Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 43

Ну, вот зря они тебя уволили. Твоих молодых коллег мы ***ми закидали - а ты вот пока держишься. Где справедливость?
Мож, тебя перевербовать? А шо. Йура, предлагаю тебе работать на украинские диванные войска. Рассказывать правду о режиме ***ла и выступать единым фронтом против твоих корешей. Оплата по результатам собеседования. :ги: В случае твоего ареста и осуждения за государственную измену обещаем поддержку.

сколько волка не корми, он все равно в лес смотрит. теряем время :нудно:

Представники Італії, Франції, Великобританії та Німеччини збираються у четвер в Білому домі за ініціативи радника президента США з питань національної безпеки Сюзан Райс для обговорення санкцій проти Росії.
Про це повідомив під час брифінгу в Білому домі речник адміністрації президента США Джош Ернест, передає власний кореспондент Укрінформу.
"Я не маю даних щодо рішень (цієї зустрічі. - Ред.), однак відомо, що така зустріч скликається", - повідомив Ернест.
Він також поінформував, що обговорюватимуться "витрати", які можуть бути покладені на Російську Федерацію.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Это что, типа кредитованные в баксах восстали?

ну да. их должны понять. и простить.

не, мне реально жаль, что люди вляпались так конкретно. прямо скажем, курс не радует никого. Но. за чей счет они хотят банкет? зачем брать валютный кредит, если у тебя зп в гривне?

я у дочки на стене видела, щас поищу ссыль

во, нашла, это мр3, а не видео

Спасибо, но меня вконтакте нет, а посмотрю только на компе детей завтра. Но я вам больше верю.

Хуёвый Харьков @xyevii_kharkov · 4 ч. 4 часа назад

Людей с рваным ****ом стало больше. В Харькове начались задержания участников апрельского "Антимайдана" .

Но. за чей счет они хотят банкет? зачем брать валютный кредит, если у тебя зп в гривне?
Помнишь первое подорожание бакса - с 4 на 8?
Буквально за полгода до этого я убедила своих друзей взять кредит на машину в гривне, хотя в баксах было дешевле. Но я их продавила.
А потом бакс стал 8.
Они до сих пор поют мне осанну. Машину давно выплатили, но когда бакс тогда подскочил вдвое, они были в ахуе от мысли, что могли тогда меня не послушать.

B-zHfMWUAAI2H5s.png:large

Нефть..
Нафта сортів Brent і WTI може в найближчі тижні подешевшати до 30 доларів, так як нафтосховища будуть переповнені.

Такий прогноз дав експерт Bank of America

"Нас чекає дуже швидке поповнення запасів у найближчі кілька тижнів", - заявив CNBC глава управління досліджень біржових товарів Bank of America Франсиско Бланш.

Він зазначив, що щоденне перевищення пропозиції нафти над попитом на неї становить приблизно 1,4 млн барелів на день. Бланш підкреслив, що якщо в нафтосховищах закінчиться місце, то ціни відреагують на це більш бурхливо, щоб врівноважити попит і пропозицію. За його словами, "саме цього ми очікуємо в найближчі тижні".

Назад
Зверху Знизу