Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
(бо мого кандидата, як я його бачу - не має взагалі, мені ні за кого голосувати серед тих кандидатур, які запропоновані)
Будет человек 40, а может 50. На любой вкус. Нет выбора, протывсих?

Будет человек 40, а может 50. На любой вкус. Нет выбора, протывсих?

увы, мне о них мало что известно. А когда начинаю узнавать - становится грустно. Тоже самое и по партиям. Вот взять нац.корпус. Вроде как подача как раз по мне. Начинаешь читать их предвыборную...ну ***ня же. Не националисты, а большевики какие-то. И это ж если только программу взять, а не то, кто за ними стоит. Грустно это все. Количество есть, а качества нет. Я не спец по качеству, но с моей житейской позиции - одни и те же на манеже. Олигархи дерутся, а у граждан чуби трищат

увы, мне о них мало что известно. А когда начинаю узнавать - становится грустно. Тоже самое и по партиям. Вот взять нац.корпус. Вроде как подача как раз по мне. Начинаешь читать их предвыборную...ну ***ня же. Не националисты, а большевики какие-то. И это ж если только программу взять, а не то, кто за ними стоит. Грустно это все.

Если ты такой серьёзный, то ты ОБЯЗАН выбрать во втором туре.
А потом требовать результатов. От Тимошенко можно даже не требовать - сделает сама всё, что сможет, по-максимуму, самый мотивированный кандидат.
А иначе сиди 5 лет и не варнякай

Если ты такой серьёзный, то ты ОБЯЗАН выбрать во втором туре.
А потом требовать результатов (от Тимошенко можно даже не требовать - сделает сама всё, что сможет, по-максимуму).
А иначе сиди 5 лет и не варнякай

Реализация выбора имеет разные формы. И формальные выборы - не всегда есть этой самой реализацией, а часто лишь видимостью, как это было в совке. Да и право голоса действует постоянно, а не раз в 5 лет. Такие как я - в подавляющем меньшинстве. И работа пиара идет на целевую аудиторию типа пенсионеров. По этому, чтобы таких как я услышали - это возможно только через бузу. В случае Порошенко буза не оправдана. В случае Юли - может быть очень даже оправдана, хотя конечно это зависит в первую очередь от нее.
Иногда я даже думаю, что отсутствие бузы - это и есть настоящие выборы, реальное признание легитимности и власти. Выбор - это ж не раз в 5 лет галку поставить. Эт возможность выноса вперед ногами выбранного, если он не оправдал доверия. Эт когда утром встаешь, човгаешь тапочками до ванной, смотришь в зеркало, и думаешь (или нет, если нет предпосылок к таким мыслям): "седня покрышки палить, или отложить этот вопрос до завтра?". По этому, сидеть 5 лет и не варнякать - это какая-то недемократичная перспектива от партии ЮВТ, я щЕтаю. Это пропозиция розглянута, і отвергнута.
к тому же, важнім фактором является готовность отстаивать свой выбор. И вот с этим у многих кандидатов - проблемы. Вот эти титушки слабо эффективны.

Реализация выбора имеет разные формы. И формальные выборы - не всегда есть этой самой реализацией, а часто лишь видимостью, как это было в совке. Да и право голоса действует постоянно, а не раз в 5 лет. Такие как я - в подавляющем меньшинстве. И работа пиара идет на целевую аудиторию типа пенсионеров. По этому, чтобы таких как я услышали - это возможно только через бузу. В случае Порошенко буза не оправдана. В случае Юли - может быть очень даже оправдана, хотя конечно это зависит в первую очередь от нее.
Иногда я даже думаю, что отсутствие бузы - это и есть настоящие выборы, реальное признание легитимности и власти. Выбор - это ж не раз в 5 лет галку поставить. Эт возможность выноса вперед ногами выбранного, если он не оправдал доверия. Эт когда утром встаешь, човгаешь тапочками до ванной, смотришь в зеркало, и думаешь (или нет, если нет предпосылок к таким мыслям): "седня покрышки палить, или отложить этот вопрос до завтра?". По этому, сидеть 5 лет и не варнякать - это какая-то недемократичная перспектива от партии ЮВТ, я щЕтаю. Это пропозиция розглянута, і отвергнута.
Никто, кроме коррупционеров всех мастей, бузить не станет.
Пойдут сходу честные реформы - простой народ сразу поддержит

