Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Але оця товчія на місці, коли ми явно починаємо загрузати у трясині - я теж проти цього.

Це не товчія на місці. Це гібридна війна, де мілітарна частина - лише 1/4-1/5. Все інше - це економічна, дипломатична, інформаційні складові.

Зараз йде санкційна війна ізмором ворога. Які б запаси не були на Росії, вони виснажуються. Чому та повільно? А тому, що потрібно не тільки виснажити російську економіку, а й щоб до росіян дійшло, що так робити "недобре", що вони самі стали невдоволені політикою своєї влади, а це швидко не робиться.

Ти ж не хотів би сірійського варіанту війни з Росією? росія ж ні своїх, ні чужих жаліти не буде.

Тому, поступово треба приводити Росію в правове русло міжнародного права. І не скільки саму Росію в особі Кремля, а самих Росіян.

Коррупция на коррупции и коррупцией погоняет. Вот так и живем. Хотим и дальше так жить?

А мы по другому жили при Бойко или Юле? Или кто там у нас еще из одиозных самых честных и праведных кандидатов... :D хотим-не хотим...выбора нет. Весь выбор: живи так, или не живи.

А как в Украине с запасами,у нас их уже нет.Из армии уволились 30 тыс человек,мелкий и средний бизнес закрывается,а это основа стабильности любой страны,люди уезжают,поток людей растет.

Запаси зростають. Іде реструктуризація економіки, ринку.
Виникли нові умови і правила ведегння бізнесу, тому одні закриваються, не витримуючи конкуренції, інші відкриваються. З"явились нові можливості для людей знайти роботу в Європі. Ти хвилюйся за себе, а за інших не хвилюйся. Стань в п"ятницю з 16 год на вул.Пушкінській і подивись на потоки машин і марки машин. Якщо ти не зумів пристосуватись до нових умов, то це твоя проблема.

Військовим знову підвищать оклади. На місцях тих, хто звільнились і перейшли в резерв, пройдуть обкатку нові. Процес іде. Іде природній відбір тих, хто буде професійно захищати Україну.

А как в Украине с запасами,у нас их уже нет.Из армии уволились 30 тыс человек,мелкий и средний бизнес закрывается,а это основа стабильности любой страны,люди уезжают,поток людей растет.

ти можеш навести статистику - не з барабашки, а нормальну офіційну по областях і галузях. Щоб було конкретно та з цифрами, щоб не просто язиком плескати як йуля (в котрій написано борг зріс за 10 років, а воно ****ить про 4)

Це гібридна війна
херня. Не має ніякої гібридної знов створеної та придуманої війни. Те що в нас видають за ноу-хау росіян - існує навіть у підручниках з 1975 року, та називається асиметричною війною. Усі, хто нині має військові звання вищих офіцерів - мали це однозначно вчити, та як вести таку війну. Люба війна з військовими діями вже має в собі всі інши типи війн, накшталт інформаційної, економічної блокади, та інш.
При всій нашій слабкості, ми не випиляли ворожі псевдоСМІ, ми не блокуємо поставку ресурсів на окуповані території, навпаки ще туди за свій кошт їх поставляємо, а потім робимо великі очи розказуючи про обґрунтованість тарифів. Короче кажучи, робимо купу ***ні, не робимо те. що треба. Це все веде до програшу та тяжких наслідків. Я вже не кажу про випил Новіцких, Боєк, та іншої хуєти. В нас чомусь права людини касаються лише всякої ****оти.

Жду от тебя такого же описание Зеленского.

Зеленський - маріонетка олігарха, котрий хоче помсти іншому олігарху. Щоб той програв на виборах за будь що. От і все. Технічний кандидат з описом в одне речення. Стосовно його лобизання перед царьком всея чечні, та іншу маячню що він там ніс - це взагалі казати ні про що. Ні команди, ні програми, ні чіткої позиції, просто шут всім прислужує.

Не має ніякої гібридної знов створеної та придуманої війни. Те що в нас видають за ноу-хау росіян - існує навіть у підручниках з 1975 року, та називається асиметричною війною.

Все це так. Окремі елементи використовувались і раніше, але так комплексно їх застосовано вперше Росією з потужним використанням кібер простору, якого раніше не було, або воно не було ровинуте в такому масштабі.

Зараз головний фронт - це інформаційний. Легше і дешевше зірвати призов, чим знищити цей призов на полі бою. Легше і дешевше змінити владу на своїх васалів, ніж пройти катком на танках і поставити силою своїх холуїв.

Я много общаюсь с регионами Украины,везде идет спад малого и среднего бизнеса,люди его закрывают и уезжают,люди которые работали более 15 лет,бросают свои места.Какую статистику ты еще хочешь.

от чесно - до ****и балачки, бо якщо я скажу що я чув, то там вже 3 роки як ****ець.

Я хочу офіційну статистику - митників і прикордонників, скільки упиздило на ПМЖ, скільки по трудовим візам, скільки просто дупу у морі замочити.

Хочу офіційну статистуку ВВП, і водночас статистиву витрат на війну.

В мене товариш, середній бізнес на 17-20 маляра та зварювалника не може знайти - повністю в білу зарплатня і трудова дісціпліна як по КЗоТ.

