Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • 16 листопада форум не працюватиме з 18:00 до 23:59 з технічних причин. Просимо вибачення за незручності

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 25

ну хоть тему скажите как называется.

так у нас оплата в конце отчетного периода, а с Вашим ошибками в написании моего оперативного псевдонима, могут и вообще не заплатить.
Да ладно, не ***. Выскажись. Так сказать - включи политолога. Пока тебя банить не будут, мы попросим. Должно же быть альтернативное мнение! Может мы тут все ошибаемся! :rolleyes:

Да я закрыла давно...
Минз, дайте девушке ссылочку. Я помню, вы как раз Аськина к себе звать хотели, прикольной называли. Она не прикольная- она супер классная. Дайте ей хоть почитать.

и меня посчитали? :eek:

BwnO3oGIcAA6idm.webp

Это какая *****инская **** пыталасьДиму:любов: *****.

Дмитро Ярош

4 ч. назад · отредактировано.
Сьогодні вночі у передмісті Донецька антидиверсійний підрозділ Добровольчого українського корпусу "Правий сектор", влаштувавши засідку, ліквідував диверсійно-розвідувальну групу ворога.

Під час інтенсивного бою було знищено трьох терористів, кількість поранених невідома.

Втрат серед наших немає.

Ніяких компромісів з ворогом! Ми переможемо!

Слава Україні!

и меня посчитали?

У них наверное настолько унылая серая жизнь, что единственной отдушиной является мониторинг ХФ и этой темы в частности. Из Кемерово! ****ец. Вообще не представляю насколько ***** должно быть, чтобы шариться на далёких иностранных форумах и обсуждать наши дела.

И я не в теме, тоже интересно, что за воитель киберпростору к нам пожаловал.

Сегодня его Ихтис настойчиво позвал.
А заявились они к нам с месяц назад, "доказательств, что это россия нет" и прочая и прочая. скрепы свои приволокли, всё как всегда.
Обхамили. Потом извинились. И решили, что мы в их извинения поверили. У себя там радовались как дети, как они тупых несуществующих ****ов развели и обманули.
Выясняется, что всё это время продолжали читать.
За это время вот этот вот Минз спровоцировал нескольких дурачков ехать к нам воевать. Попутно на ХФ S добыли личные данные Тори и эти крендели, которые приехали, ******* её собрались.

Минз, я всё правильно излагаю?

В чеченской кампании мы таких потерь не несли, - российский наемник
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Цитата:
Там есть какая-то часть правды. Там пролилось немало крови, и киевская власть, если она считает себя официальной властью, несет за это ответственность. Эту власть надо свергать. Без вооруженного конфликта это сделать невозможно. Я не за власть Стрелкова, Безлера или этого, «Царя». А за людей, которые живут на этой земле.

*****, логика! А КТО ЭТУ КРОВИЩУ ЗАВАРИЛ ВООБЩЕ? , йоб вашу мать...

За это время вот этот вот Минз спровоцировал нескольких дурачков ехать к нам воевать. Попутно на ХФ S добыли личные данные Тори и эти крендели, которые приехали, ******* её собрались.

Минз, я всё правильно излагаю?

О_о, трындец.

Обама: Російські військові воюють в Україні, це можна довести

Президент США Барак Обама заявив, що участь російських військовослужбовців у бойових діях на сході України - факт, який легко довести.
Про це Обама заявив в середу на прес-конференції в Таллінні, передає Інтерфакс-Україна.
"Російські війська, які увійшли в Україні - це не гуманітарна або миротворча місія. Там знаходяться російські бойові частини з російським зброєю і на російських танках", - заявив Обама.
"Це факти, які можна довести. Вони не підлягають сумніву", - сказав він.
Він також заявив, що "спроби повернути землі, втрачені у 19-му столітті - це не той спосіб, яким росія може заявити про свою велич в 21 столітті".
При цьому Обама не уточнив, які саме "землі, втрачені в 19-му столітті", мав на увазі.
Президент США закликав Росію змінити політику щодо України.
"росія повинна врегулювати кризи мирним шляхом і за допомогою дипломатії", - заявив він, зазначивши, що "росія повинна поважати суверенітет України, що також слугуватиме повазі і самої Росії".
"Такий шлях залишається відкритим для Росії, однак початок цього шляху полягає в тому, що росія повинна змінити курс, покинути Україну для того, щоб Україна могла приймати рішення самостійно", - заявив президент США.
Обама переконаний, що одним з таких рішень України стануть "більш міцні відносини з НАТО, але і з Росією, але це буде їх вільним вибором".
Як відомо, за даними Пентагону, в Україні перебувають "тисячі" російських військових.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Неужели лед тронулся?

Назад
Зверху Знизу