доба миру може вийти коштовніша за добу війни. Кільькість БК, котрі тупо просрані на складах - врази більше, ніж якщо б ми тима ракетами стріляли у кожен куст. Я не хочу писати купу тексту речей, котрі прості та дешеві у виконані, та дуже очевидні, але не робляться цілеспрямовано.

Я тут подумав, що якщо я не бачу сенсу у виборах, то мабуть варто голосувати за теперішню владу (бо мого кандидата, як я його бачу - не має взагалі, мені ні за кого голосувати серед тих кандидатур, які запропоновані). Але це лише підтверджує моє маленьке право казати очевидні вимоги до влади, бо я їй довіяю у тому числі і своє життя, я ж до Марбельї не полечу. Більш того, ці вимоги не стосуються на пряму з моїм добробутом та прибутками. Я не вимагаю більше пенсій, зарплат, дешевої комуналки, чи щось у такому дусі. Але коли я кажу про маленькі доходи у цієї темі, то я кажу що це одна з жертв. Жертв на яку йде суспільство для досягнення мети. І казати суспільству, що це все ***ня і не правда, що нам здалося - то є нівелювання цих жертв. Коли не робляться очевидні речі - це теж нівелювання. Коли топчимося на одному місці, і так далі.
Хоч це і не приємно, і навіть нескромно, але постійно треба тикати це у пики можновладців можливими та доступними засобами, щоб не втрачали землю під ногами.
..знову купа букв...нафіг, простині ніхто не читає. Владу влаштовує все як є. А мене - ні. І я потребую не відписок і статистики, а конструктивної дії. Хоча влада вже на стільки охуєла порівняно з 14-15 роком, що вже навіть не переймається відбехуванням. А просто ігнорує запити активної частки суспільства, і все. Таке закінчується хуєво для всіх.

ні не більше. Тільки сьогодні ще треба замінити купу стволів, котрих в нас немає, а снаряди є... Не все так прямо і просто як ти собі уявляєш. Доводиться петляти між *****ими - інших в нас немає і у Верховного їх також немає. Довірили молодим - Лєщенко, Шабунін, Наєм, купі вомбатів... що з того вийшло??? Так отож.

Прочитай Мамалуя - досить гарно написав ,чому та як. Реально раджу прочитати.

Никто, кроме коррупционеров всех мастей, бузить не станет.

ее реформы мы по сей день расхлебать не можем. У канцлера был шанс, она его использовала по своему. Второго такого захода страна не выдержит

Внимательно послушаем капеллана (о выборах в начале)

&t=114

Тільки сьогодні ще треба замінити купу стволів, котрих в нас немає, а снаряди є...
да разные есть варианты. Якщо казати про зброю, то починати треба із закону про зброю, про комерційну діяльність. А наразі навіть кожен військовий снайпер, котрий собі перезаряджає навіску пороха - ходить чомусь під уголовною статтею. Цей закон особисто проігнорував Порошенко та його партія.
Ми повинні бути більш гнучкіші навіть на фронті, навіть у тих дурних рамках, що є. Накшталт мінських угод. Чи то в нас вже 57мм автоматичні пушки скінчилися, та набої до них? Чи 80мм НУРСи? Не вірю. Нам потрібні свої зелені чоловічки, нам потрібно вийти з угоди про протипіхотні міни (завдяки цій дурні ми втратили купу зброї, позицій, людей, та наразі ліплять всяку ***ню з гранат, ходячи при цьому під порушенням цих угод). Не господь глечики робить. Все можна зробити, і стволи теж. У тому числі із інших стволів. А що неможна зробити. те можна купити, у тому числі не переробку. Нам потрібні курси по тро, де надають практичні знання стосовно використання пзрк. А те, чому зараз вчать строковиків - мають вчити у школах на ДПЮ.
Та багато чого...
Все це тормозиться та затягується лише тому, що все ніяк переділити не можуть ці держ.закази. Хто капусти нарубає на побудові та на випуску.
Хоча ні, не все тормозиться. Робляться вірні кроки, але так поволі, що просто ****ець якись. Навіть при моєму житті так нічого не зробиться, якщо такими кроками рухатимемося, а це вже загроза, бо є велики сумнів, що держава витримає таке волоєбство.