Когда то Зеленскому по молодости Мосляков предложил теплое место и много денег(не этому миллионеру,а бедному пацану с Кривого Рога),от него только нужно было избавится от его квартала и людей .Мосляков был послан *** и у него наступили тяжелые времена,два года он перебивался,пока снова не стал на ноги.
Так что не уверен что он поменял свою позицию с тех времен,и кто то сможет ему указывать как жить.

Про лобызання,порох защищен должностью и западными странами,зеленского даже президент его страны не защищает.

про цих *****асів ти мову ведеш?

Ну про снайпера і статтю - годі смішити, бо я в цьому дуже більше тебе знаю.
1. На сколько мне известно, релоад нарезных приравнян к изготовлению боеприпасов - это лицензируемая операция, требующая помимо того еще и разрешения. Фактически релоад боеприпасов под нарезное без всего этого образует состав преступления по ст.2631 УК Украины. Людей сажают за это на много лет.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

2. Хадовскя болтовка "Снайпекс 14.5" - фигня?

1. На сколько мне известно, релоад нарезных приравнян к изготовлению боеприпасов - это лицензируемая операция, требующая помимо того еще и разрешения. Фактически релоад боеприпасов под нарезное без всего этого образует состав преступления по ст.2631 УК Украины. Людей сажают за это на много лет.

2. Хадовскя болтовка "Снайпекс 14.5" - фигня?

Давай так - реальне посилання кого зі снайперів, або волонтерів, хто постачає набої до ЗСУ, засудили. Мені не цікаво що було у 2013 році - як ти виклав. Я маю дуже тісний контакт з цими процесами і колом людей, тому тут мені ****у у валянка не встромиш.

14,5 - так, ***ня.
Є ПТРС та ПТРД - ті самі 14,5 тільки за дарма і потужніше, бо ствол довший. За 23мм не питай, бо ми так дійдемо до 125мм.

вистачає калібру 12,7мм, або 0,50".

Давай так - реальне посилання кого зі снайперів, або волонтерів, хто постачає набої до ЗСУ, засудили. Мені не цікаво що було у 2013 році - як ти виклав.
да э випадки, ну що мені все шукати? Волонтер/не волонтер. Це взагалі як? Якщо мене ніхто не знає, то що тепер мене саджати? Має бути закон. ЗАКОН стосовно релоаду не змінився! ЗАКОНУ про зброю НЕ МАЄ! Президент, та його фракція - все це цілеспрямовано проігнорували, наприклад коли була петиція. Ми по понятиям, или по закону, ми яку державу будуємо? До того ж, я вважаю, без цього закону перемога не можлива. Взагалі. І якісна розбудова безпеки держави теж. Не тільки без нього. Є ще речі, без котрих взагалі не можлива перемога. Але це одна з таких речей.
Ні ну звісно я лише аватар на якомусь форумі. Але в мене така позиція. Це їхня робота. Результат. Після них залишаються рішення та закони. А не понятия, седня так, завтра сяк на уровне ефира

Всегда думал, что гладкий можно...аннет.

Постмайданные часи:

от 02.03.2015, № 222-VIII "О лицензировании видов хозяйственной деятельности":
11) виробництво та ремонт вогнепальної зброї невійськового призначення і боєприпасів до неї, холодної зброї, пневматичної зброї калібру понад 4,5 міліметра і швидкістю польоту кулі понад 100 метрів на секунду, торгівля вогнепальною зброєю невійськового призначення та боєприпасами до неї, холодною зброєю, пневматичною зброєю калібру понад 4,5 міліметра і швидкістю польоту кулі понад 100 метрів на секунду; виробництво спеціальних засобів, заряджених речовинами сльозоточивої та дратівної дії, індивідуального захисту, активної оборони та їх продаж;

По него КМУ разработал подзаконный акт:

ЛІЦЕНЗІЙНІ УМОВИ
провадження господарської діяльності з виробництва та ремонту вогнепальної зброї невійськового призначення і боєприпасів до неї, холодної зброї, пневматичної зброї калібру понад 4,5 міліметра і швидкістю польоту кулі понад 100 метрів на секунду, торгівлі вогнепальною зброєю невійськового призначення та боєприпасами до неї, холодною зброєю, пневматичною зброєю калібру понад 4,5 міліметра і швидкістю польоту кулі понад 100 метрів на секунду; виробництва спеціальних засобів, заряджених речовинами сльозоточивої та дратівної дії, індивідуального захисту, активної оборони та їх продажу
Затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 2 грудня 2015 р. N 1000

Є ПТРС та ПТРД - ті самі 14,5 тільки за дарма і потужніше, бо ствол довший. За 23мм не питай, бо ми так дійдемо до 125мм.

вистачає калібру 12,7мм, або 0,50".
такі ж думки.

