Давай так - реальне посилання кого зі снайперів, або волонтерів, хто постачає набої до ЗСУ, засудили. Мені не цікаво що було у 2013 році - як ти виклав.
да э випадки, ну що мені все шукати? Волонтер/не волонтер. Це взагалі як? Якщо мене ніхто не знає, то що тепер мене саджати? Має бути закон. ЗАКОН стосовно релоаду не змінився! ЗАКОНУ про зброю НЕ МАЄ! Президент, та його фракція - все це цілеспрямовано проігнорували, наприклад коли була петиція. Ми по понятиям, или по закону, ми яку державу будуємо? До того ж, я вважаю, без цього закону перемога не можлива. Взагалі. І якісна розбудова безпеки держави теж. Не тільки без нього. Є ще речі, без котрих взагалі не можлива перемога. Але це одна з таких речей.
Ні ну звісно я лише аватар на якомусь форумі. Але в мене така позиція. Це їхня робота. Результат. Після них залишаються рішення та закони. А не понятия, седня так, завтра сяк на уровне ефира
Всегда думал, что гладкий можно...аннет.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Постмайданные часи:
от 02.03.2015, № 222-VIII "О лицензировании видов хозяйственной деятельности":
11) виробництво та ремонт вогнепальної зброї невійськового призначення і боєприпасів до неї, холодної зброї, пневматичної зброї калібру понад 4,5 міліметра і швидкістю польоту кулі понад 100 метрів на секунду, торгівля вогнепальною зброєю невійськового призначення та боєприпасами до неї, холодною зброєю, пневматичною зброєю калібру понад 4,5 міліметра і швидкістю польоту кулі понад 100 метрів на секунду; виробництво спеціальних засобів, заряджених речовинами сльозоточивої та дратівної дії, індивідуального захисту, активної оборони та їх продаж;
По него КМУ разработал подзаконный акт:
ЛІЦЕНЗІЙНІ УМОВИ
провадження господарської діяльності з виробництва та ремонту вогнепальної зброї невійськового призначення і боєприпасів до неї, холодної зброї, пневматичної зброї калібру понад 4,5 міліметра і швидкістю польоту кулі понад 100 метрів на секунду, торгівлі вогнепальною зброєю невійськового призначення та боєприпасами до неї, холодною зброєю, пневматичною зброєю калібру понад 4,5 міліметра і швидкістю польоту кулі понад 100 метрів на секунду; виробництва спеціальних засобів, заряджених речовинами сльозоточивої та дратівної дії, індивідуального захисту, активної оборони та їх продажу
Затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 2 грудня 2015 р. N 1000
Є ПТРС та ПТРД - ті самі 14,5 тільки за дарма і потужніше, бо ствол довший. За 23мм не питай, бо ми так дійдемо до 125мм.
вистачає калібру 12,7мм, або 0,50".
такі ж думки.