Сами пойдут? Клином, на волю в пампасы?

А дождь пойдет?

"Ты *****?" (с)

зы. Ты о законодательной власти(ВР) знаешь? Ты ее сходу распустил?

Юля, страна, фюрер, не?

да разные есть варианты. Якщо казати про зброю, то починати треба із закону про зброю, про комерційну діяльність. А наразі навіть кожен військовий снайпер, котрий собі перезаряджає навіску пороха - ходить чомусь під уголовною статтею. Цей закон особисто проігнорував Порошенко та його партія.
Ми повинні бути більш гнучкіші навіть на фронті, навіть у тих дурних рамках, що є. Накшталт мінських угод. Чи то в нас вже 57мм автоматичні пушки скінчилися, та набої до них? Чи 80мм НУРСи? Не вірю. Нам потрібні свої зелені чоловічки, нам потрібно вийти з угоди про протипіхотні міни (завдяки цій дурні ми втратили купу зброї, позицій, людей, та наразі ліплять всяку ***ню з гранат, ходячи при цьому під порушенням цих угод). Не господь глечики робить. Все можна зробити, і стволи теж. У тому числі із інших стволів. А що неможна зробити. те можна купити, у тому числі не переробку. Нам потрібні курси по тро, де надають практичні знання стосовно використання пзрк. А те, чому зараз вчать строковиків - мають вчити у школах на ДПЮ.
Та багато чого...
Все це тормозиться та затягується лише тому, що все ніяк переділити не можуть ці держ.закази. Хто капусти нарубає на побудові та на випуску.
Хоча ні, не все тормозиться. Робляться вірні кроки, але так поволі, що просто ****ець якись. Навіть при моєму житті так нічого не зробиться, якщо такими кроками рухатимемося, а це вже загроза, бо є велики сумнів, що держава витримає таке волоєбство.
в нас немає БК до зеніток

Нурси С-8 в нас для авіації

А стволів для стволки ми не робимо - це кошти.
Нам треба дохуя коштів, а їх немає тупо, + всі ще хочуть підвищення рівня життя.

Ну про снайпера і статтю - годі смішити, бо я в цьому дуже більше тебе знаю.

ее реформы мы по сей день расхлебать не можем. У канцлера был шанс, она его использовала по своему. Второго такого захода страна не выдержит
Пустые слова. По делу будет что сказать?

Почему нет,у пороха их стало в два раза больше,на пинджске уже пуговицы не сходятся.

ті коли Пороха востаннє бачив поруч з собою?

Я особисто їбав би в сраку мати такий графік служби - здох би за місяць-два.

покажи офіційні статки, а то ****уна гвняти ти гаразд, тільки я не тримав в руках гвинтівки, котрі купив особисто ти, та не стріляв твоїми набоями.

Прочитай Мамалуя - досить гарно написав ,чому та як. Реально раджу прочитати

читав. Його не було на фейсбуці давно, наче видаляв аккаунт.

В нього своє бачення, в мене своє. Я теж проти миру любою ціною, про що не раз казав.

