Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Зеленского

• Автор теми Автор теми VAGR
  • Дата створення Дата створення
Нет я только ПОПадрочеров тебеподобных люблю почитать))) и поулыбаться над их обозленным бессилием))
То есть, твой дебильный выбор в пользу быдлоклоуна вызван лишь ненавистью к "попадрочерам"? А что ты еще готов принести в жертву?

Это пусть твоя мамка ***** в рот набирает... и плюет хоть в твою аву хоть в твою дупу))) Не обижайся и она пусть не обижается...
Что, задело мое предложение? Ну извини. Я не знал о твоей склонности к копрофагии.

Представьте себе, что будет на выборах осенью после успеха "Слуги народа" - эстрадный конкурс. Каждое ляшко будет смешные фильмы снимать. Пора этому воспрепятствовать.

Надо запретить любую агитацию, не связанную с разъяснением и пиаром программ партий. Нынешний позор с ваЗЕлином тоже связан с тем, что он мог ничего не говорить о программе, но участвовать в выборах и даже фактически выиграть, толком ничего о программе не сказав.
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=5142013

Село приїхало в Версаль
Олександр Данилюк, який претендує на пост міністра зовнішніх справ, притягнув на зустріч мобільні телефони, ще й два
За всіма дипломатичними протоколами це заборонено. По-перше, в рамках приватності і секретності, по-друге, просто неповага до співрозмовників.

1aeahf.webp

Да... Зеленый твой кандидат. Тут многие его фанаты такие же.. . Понятно чего Зеля такой ссыкун - у его избирателей модно избегать ответа и оскорблять собеседника. ЮВТ стыдно за тебя.

Позорно бьёшься в истерике, причём за воров

У меня истерики нет. А "бьюсь" я за Украину. Надо быть идиотом, чтобы избрать человека, который лично не обещал ничего, а то что обещал уже нарушил...
Порох мне не супергерой. Я реалист.
А ты меня оскорбляешь (пытаешься) для самоутверждения. Низко.
Мне на тебя плевать. Ты никто.

Что, задело мое предложение?

)) Извини но я уже женат))))))))) да и люблюя женщин... Так шо ты не по адресу)))

То есть, твой дебильный выбор в пользу быдлоклоуна вызван лишь ненавистью к "попадрочерам"? А что ты еще готов принести в жертву?
Совсем не к ПОПадрочерам а к самому ПОПу... да тут ты прав, к нему у меня недоверие, и невосприятие... Но если он и останется на второй срок украв голоса с помощью пидрахуев, орать шо всё пропало не стану, главное что в этом пире во время чумы, я участие не принимал...

) Извини но я уже женат))))))))) да и люблюя женщин... Так шо ты не по адресу)))
Понимаю. Женщины тоже какают. У вас, копрофагов, свои приколы: кто-то из вас предпочитает женский кал, кто-то мужской.

Совсем не к ПОПадрочерам а к самому ПОПу... да тут ты прав, к нему у меня недоверие, и невосприятие... Но если он и останется на второй срок украв голоса с помощью пидрахуев, орать шо всё пропало не стану, главное что в этом пире во время чумы, я участие не принимал...
Так что, клоунодрочеры не пойдут на Майдан? Такие же ссыкуны как и их клоун?

Вчорашню поведінку Зеленського хтось вважає хамською. Люди добрі, схаменіться! Про що взагалі можно розмовляти із потворою, яка ось вже п’ять років разом зі своїми друзями грабує країну? Ви не знаєте про «Роттердам+», про «Коля-хороший парень», про «Укроборонпром»? Про що, в такому разі, ви ще не знаєте, якщо досі вважаєте Порошенка порядною людиною, яка гідна бути президентом нашої країни?..
Про що і, головне, як можно розмовляти із шакалом, руки якого по лікоть у крові? Чи ви не знаєте про Іловайськ? Не знаєте про те, що вже 23 серпня 2014 року Президенту доповіли про початок наступу регулярної армії РФ, але протягом п`яти днів, доки тривало оточення наших військ, Головнокомандуючий Петро Порошенко абсолютно нічого не зробив. Хіба що парад провів. Чи ви не знаєте, як і заради чого здавалося Дебальцеве? То подивіться документальний фільм «Грані війни» - там наведені факти, які неможливо спростувати:

І подумайте, чому на п’ятому році війни прокуратура не скеровує ці кримінальні справи до суду? Тому що тоді уся країна дізнається про жахливі злочини, які були скоєні вищим військовим та політичним керівництвом нашої держави.

Тому особисто я вважаю, що із цією гидотою розмовляти взагалі немає про що. Єдине, на що воно заслуговує зараз - це порядковий номер, тюремна роба та койко-місце у колонії суворого режиму.

Щодо Зеленського. Не захоплюйтесь ним аж занадто, аби потім не розчаровуватися. Цілком ймовірно, що його близькі стосунки із олігархами дадуться нам взнаки. Якщо, звісно, не станеться дива і Владимир Зеленский не пересадить усіх їх разом із Порошенком в одну камеру.

Питання в іншому. Наразі багато українців, в тому числі і я, віддадуть свій голос за Зеленського саме для того, аби у мирний і демократичний спосіб позбавити влади Порошенка.

Тому для мене наразі вибір такий: очевидне зло, абсолютна безкарність, кругова порука, тотальна корупція та свавілля влади або кіт в мішку. Я обираю другий варіант. І плекаю певні надії на краще. Ось таки мої думки.

https://www.facebook.com/ievgen.she...eBeQK71Zl9ax8pPudJ7UOt-txpbIF-gqsoV5g&__xts__

[0]=68.ARA625dL1IAQaukbicdtRxt2mN0h6__xymwkY7adbb2gHD823ea3OGoFJ7qqDF4x4-YW_ysO80x8SQLfDIAfX7IGPW0uyTE6gKp5NGnAz2tY9nQpteKVQRF-HqZsvWwaiaUEHyYyBoUeRSzfp_aV6-S7IuhUfdlRR8M4V661hhHCEjKzcqZN4vzcJaa8hDkcwpkw7CwEinrHsOX6Vw

Назад
Зверху Знизу