да э випадки, ну що мені все шукати? Волонтер/не волонтер. Це взагалі як? Якщо мене ніхто не знає, то що тепер мене саджати? Має бути закон. ЗАКОН стосовно релоаду не змінився! ЗАКОНУ про зброю НЕ МАЄ! Президент, та його фракція - все це цілеспрямовано проігнорували, наприклад коли була петиція. Ми по понятиям, или по закону, ми яку державу будуємо? До того ж, я вважаю, без цього закону перемога не можлива. Взагалі. І якісна розбудова безпеки держави теж. Не тільки без нього. Є ще речі, без котрих взагалі не можлива перемога. Але це одна з таких речей.
Ні ну звісно я лише аватар на якомусь форумі. Але в мене така позиція. Це їхня робота. Результат. Після них залишаються рішення та закони. А не понятия, седня так, завтра сяк на уровне ефира

Я тобі сказав усе на рахунок снайперів. Гадаю ти в курсі, що мусори Авакова саботують цей закон та інші *****асиз ВР - Порох тут до чого?

Я тобі сказав усе на рахунок снайперів. Гадаю ти в курсі, що мусори Авакова саботують цей закон та інші *****асиз ВР - Порох тут до чого?
1. петиція була? Була. Реакція - 0
2. Подання та законопроекти президент може подавати? Може
3. Фрація його білшість? Його
4. Мінистерство - це виконавча гілка влади. Не законодавча. Міністрів назначають, та заставляють робити у правовому полі визначеному законодавчою гілкою влади.

Це антиКонституційний нонсенс, коли чверть століття виконавча гілка влади виконує одноосібно законодавчі протизаконні функції, тим паче у такій важливій сфері. І це вважається нормальним. А інша гілка влади - судейська, в цьому ПОВНІСТЮ понукає виконавчий. Всі інші гілки влади з цим практично одностайно і повність згодні.
От і все. В нас відбулася реформа МВС. В нас відбулася судейська реформа....що там ще відбулося...
Верховенства права у нашій державі таке верховенство. Скільки фактично винних, але і безвинних людей вже було засуджено антизаконо? І це любу владу всі чверть століття повністю влаштовує. Навіть зараз. Це просто капець. І це лише 1 крапля у відрі таких кричущих абсурдностей і колізій з тяжкими наслідками, котрі цілеспрямовано не хочуть вирішувати. І що змінилося за 5 років? Н І Ч О Г О. Навіть спроби не було. Навіть зачатків спроби. Ба більше. Йде системний саботаж всіх юридичних потуг асоціації власників зброї це врегулювати. І в них є юридичні успіхи, рішення судів. І що? Нічого.

Все що добре - то моя заслуга. Все що погано, то папередникі та негідники - це безвідповідальна та цинічна позиція любого можновладця та керівника. У президента вибірна посада. Як і у його фракції. Їм люди дали право вирішувати ці колізії, а не пестити їх. А всі інші посади - він назначає так чи інакше.

Нехай приймуть закон, що все вирішується інструкціями МВС. Чи то закон, що взагалі неможна. Має бути закон. Тому що цей закон потягне за собою купу інших. Це ціла сфера бізнесу. Як послуг, так і виробництва. Це закони по захисту держави, тому що мені не зрозуміло, чому в нас мільйон власників зброї з пройденою медкомісією, зброєю, страховками, та стоять на обліку, а призвати нікого. Багато чого. Але то не цікавить владу. Бо їй, як і попередникам - і так добре. Нехай все лишається як є - ось головний результат реформ. Побігали на місці, та результат - наче заїбалися і зробили вигляд. Це не те, що я очікував побачити через 5 років

1. петиція була? Була. Реакція - 0
2. Подання та законопроекти президент може подавати? Може
3. Фрація його білшість? Його
4. Мінистерство - це виконавча гілка влади. Не законодавча. Міністрів назначають, та заставляють робити у правовому полі визначеному законодавчою гілкою влади.

Це антиКонституційний нонсенс, коли чверть століття виконавча гілка влади виконує одноосібно законодавчі протизаконні функції, тим паче у такій важливій сфері. І це вважається нормальним. А інша гілка влади - судейська, в цьому ПОВНІСТЮ понукає виконавчий. Всі інші гілки влади з цим практично одностайно і повність згодні.
От і все. Верховенства права у нашій державі таке верховенство. Скільки фактично винних, але і безвинних людей вже було засуджено антизаконо? І це любо владу всі чверть століття повністю влаштовує. Навіть зараз. Це просто капець. І це лише 1 крапля у відрі таких кричущих абсурдностей і колізій з тяжкими наслідками, котрі цілеспрямовано не хочуть вирішувати. І що змінилося за 5 років? Н І Ч О Г О. Навіть спроби не було. Навіть зачатків спроби

Все що добре - то моя заслуга. Все що погано, то папередникі та негідники - це безвідповідальна та цинічна позиція. У президента всі вибірна должность. Як і у його фракції. А всі інші - він назначає так чи інакше
угу, ти подивись хто у комітеті сидить, для початку. Подивись потім скажеш.
З такими ******ами як Купрій навіть ворогів не треба - це наш законотворець... поцікався його писаниною на рахунок гвинтівок.
Фракція - це не профільний комітет, якщо в комітеті зарубали, то піхуй яка фракція - воно в зал не вийщло навіть.

jgh5gh.webp

Назад
Зверху Знизу