Але оця товчія на місці, коли ми явно починаємо загрузати у трясині - я теж проти цього. Я вважаю, що це призведе до тих самих катастрофічних наслідків, котрих поки що довелося уникнути жертвами, особливо у 14-15 роках. Те, що я бачу зараз - це знову товчія декількох олігархів за для своїх інтересів будь якою ціною. І все що пропонує нинішня влада - це в суті залишити все як є. І це нам подають як рятувальний круг. :рл:

Владу влаштовує все як є зараз.

Але окрім влади є ще такі розпиздяї як я, котрих не влаштовує. Наче фігня. Але там, де всіх все влаштовує - немає стимулу та руху для змін. Та й сама влада без підлеглих - ніщо. Вона перестає існувати як така.
З нинішньою товчією на місці такі як я - зникнуть так чи інакше. Ну та і *** з такими як я. Але кількість прихильників курсу цієї влади, котрі готові дійсно її захищати - явно меншає.
Вся ця політика призведе до того, що щоб зупинити знову насуваючийся ****ець - будуть потрібні знов активні дії простих пересічних активних людей, та їх жертви як у 14 році. А їх вже не буде кому приносити у достатній кількості для досягнення хоча б такого ж самого результату.
А може і буде...хоча я думаю, що ні. Бо цей ресурс вельми кінцевий. Бо це знову біг по одним й тіма ж граблям. Має бути сенс. Вигравати час ради того щоб його вигравати - це безглуздо.

Я так і не дочекався за всю каденцію президента дієвих кроків до перемоги та системних змін у державі. Навіть той Томос - це все ж досягнення Філарета. Ба більше, ми крокували практично на місці 5 років, щоб прийти знову до реальної загрози того, що і ті невеличкі досягнення підуть прахом за результатами виборів. Реванш вже був після Юлі. Це ВЖЕ було. І це з дуже великою вірогідністю може статися знову саме з вини президента. Тільки вже з набагато важкими наслідками.

Я не кажу, що президент нічого не зробив - це буде ****ежом. Але маю думку, що він не зробив достатньо (я охуевший. да?:D) для того, щоб цей успіх закріпити та розвинути. І явно не зробить за наступні 5 років. Деякі речі в нього навіть немає принципового бажання робити. Не зробить, і все, це його позиція, з которою я, як пересічний виборець - не можу погодитись.
Тому, навіть якщо Петро виграє - це лише відтермінування, та розтягування в часі неминучого, при такому його підході. Він сам обрав цей підхід, та нав'язав цей підхід всій державі. Таке собі в'янення. Такі мої думки. Має буть якась позитивна перспектива. Якщо він претендує на лідера нації, та веде за собою людей, він має генерувати якусь іншу позитивну перспективу, а не таку. Чим більше він зробить, тим більше зроблять ті, хто за ним пішов.

В нашем доме живет мужик,он приехал с ****и лет двадцать назад,он считает себя русским,при этом он пошел в АТО и год там был,как положено,а есть украинский мент,который и дня там не был,но получил корочку участника ато.И таких много.Так вот я за того русского порву любого украинца,который скажит что он неправильный.
И вообще в нашем доме много национальностей,единственное кого нет так это россиян.Намек понял?

1. Русскіх, як етносу, ніколи в природі не було. Якщо мордвін чи мокша називає себе русскім, це нічого не ознає крім того. що він продставник якогось народу, що формують Російську імперію. До нього, значить, ще не дійшло, що бути русскім, це ганебно. Він росіянин.

2. І в той же час, той мент - є русскім за станом душі, менталітету, способу мислення.

3. Русскіх придумали в 30-х роках, коли стали паспорти видавати з графою національність.

4. В англійській мові немає понять русскій чи росіянин. Це на Расєє придумали цю неповноцінну національність.

5. Саме головне, що ти повинен уяснити, що вважати себе русскім, а не представником якого природнього народу, це ганебно.

Назад
Зверху Знизу