил дома. Позвонили с исполнительной службы, пришел, показал квитанцию, удалили с базы. Все ок.
Моему другу не позвонили, и постанову никто не вручал. Ездил мимо поста Песочин неоднократно, но вдруг сработал Рубеж и авто на штрафплощадку на праздники загнали (когда ни одна госслужба не работает). Выяснить хотя бы за что забрали тоже не возможно. Ждет теперь когда исполнительная на работе появится.

Ольга Степановна, я вас сразу не узнал

о, вечер искрометного йумора, как я погляжу
ты ей угрожал, как я понимаю, мне-то чего
мордой в грязь - прелестно, другим неповадно будет :незнаю:
Так шо там с доказательствами? :дивитись:

о, вечер искрометного йумора, как я погляжу
ты ей угрожал, как я понимаю, мне-то чего
мордой в грязь - прелестно, другим неповадно будет :незнаю:
Так шо там с доказательствами? :дивитись:

Скоро будут, не переживайте))

Я в обще нечего не плачу!

Назад